تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اگـر بنـده‏اى... در ابتداى وضويش، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد همه اعضايش از ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870870404




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازارچه صنایع‌دستی قم در پارکینگ شرقی حرم حضرت معصومه(س) برپا شد


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:


بازارچه صنایع‌دستی قم در پارکینگ شرقی حرم حضرت معصومه(س) برپا شد استان‌ها > قم - مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری قم از برپایی بازارچه صنایع‌دستی در پارکینگ شرقی حرم حضرت معصومه (س) خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قم، عیسی رضایی با اشاره به اهمیت آموزش حرفه صنایع‌دستی، به خبرگزاری تسنیم گفت: آموزش، تولید و بازاریابی محصولات 3 موضوع مهمی هستند که باید در زمینه صنایع‌دستی مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری قم افزود: سازمان صنایع‌دستی و گردشگری در هر 3 زمینه آموزش، حمایت از تولید و بازاریابی اقدامات مؤثری انجام داده است و در حال حاضر نمایشگاه صنایع‌دستی سراسری در محل نمایشگاه تهران دایر شده است.
رضایی با بیان اینکه هنرمندان قمی نیز در نمایشگاه صنایع‌دستی سراسری تهران شرکت کرده‌اند، گفت: باید گفت اکثر هنرمندان به خاطر علاقه‌ای که به کار صنایع‌دستی دارند وارد این کار می‌شوند و لازم است مسئولان اقدام به دایر کردن نمایشگاه‌ها کنند تا محصولات در آن‌ها عرضه شود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری قم خاطرنشان کرد: استان قم استانی زائر پذیر است و سالانه بیش از 20 میلیون زائر وارد قم می‌شود و همه این افراد اقدام به خرید سوغات می‌کنند که سوغات عمده استان قم صنایع‌دستی است.
رضایی با اشاره به لزوم برپایی نمایشگاه و بازارچه صنایع‌دستی افزود: با کمک شهرداری در حال دایر کردن بازارچه‌ای در پارکینگ شرقی حرم حضرت معصومه (س) تا پایان خردادماه سال جاری هستیم، همچنین نمایشگاه سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در خانه تاریخی زند به مناسبت روز صنایع‌دستی دایر می‌شود.
وی با تأکید بر لزوم حمایت دولت از صنایع‌دستی گفت: کار تولید و کار بازرگانی باید از یکدیگر تفکیک و تخصصی شوند و کسی که کار تولید می‌کند نباید دغدغه فروش آن را داشته باشد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری قم تصریح کرد: افرادی باید باشند که درزمینهٔ بازاریابی تولیدات هنرمندان را بخرند و در نمایشگاه‌ها عرضه کنند.
رضایی با انتقاد از گسترش صنایع‌دستی چینی در بازار ایران گفت: مهم‌ترین بخش رونق صنایع‌دستی رونق صادرات است و باید از ورود بیشتر صنایع‌دستی چینی جلوگیری شود.
وی افزود: به دلیل جایگاه زائر پذیری قم به دنبال ایجاد یک بازارچه دائمی در معابر هستیم اما اجرای این امر نیازمند سرمایه‌گذاری و حمایت دولت برای ایجاد تسهیلات است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری قم بیان کرد: امکان برگزاری نمایشگاه‌های فصلی در اطراف حرم حضرت معصومه (س) و مسجد مقدس جمکران وجود دارد اما برقراری نمایشگاه‌های دائمی در این 2 مکان بسیار هزینه‌آور است.



پنجشنبه 21 خرداد 1394 - 14:32:08





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 120]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن