تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 7 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نيّت مؤمن بهتر از عمل او و نيت منافق بدتر از عمل اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845740564




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برخي نشريات حوزوي هنوز مخاطب خود را نشناخته اند


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۲۱ خرداد ۱۳۹۴ (۱۳:۰ب.ظ)
مدير حوزه هاي علميه: برخي نشريات حوزوي هنوز مخاطب خود را نشناخته اند موج -قم- مدير حوزه هاي علميه با انتقاد از اينکه برخي نشريات حوزوي هنوز مخاطب خود را نشناخته اند، گفت: هنوز برخي مجلات حوزوي و نشريات ديني مخاطبان خود را صيد نکرده اند و مشخص نيست مخاطب واقعي آن ها چه کساني هستند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، مدير حوزه هاي علميه در ششمين گردهمايي مديران مسوول و سردبيران نشريات علمي حوزوي، با تقدير از گزارش هاي ارائه شده از سوي معاون پژوهش و مديرکل امور پژوهشي حوزه، گفت: خوشحالي و خرسندي خود را پنهان نمي کنم از اينکه شاهد هستيم امروز حوزه ما به برکت تلاش هاي مجاهدانه اهل قلم در يک وضعيت نسبتا قابل قبولي قرار دارد.
وي با اشاره به فعاليت 265 نشريه علمي حوزه دين، گفت: هنگامي که وجود اين نشريات را با پيش از انقلاب مقايسه مي کنيم ميان ماه من تا ماه گردون، تفاوت از زمين تا آسمان است؛ حتي نسبت به دهه هاي ابتدايي بعد از پيروزي انقلاب نيز رشد قابل قبولي پيدا کرده است.
آيت الله سيدهاشم حسيني بوشهري با تاکيد بر اينکه جفا به حوزه هاي علميه است که حوزه هاي ما را متهم به افت شديد علمي کنند، گفت: تعداد نويسندگان اين حوزه در پيش از پيروزي انقلاب از عدد انگشتان يک دست تجاوز نمي کرد؛ از گذشته تا امروز چقدر تفاوت جدي و اساسي وجود دارد.
وي تصريح کرد: امروز در مجلات فقهي و اصولي که دغدغه حوزويان سنتي ما است شاهد هستيم طلاب فاضل ما در مسائل نوپيدايي قلم مي زنند که مسبوق به سابقه نيست.
آيت الله سيدهاشم حسيني بوشهري با بيان اينکه به خوبي شاهد قلم زدن فاضلان برجسته ما در اين عرصه هستيم، ابراز داشت: بنده نيز به سهم خود که سردبير مجله حکومت اسلامي هستم و مقالات را مشاهده مي کنم، انصافا قلم زدن حوزوياني که سبقه حوزوي دارند و حوزوياني که در دانشگاه نيز تحصيل کرده هستند، در مباحث فقهي بسيار خوب است.
مدير حوزه هاي علميه در ادامه با صراحت تاکيد کرد: ناروا و جفا در حق اين حوزه با عزت و عظمت مي دانم که امروز عزيزاني در مسائل علوم انساني و زمينه هاي ديگر قلم مي زنند در حالي که برخي افراد غيرمهربانانه با حوزه برخورد مي کنند.
آيت الله حسيني بوشهري افزود: برخوردهاي غيرمهربانانه سبب مي شود ديگراني که در بيرون حوزه هستند اين تصور را داشته باشند حوزه اي که قرار بود بعد از انقلاب رشد و بالندگي داشته باشد امروز از زبان خود حوزويان خودزني مي شود و مي گويند دچار افت علمي شده است.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينکه خوشبختانه سند تحول نشريات علمي مطرح شده است، گفت: يک سال از رونمايي اين سند گذشته است و امرز در معرض نظرات عالمانه شما مي باشد و بعد از گذراندن مراحل، در شوراي اعطاي مجوزها به تصويب خواهد رسيد.
مدير حوزه هاي علميه با بيان اينکه در سند تحول به مجموعه ديدگاه ها، نقطه نظرات شفاهي و کتبي و تبيين راهکارها خوب پرداخته شده است، افزود: البته تدوين اين مجموعه کار بشري است و معتقد نيستيم کار تمام شده اي صورت گرفته که نبايد مورد بحث و گفتگو باشد؛ از باب روزآمدکردن کار مي توان با بخشي از مشکلاتي که اين سند دارد مهر صحه نسبي گذاشت تا طي مراحل شود و بعد اگر نياز به بازنگري بود اين عرصه با نگاه تيزبين شما وجود خواهد داشت.
آيت الله حسيني بوشهري در ادامه با بيان اينکه مجلات و نشريات حوزوي با گذشته قابل قياس نيست، گفت: بشر و انسان هايي که آرمان گرا هستند هيچگاه به وضع موجود بسنده نمي کنند و انتظار در مکتب شيعه، اين درس را به ما مي دهد که به اميد بهتر شدن زندگي کرده و به همين دليل بايد همچنان در تمام عرصه ها تلاش کنيم.
مدير حوزه هاي علميه با ابراز خرسندي از اينکه امروز بين حوزه و دانشگاه نهايت صميميت وجود دارد، گفت: اما وجود عناوين دانشگاهي و خلا عناوين حوزوي در فهرست برخي مجلات حوزوي نقيصه محسوب مي شود که ما بر نمي تابيم.
آيت الله حسيني بوشهري بر لزوم پاسداشت عناوين حوزوي تاکيد کرد و افزود: درست است که مجله اي منتشر مي شود؛ اما چرا فقط عناوين دانشگاهي باشد؛ دچار فضاي جوزدگي نشويم و به عناوين حوزوي خود افتخار کنيم.
وي بر لزوم افزايش تعداد نويسندگان حوزه تاکيد کرد و گفت: به غنابخشي مجلات اهتمام ورزيده شود و به سراغ اهل قلم برويد و از آن ها بخواهيد مجلات را غنابخشي کنند و در وادي اسلوب نويسندگي نيز قرار بگيرند.
مدير حوزه هاي علميه با انتقاد از اينکه برخي نشريات حوزوي هنوز مخاطب خود را نشناخته اند، گفت: هنوز برخي مجلات حوزوي و نشريات ديني مخاطبان خود را صيد نکرده اند و مشخص نيست مخاطب واقعي آن ها چه کساني هستند.
آيت الله حسيني بوشهري افزود: اگر مخاطبان شناخته شوند نياز آنها درنظر گرفته مي شود و از زبان مخاطب نيازسنجي کرده و طرح روي جلد مجله نيز اصلاح مي شود، اما وقتي رابطه با مخاطب برقرار نباشد ما براي خود مي نويسيم و براي برخي افراد به صورت هديه ارسال مي کنيم در حالي که نمي دانيم آن ها چند صفحه از اين مجله را مطالعه مي کنند.
وي تصريح کرد: نيازسنجي و شناخت مخاطب لازمه کار نشريات حوزوي است.
عضو هيئت رئيسه خبرگان رهبري در ادامه افزود: از ظرفيت مبلغان حوزه در سراسر کشور مي توان براي ارزيابي از بازخورد نشريات استفاده کرد.
مدير حوزه هاي علميه همچنين با گلايه از اينکه فضاي کاري برخي نويسندگان مجلات حوزوي، دايره المعارف گونه است، ابراز داشت: برخي از نويسندگان هميشه پاي ثابت هستند و در همه مجلات، مقاله مي نويسند که زمينه براي رشد و بالندگي افراد جديد فراهم نمي شود.
آيت الله حسيني بوشهري همچنين با انتقاد از عدم خودکفايي مالي برخي مجلات، گفت: متاسفانه برخي مجلات وابسته به موسسات، تلاشي براي خودکفايي از نظر بودجه مالي نکرده اند.
وي همچنين بر ضرورت فرهنگسازي مجلات حوزوي در جامعه تاکيد کرد و گفت: اعتقاد دارم مجلات بايد علاوه بر فرهنگ سازي، به ايجاد مطالبات در جامعه بپردازند و پاسخگوي آن ها نيز باشند.
مدير حوزه هاي علميه با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبري در زمينه افزايش توليد علم،افزود: مجلات علمي پژوهشي ما بايد صاحب ابداع و نوآوري باشند و سهمي از توليد علم را مي توانند عهده دار باشند.
آيت الله حسيني بوشهري در پايان با تقدير از معاونت پژوهش حوزه و برگزارکنندگان اين گردهمايي ارزشمند، خاطرنشان کرد: از حضور صميمانه و بزرگوارانه مديران مسئول و سردبيران نشريات سپاسگزار هستم.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن