واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۱ خرداد ۱۳۹۴ (۹:۱۱ق.ظ)
مديرکل بهزيستي لرستان: 99 ميليون هزينه سرمايهکار بلاعوض به زنان سرپرست خانوار پرداخت شد موج - خرم آباد- مديرکل بهزيستي لرستان گفت: 420 زن سرپرست خانوار در لرستان تسهيلات خرد اشتغالزايي قرضالحسنه دريافت کردند.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، عموديزاده در کارگروه تخصصي بانوان و خانواده که در سالن جلسات استانداري برگزار شد، افزود: در راستاي توانمندسازي اقتصادي زنان سرپرست خانوار لرستان، زيرساختهايي از قبيل اشتغال، آموزش فني و حرفهاي، آمادهسازي شغلي، مشاورههاي شغلي و مسکن مددجويان را پيگيري کردهايم.
وي با اشاره به اينکه سال گذشته مرکزي بنام مرکز مشاوره شغلي در استان ايجاد شده، اذعان کرد: سال گذشته از مجموع هزار و 86 شغلي که از طريق تسهيلات خرد اشتغالزايي قرضالحسنه در استان ايجاد کرديم، 420 نفر زن سرپرست خانوار بودند که به اين افراد تسهلاتي معادل 28 ميليارد و 922 ميليون ريال اعطا شد.
مديرکل بهزيستي لرستان عنوان کرد: 207 ميليون تومان بيمه سهم کارفرمايي به 420 نفري که بهعنوان زنان سرپرست خانوار بودند اعطا شد.
عموديزاده بيان کرد: در راستاي توانمندسازي اجتماعي نيز هزار و 671 نفر را تحت حمايت بيمه اجتماعي قرار داديم که اين افراد با شرايط سني زير 50 سال و با پرداخت بيمه پس 10 سال، بهعنوان بازنشسته تأمين اجتماعي تلقي ميشوند و از حمايت چرخه سازمان خارج ميشوند به عبارت ديگر اين افراد توانمند ميشوند.
وي با بيان اينکه تأمين هزينه ازدواج زنان سرپرست خانوار که امکان ازدواج مجدد دارند و ازدواج فرزندان آنها را در دستور کار قرار دادهايم، گفت: هزينه سرمايه کار بلاعوض به مبلغ بيش از سه ميليون تومان به 30 نفر از زنان سرپرست خانوار اعطا شد که در مجموع 99 ميليون به اين افراد پرداخت شد.
مدير کل بهزيستي لرستان افزود: در راستاي ارتقاي سلامت روان، آموزش مهارتهاي زندگي به 14 هزار و 14 نفر، آموزشهاي پيش از ازدواج به سه هزار و 90 نفر و آموزش زندگي خانواده به چهار هزار و 235 نفرمنتقل شد.
وي عنوان کرد: براي زنان بدسرپرست در مراکز درمان به 180 نفر، در مراکز اقامتي ميان مدت به 93 نفر و در سرپناههاي شبانه به 276 خدماتي ارائه شد و در مراکز کاهش آسيب نيز 802 زن آسيبديده از خدمات موجود استفاده کردند.
مديرکل بهزيستي لرستان خاطرنشان کرد: بحث توانمندسازي زنان، نيازمند استقرار نظام جامع اشتغال و کارآفريني با شناسايي فرصتهاي شغلي در استان است که اين مستلزم ايجاد مدل بومي اشتغالزايي است.
عمودي افزود: ترويج سبک زندگي سلامتمحور با استفاده از آموزههاي ديني که نقش مهمي در کاهش و پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي دارد، نقش مهمي در توانمندسازي افراد دارد.
وي بيان کرد: بحث تقويت اورژانسهاي اجتماعي نيز در جهت کاهش آسيبهاي زنان سرپرست خانوار در دستورکار قرار بگيرد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]