واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
سرنوشت حلقه ياران رييس دولت سابق از ديروز تا امروز
حلقه ياران احمدينژاد چه كساني هستند
محمود احمدينژاد و يارانش اين روزها سخت درگير حساب و كتاب هستند و چرتكه مياندازند كه براي بدر كردن رقبا بايد چه كنند و كجا باشند و چه بگويند به همين دليل هم هست كه هر روز گوشهاي از فعاليتهايشان را رسانهاي ميكنند و با شعار «ما به زودي ميآييم»، مدام حضورشان را به رقيب گوشزد ميكنند تا دوستان ديروزشان فراموش نكنند همچنان در عرصه سياست با آنها روبهرو خواهند شد.
روز نو :
محمود احمدينژاد و يارانش اين روزها سخت درگير حساب و كتاب هستند و چرتكه مياندازند كه براي بدر كردن رقبا بايد چه كنند و كجا باشند و چه بگويند به همين دليل هم هست كه هر روز گوشهاي از فعاليتهايشان را رسانهاي ميكنند و با شعار «ما به زودي ميآييم»، مدام حضورشان را به رقيب گوشزد ميكنند تا دوستان ديروزشان فراموش نكنند همچنان در عرصه سياست با آنها روبهرو خواهند شد. با وجود برنامههاي اين طيف براي شركت در انتخابات دهمين دوره مجلس شوراي اسلامي تاكنون دو شوك بزرگ به اين جريان وارد شده است؛ نخستينبار اسفند ماه سال گذشته با دستگيري و اجراي حكم محمدرضا رحيمي، معاون اول احمدينژاد و حالاهم با بازداشت حميد بقايي، معاون اجرايي دولت دهم.
بقايي و حلقه احمدينژاد
با وجود اينكه نزديكان احمدينژاد همچون عبدالرضا داوري از زمان اعلام خبر بازداشت بقايي در مصاحبههايشان در تلاشند نشان بدهند كه بقايي با آنها در ارتباط نبوده است و حضورش در ساختمان ولنجك كمرنگ بوده اما كارنامه بقايي فهرستي جز آن را به مخاطب نشان ميدهد. حميد بقايي به عنوان معاون سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري در زمان رياست اسفنديار رحيممشايي وارد دولت محمود احمدينژاد شد. در سال ۱۳۸۸ به رياست اين سازمان رسيد و تا سال ۱۳۹۰ عهدهدار اين مقام بود. او همزمان و با حفظ سمت دبير شوراي عالي مناطق آزاد كشور و ويژه اقتصادي هم بود. در شهريور ۱۳۸۹ به عنوان مشاور رييسجمهور در امور آسيا منصوب شد. حدود هفت ماه بعد در ۲۰ فروردينماه ۱۳۹۰، با حكم محمود احمدينژاد با حفظ سمتهاي پيشين معاون اجرايي رييسجمهور و سرپرست نهاد رياستجمهوري شد. البته بقايي چهار سال پيش و در زمان دولت سابق از سوي ديوان عدالت اداري به چهار سال انفصال از خدمات دولتي محكوم شده بود. حكم سابق او به زمان رياستش بر سازمان ميراث فرهنگي و دبيري شوراي عالي مناطق آزاد برميگشت. احمدينژاد و يارانش بارها و بارها طي ٨ سال بودنشان در پاستور نشان دادهاند كه اصول رسانهاي كردن خود و كارهايشان را ميدانند، ميدانند كه بايد چه كنند و چه بگويند و گاه هيچ نگويند تا رسانهها به سراغشان بروند و آنها در صفحات اول مطبوعات بر رقيب پيشي بگيرند.
احمدينژاد و يارانش آنچنان بر مديريت فضاي رسانهيي كشور مسلطند كه حالا هم كه رحيمي معاون اول و بقايي يار ديرينش درحبس و بازداشت به سر ميبرند و از سوي ديگر دو تن از نمايندگان نزديك به دولت هشتم و نهم كه اسمشان با احمدينژاد گره خورده است به انفصال از خدمات دولتي محكوم شدهاند و بيشتر مديرانش در مظان فساد اقتصادي زير ذرهبين دستگاه قضايي هستند به تكاپو افتادند تا يا بقايي و رحيميها را از دايره خودشان جدا كنند يا سابقه اتهامها را به قبل از دولتهاي نهم و دهم برسانند. جدايي از اوضاع ناخوش جمعي از نزديكان دولت قبل، احمدينژاد و ياران هميشگياش چند صباحي است كه با برجسته كردن شعار «ما ميآييم» در فضاي رسانهاي حضور دارند .هرچند كه عمده مطبوعات در گزارشهاي اصليشان به بازگشت احمدينژاد و يارانش ميپردازند اما در ميان آنها كمتر رسانهاي هست كه از اين بازگشت مجدد ابراز خرسندي كند. قريب به اتفاق رسانهها با بررسي سابقه مديريتي دولت مهرورز هشتم و نهم و كارنامه كاري و اقتصادي مديران و نزديكان احمدينژاد نتيجهگيري را به مخاطب عرضه ميكنند كه نمودي از خرسندي و رضايت از اين بازگشت در آن ديده نميشود. اينكه دايره ياران احمدينژاد دردولت نهم و دهم چه كساني بودند و كدامشان حذف شدند يا خواهند شد و هماكنون مشغول چه كاري هستند؟ را در جدول زير به اختصار آوردهايم تا شايد به واسطه آن بتوان برنامه آينده آنها را پيشبيني كرد كه كدامشان خواهند ماند و كدامشان خواهند رفت و كدامشان حذف خواهند شد؟
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 138]