تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 23 اسفند 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدا اطاعت و پیروی از ما اهل بیت را سبب برقراری نظم اجتماعی در امت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1865065119




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نژادفلاح: سیدجلال فصل آینده در پرسپولیس بازی می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: نژادفلاح: سیدجلال فصل آینده در پرسپولیس بازی می‌کند
قائم‌مقام باشگاه پرسپولیس گفت: شک نکنید سیدجلال حسینی فصل آینده در تیم فوتبال پرسپولیس بازی خواهد کرد.
به گزارش نامه نیوز ، محمدحسین نژادفلاح پس از جلسه 2 ساعته خود با سیدجلال حسینی اظهار داشت: مذاکرات خوبی با او انجام دادیم وهیچ چیزی مانع این نمی‌شود که سیدجلال به پرسپولیس نیاید زیرا او دل و روح و روانش با پرسپلولیس است. شک نکنید او در فصل آینده در پرسپولیس بازی خواهد کرد.


وی در مورد اینکه آیا در خصوص مشکل مالیاتی او هم صحبتی شد یا خیر،‌گفت: مشکل مالیاتی سیدجلال به باشگاه دیگری مربوط می‌شود. حسینی متعلق به پرسپولیس است و خانه اول و آخر او خواهد بود. به همین دلیل هم از او خواهش کردم تا از نزدیک با یکدیگر صحبت‌هایی داشته باشیم. هواداران پرسپولیس انتظار داشتند او زودتر از اینها به این تیم بیاید.


قائم‌مقام باشگاه پرسپولیس یادآور شد: قسمت اعظم جلسه ما مربوط به خود سیدجلال نبود زیرا فکر می‌کنم او آنقدر بزرگ است که نیازی به این نیست که نسبت به قرارداد با او صحبت کنیم. سیدجلال قبلا در پرسپولیس بازی کرده و شرایط را می‌داند. ما هم سعی می‌کنیم با قدرت فصل آینده را آغاز کنیم و تیم قدرتمندی ببندیم و برای این موضوع باید سیدجلال یکی از اولین‌ها باشد که به تیم اضافه شود.


نژادفلاح تصریح کرد: هیچ اختلافی بین ما وجود ندارد. امیدوارم پاقدم حسینی که همواره در هر تیمی بوده توانسته آن را به قهرمانی برساند برای پرسپولیس هم خوش‌یمن باشد. من اولین فرد را که با او مذاکره کردم سیدجلال بود زیرا هم کسوت او و هم بزرگی وی باعث شد چنین تصمیمی بگیرم.


وی در مورد اینکه چه زمانی با سیدجلال قرارداد امضا شد، گفت: هفته آینده امیدوارم قرارداد با او را امضا کنیم.


قائم‌مقام باشگاه پرسپولیس در مورد اینکه رقم قرارداد سیدجلال با پرسپولیس چقدر است، گفت: من قرارداد سفید با او امضا می‌کنم. سیدجلال هم قرارداد سفید با من امضا خواهد کرد. مسائل مالی مانعی برای حضور سیدجلال حسینی در پرسپولیس نخواهد بود. ما این اعتماد را به هم داریم که قرارداد سفید مقابل هم بگذاریم و امضا کنیم. کدام بازیکن بزرگتر از سیدجلال که به پرسپولیس بیاید.


وی ادامه داد: سیدجلال به پرسپولیس احساس تعلق می‌کند و حرفه‌ای است و شرایط را می‌سنجد و می‌داند چقدر حضورش در پرسپولیس هواداران را خوشحال می‌کند. هواداران زیادی مطالبه آوردن سیدجلال را به پرسپولیس داشتند و دل‌های بزرگی دعا کردند تا سیدجلال به پرسپولیس بیاید.


نژادفلاح در پاسخ به سؤال خبرنگار فارس مبنی بر اینکه شما با بمب بزرگی نقل و انتقالات زیادی را شروع کردید و بعد از این چه خواهید کرد، گفت: پرسپولیس تیم بزرگی است من به هواداران قول دادم که تیم را برای قهرمانی ببندم حتی اگر یک روز هم در پرسپولیس باشم کارم را انجام می‌دهم. متاسفانه پرسپولیس در این چند سال قهرمان نشده و تا نائب‌ قهرمانی پیش رفتیم اما به قهرمانی نرسیدیم. من به هواداران اطمینان می‌دهم و ان‌شاءالله که پرسپولیس که فصل آینده قهرمان می‌شود.


قائم‌مقام باشگاه پرسپولیس در مورد مدت قرارداد سیدجلال حسینی با این باشگاه گفت: من از سیدجلال حسینی خواهش کردم که فوتبالش را در پرسپولیس تمام کند و او این حق را ندارد که بعد از پرسپولیس به تیم دیگری برود و فوتبالش را با پرسپولیس تمام خواهد کرد.


وی در مورد اینکه فکر می‌کردید رفتار سیدجلال خوب باشد، گفت: من همیشه در طول تاریخ فوتبال رفتار سیدجلال حسینی را با علاقمندی دنبال می‌کردم. سیدجلال یکی از بازیکنان بزرگ است و هرگز از رفتار خوبش غافلگیر نشدم. سیدجلال پرسپولیس را به خاطر دل هواداران انتخاب کرد من دوست داشتم نکاتی را به سیدجلال بگویم و به سیدجلال هم نکات زیادی بشنوم. سیدجلال پرسپولیس را دوست دارد. شرایط برای حضور پرسپولیس سخت نبود و آسان بود.


وی ادامه داد:‌ در جلسه 2 ساعته ما فقط دقایقی به موضوع خود سیدجلال اختصاص داشت. 2 تا 4 دقیقه به مسئله خود سیدجلال پرداختیم و او به من اختیار تام داد که قرارداد را امضا کنم. بقیه دقایق جلسه مربوط به مشورت‌هایی بود که من از سیدجلال گرفتم ونکاتی را به او گفتم. البته خود سیدجلال بازیکن حرفه‌ای است و از من هم تعلق خاطر بیشتری به پرسپولیس دارد و برای پرسپولیس هم بیشتر از من زحمت کشیده اما دوست داشتم نکاتی را سیدجلال از من بشنود و من هم از سیدجلال نکاتی را بشنوم. سیدجلال آدم صاحب تحلیلی است و در رفتارش استراتژی دارد و او بازیکن بزرگی است.


وی در پایان گفت: با حضور سیدجلال حسینی بازیکنان بزرگ دیگر هم به حضور در پرسپولیس ترغیب می‌شوند. به طور مثال چون که صد آید 99 هم پیش ماست. این عملکرد قوی در ابتدای کار نشان می‌دهد که ما قصد داریم تیمی برای قهرمانی ببندیم و خیال هواداران آسوده خاطر می‌شوند.


منبع: فارس


۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن