واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: آمریکا را صاحبان ثروت اداره می کنند نه اوباما
تنها راه مردم برای به دست آوردن حقوق خود، حضور در خیابانها و رساندن فریاد اعتراضشان به گوش این گردانندگان است.
کد خبر: ۵۰۷۶۵۳
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۳ - 10 June 2015
حقوقدان با سابقه آمریکایی با تاکید بر اینکه اداره مردم این کشور به دست صاحبان ثروت و قدرت است، گفت: تنها راه مردم برای به دست آوردن حقوق خود، حضور در خیابانها و رساندن فریاد اعتراضشان به گوش این گردانندگان است.
«جیمز مارک لیاس» حقوقدان برجسته و با سابقه آمریکایی در گفتوگو با ایرنا، تمدید لایحه جاسوسی «فریدام اکت» در مورد مکالمات و ارتباطات مردم آمریکا با ادعای تغییرات تازه برای حفظ حریم خصوصی زندگی مردم را دروغی آشکار دانست و تاکید کرد که دولتمردان اوباما به دلیل اعتراض ها و رسوایی های گسترده ای که تصویب این لایحه درگذشته به بار آورد، می کوشند با این ادعا وانمود کنند که به نگرانی ها و اعراضات مردم کشور خود اهمیت می دهند.
وی سابقه جاسوسی در زندگی خصوصی مردم آمریکا به بهانه حفظ امنیت ملی را طولانی دانست و افزود: واقعه 11 سپتامر بهانه نیرومند تری برای گسترش و شدت بیشتر این جاسوسی ها به دست مسئولان دولت و دستگاه های امنیتی آمریکا داده است.
به گفته لیاس، مردم آمریکا درسال 2008 با امید به تغییر در سیاست های داخلی و خارجی این کشور فریب وعده های اوباما را خوردند و انتظار داشتند او با ورود به کاخ سفید به نگرانی های آنها توجه بیشتری نشان بدهد.
وی ادامه داد: تجربه 6 ساله مردم این کشور به آنها نشان داده است که همه وعده ها فقط برای پیروزی در رقابت های انتخاباتی و ورود به کاخ سفید از طرف نامزد سیاهپوستی داده شد که صرفا قصد عبور از حصارهای نژادی در این کشور را داشت و تنها آرزوی او پیوستن به دایره صاحبان قدرت در این کشور بود.
این حقوقدان با سابقه آمریکایی که به دلیل حمایت از حقوق مردم فلسطین همواره مورد غضب دستگاه های امنیتی آمریکا قرار گرفته است، تصریح کرد که مردم کشورش برای احقاق حقوق شهروندی خود راه دیگری جز رفتن به خیابانها و رساندن فریاد اعتراضشان به گوش مالکان قدرت در این کشور ندارند.
وی افزود: اگر اعتراض های گسترده مردم آمریکا نبود اوباما و دولتمردانش هرگز حاضر به انجام تغییرات مختصری در «فریدام اکت» نمی شدند.
وی درپاسخ به این پرسش که آیا از زمان «جنبش حقوق مدنی آمریکا» تاکنون تغییری در سیاست های مربوط به حقوق شهروندی مردم از سوی دولت آمریکا انجام شده است، گفت: آمریکا کشور جوانی است که بر پایه شعار دولت برای مردم بوجود آمده است؛ اما با وجود نارضایتی های مردم از بسیاری از سیاست های اجحاف گرانه، دولتمردان کشورشان اعتنایی به این اعتراضات نمی کنند.
این حقوقدان خاطرنشان کرد: مواردی وجود داشته است که مردم با تداوم بی عدالتی ها بر دامنه اعتراضات خود افزوده و همین فشارها مسئولان را ناگزیر از توجه و ترتیب اثردادن به خواسته های آنها کرده است.
لیاس، تاثیرات متقابل و درهم تنیده سیاست های خارجی و داخلی آمریکا را یک سازوکار همیشگی در روند تحولات سیاسی این کشور توصیف کرد و گفت: سیاست های آمریکا به عنوان یک کشور امپریالیستی طبعا بر گسترش سیطره سیاسی و اقتصادی بر کشورهای جهان مبتنی است و برای رسیدن به اهداف خود، به ابزارهای گوناگونی از جمله ایجاد ناامنی و آشوب در کشورها و یا تطمیع سران کشورهای به اصطلاح متحد خود و حتی دخالت های نظامی در سایر کشورها در صورت لزوم متوسل می شود.
به گفته این این حقوقدان، در مواردی مانند جنگ هایی که سران واشنگتن با بهانه های واهی در کشورهای عراق و افغانستان به راه انداختند اعتراض های دامنه دار مردم به این جنگ افروزی ها که علاوه بر کشته شدن جوانان این کشور هزینه های سنگینی را برای آنها در بر داشت، موجب عقب نشینی گردانندگان و دادن امتیازاتی به منظور ساکت نگاه داشتن مردم شده است.
وی افزود: این گونه توجه ها صرفا با این هدف صورت می گیرند تا واشنگتن بتواند با آسودگی خاطر و برخورداری از حمایت بیشتر مردم این کشور به سلطه جویی هایش در بیرون مرزها ادامه داده و فواید مالی سرشار ناشی از این سلطه جویی ها را به جیب نوابان ثروت که حاکمان اصلی آمریکا به شمار می روند، سرازیر کنند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]