تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 17 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بهترين علم آن است كه مفيد باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826878483




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

استاندار کرمان در واکنشی دیگر به عدم وجود اختیارات استانی: چرا شرکت‌های پسرخاله در تهران باید مجوزهای استانی را بدهند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاندار کرمان در واکنشی دیگر به عدم وجود اختیارات استانی:
چرا شرکت‌های پسرخاله در تهران باید مجوزهای استانی را بدهند
استاندار کرمان در واکنش به عدم وجود اختیارات استانی متناسب با مسئولیت‌ها گفت: چرا شرکت‌های پسرخاله در تهران باید مجوزهای استانی را بدهند.

خبرگزاری فارس: چرا شرکت‌های پسرخاله در تهران باید مجوزهای استانی را بدهند



به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، علیرضا رزم‌حسینی در حاشیه بازدید مدیران ارشد استانی از مجتمع مس سرچشمه بار دیگر عدم وجود اختیارات استانی را مورد انتقاد قرار داد و اظهار داشت: چرا شرکت‌های پسرخاله در تهران باید مجوزهای استانی را بدهند. بازدید مدیران ارشد استانی از مجتمع مس سرچشمه تیمی متشکل از مدیران عالی رتبه استان کرمان از جمله استاندار و معاون سیاسی امنیتی وی، رئیس کل دادگستری، مدیرکل اطلاعات و جمعی از مدیران کل در حالی از مجتمع مس سرچشمه بازدید کردند که به گفته علیرضا رزم‌حسینی استاندار کرمان این تیم در واقع اعضای کمیته رفع موانع تولید استان کرمان هستند. معدن مس سرچشمه در 160 کیلومتری جنوب غرب کرمان و 50 کیلومتری رفسنجان قرار دارد، گرچه مس فلز اصلی این معدن است، اما  عناصر با ارزش مولیبدن و طلا نیز در معدن سرچشمه وجود دارد. اعضای کمیته رفع موانع تولید استان کرمان با همراهی مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران، فرمانداران رفسنجان، سیرجان و شهربابک، نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان محلی در سفر به سرچشمه ابتدا از معدن مس بازدید کردند.

معدن مس سرچشمه حالا دیگر پس از حدود 50 سال فعالیت یکی از بزرگترین معادن روباز جهان به شمار می‌رود، آسمان سرچشمه با توجه به فعالیت کارخانه‌ها در این منطقه چرک است، اما پرواز پرندگان و رویش گیاهان در سرچشمه نشان می‌دهد، هنوز هم هوایی برای نفس کشیدن هست. معدن مس سرچشمه واقعا بزرگ است، عمق آن حتی از ارتفاع کوه‌های اطراف معدن بیشتر شده است و بر اساس شنیده‌های این معدن 300 متر دیگر هم عمق پیدا می‌کند.

بازدید از کارخانه تغلیظ، کارخانه ذوب، پالایشگاه و انبار هم انجام می‌شود، هوای داخل کارخانه‌ها به حدی نامطلوب است که احساس تنگی نفس به انسان دست می‌دهد و سر و صدای دستگاه‌ها و گرمای کوره‌های پرقدرت کارخانه ذوب هم با هوای بد همراهی می‌کند، این در حالی‌ است که کارگران و مهندسان مس در این شرایط دشوار به کار خود ادامه می‌دهند تا با چرخیدن چرخ کارخانه‌های مس چرخ مملکت هم بچرخد.

وقتی مدیرعامل مس با یک تیر 3 نشان زد اما معرفی مدیر منطقه مس در کرمان بهانه برگزاری نشستی با حضور اعضای کمیته رفع موانع تولید استان کرمان است. مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران نخستین سخنران این نشست است، احمد مرادعلیزاده با اشاره به اینکه قصد دارد در سخنرانی خود با یک تیر سه نشان بزند به توضیح درباره این سه نشان پرداخت.

سه نشانی که ‌مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران قصد داشت با یک تیر بزند شامل معرفی مدیر منطقه مس در کرمان، گزارشی از وضعیت مس و مشکلات شرکت مس ایران است. مرادعلیزاده اظهار داشت: در سال 85 تعداد نیروهای شرکت مس برابر با 7 هزار و 500 نفر بود، اما از سال 89 موج عظیمی از نیروها وارد شرکت شد و هم اکنون 10 هزار نفر به صورت مستقیم و 9 هزار و 500 نفر هم در شرکت‌های وابسته و تابعه شرکت مس مشغول به کار هستند. وی تصریح کرد: در جهان به ازای هر یک نفر نیرو 30 تا 40 تن مس تولید می‌شود، اما در ایران به ازای هر یک نفر 10 تن تولید داریم و حتی گفتن این آمار هم برای ما سخت است. مرادعلیزاده در ادامه سخنان خود از انجام سرمایه‌گذاری‌های بدون نتیجه مطلوب در صنایع مس خبر داد و بیان داشت: با اقدامات صورت گرفته از 10 هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری بی‌نتیجه در صنایع مس ایران جلوگیری شد و بخش توسعه هم متوازن شده است. وی خاطرنشان کرد: تولید مس تا سال 97 با همین تعداد نیروی موجود به 400 هزار تن می‌رسد و توسعه شرکت را با تجربه‌اندوزی و آموزش پشتیبانی می‌کنیم تا به اندازه نصف دنیا تولید داشته باشیم.

مرادعلیزاده تصریح کرد: پراکندگی شرکت مس و انجام تصمیم‌گیری در بخش‌های مختلف موجب می‌شود که یک فرد برای انجام کار اگر به جای 24 ساعت 30 ساعت وقت داشته باشد باز هم کم می‌آورد. وی با اشاره به اینکه مس کرمان تبدیل به منطقه شده است، یادآور شد: تا زمانی که مدیریت متمرکز اتفاق نیفتد، سیاست‌ها عملی نمی‌شود. آلودگی مس خاتون‌آباد و سرچشمه توجیه‌پذیر نیست مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران با بیان اینکه آلودگی ناشی از ذوب مس خاتون‌آباد شهربابک و مس سرچشمه را نمی‌توان توجیه کرد، افزود: کشور ما هنوز صنعتی نیست و امکان مصرف محصولاتی را نداریم که می‌توانند از آلودگی کارخانه‌ها جلوگیری کنند.

مرادعلیزاده همچنین از راه‌اندازی کارخانه اسید در خاتون‌آباد و سرچشمه به عنوان راهکار کاهش آلودگی‌های زیست‌محیطی نام برد و تاکید کرد: 2 هزار میلیارد تومان برای تولید کود شیمیایی و اسید سرمایه‌گذاری می‌شود و در این زمینه به کمک 100 درصدی دستگاه‌های قضایی و نظارتی نیاز داریم. وی در ادامه سخنان خود از انتقال معدن دره‌زار رفسنجان به ایمیدرو بر اساس یک نامه اشتباه خبر داد و اظهار داشت: ما به روی خودمان نیاوردیم و به صورت دوستانه مسئله انتقال معدن دره‌زار را پیگیری کردیم و حالا دارند این معدن را به شرکت مس بر می‌گردانند. مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران تصریح کرد: هنوز معدن دره‌زار به شرکت مس منتقل نشده است و به علت مسائل زیست‌محیطی مرتبط با این معدن سه بار مدیر ما را بازداشت کرده‌اند و وی را با وثیقه آزاد کرده‌ایم و از مسئولان ذیربط می‌خواهیم تا انتقال کامل این معدن به مس صبر کنند، زیرا روا نیست، شرکتی که پای توسعه استان کرمان ایستاده است و هنوز مالکیتی در این زمینه ندارد با مشکلات پی‌درپی مواجه شود. مرادعلیزاده عنوان کرد: تملک‌هایی توسط شرکت مس انجام شده وفقط 60، 70 درصد آن به درد ما می‌خورد و 70 درصد مشکلات ما در بحث تملک‌ها مربوط به درون مجموعه است که کاری بی‌ربط را انجام داده‌اند. وی با اشاره به سرقت‌هایی که از مجتمع مس سرچشمه می‌شود، خواستار ارائه اختیار به قاضی ویژه پرونده سرقت‌های مس به منظور برخود با سارقان شد. مدیرعامل شرکت ملی صنایع مس ایران همچنین از وضعیت اخذ مالیات از این مجموعه انتقاد کرد و گفت: نگاه مالیاتی‌ها به مس در امروز مانند نگاه در سال 90 است که قیمت مس 8 هزار و 900 دلار بود، اما قیمت مس 36 درصد افت کرده است و هزینه‌ها هم 20 درصد افزایش دارد. اما بر اساس قانون معادن بهره‌بردار هر ساله بابت استخراج، بهره‌بردارى و برداشت هر واحد از ماده یا مواد معدنی به دولت مبلغی را که متناسب با پروانه بهره‌برداری است به نام حقوق دولتی پرداخت می‌کند، مرادعلیزاده درباره وضعیت پرداخت حقوق دولتی مس سخن گفت. وی اظهار داشت: حقوق دولتی مس در سال 89 برابر با یک هزار تومان به ازای هر تن بود که در سال 90 به 3 هزار تومان رسید و در سال 91 هم 10 هزار تومان شد، اما درآمدهای مس کاهش یافته است، اما این حقوق کاهش ندارد در حالی که شرکت باید درآمدی در بیاورد و بتواند حقوق دولتی را بدهد. مرادعلیزاده در پایان سخنان خود از 500 میلیارد تومان بدهکاری شرکت ملی صنایع مس ایران بابت حقوق دولتی معوقه و جرایم خبر داد و یادآور شد: شاید با مصوبه جدید این رقم نصف شود. روستاهای تشنه در کنار معادن ثروتمند در عین حال نماینده مردم سیرجان و بردسیر هم در این نشست از مسئولان ارشد استانی و به ویژه استاندار کرمان خواست تا از وی به علت برخی مسائل و مشکلات موجود خُرده نگیرند.

شهباز حسن‌پور سپس به با تاکید بر اینکه یک ریال حقوق دولتی به افراد واقعی داده نشده است، تصریح کرد: اگر پول هم به استان کرمان آمده اما به افراد واقعی داده نشده و این پول حق مردم است. وی اضافه کرد: مدیران باید داد مردم را بزنند، زیرا مردمی را در کنار معادن داریم که حتی آب شرب ندارند. 3.5 میلیون تن سنگ‌آهن در سیرجان بلاتکلیف است نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: بیش از هفت سال است که جلوی فروش 3.5 میلیون تن سنگ‌آهن را در بیابان‌های سیرجان گرفته‌اند و حالا اگر قصد فروش دارند، قیمت سنگ‌آهن کاهش یافته است. حسن‌پور در حالی از فعالیت 100 شرکت غیربومی در استان کرمان خبر داد که این شرکت‌ها حتی یک دفتر هم در این خطه ندارند و افزود: این شرکت‌ها حاضر نیستند دفاتر خود را به کرمان منتقل کنند. وی با بیان اینکه پرونده‌های مالیاتی شرکت‌های غیربومی در کرمان در تهران و اصفهان است، ابراز داشت: شرکتی باید بتواند کار پیمانکاری در کرمان انجام دهند که حداقل یک سال قبل یک دفتر در این استان گرفته باشد. این نماینده مجلس همچنین بر جلوگیری از خام‌فروشی و به کارگیری نیروهای غیربومی تاکید کرد و یادآور شد: من یک دکترای شیمی را در منطقه پاریز شهرستان سیرجان می‌شناسم که بیکار است. موانع توسعه را با سند ارائه می‌دهم در همین حال استاندار کرمان نیز در سخنانی اظهار داشت: مردم هوشمند و آگاه ایران در خرداد 92 انتخابی کردند که در نتیجه آن از شدت تورم نزدیک به 40 درصدی اقتصاد ایران کاسته شد. علیرضا رزم‌حسینی عنوان کرد: دولت یازدهم سعی کرد مبانی اجرایی اقتصادی را بر پایه علم اقتصاد و تجربه مدیران انجام دهد و تا به امروز از شدت تورم کاسته شده و نرخ تورم به 15 درصد رسیده است و  اجرای طرح‌هایی در راستای خروج از رکود اقتصادی در دستور کار قرار دارد. وی گفت: در حالی تصمیم‌گیری درباره معادن استان کرمان در تهران انجام می‌شود و در سند توسعه و سیاست‌های ابلاغی اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بر برچیده شدن تمرکزگرایی تاکید شده است.

استاندار کرمان هم نسبت به بلاتکلیفی 3.5 تن سنگ‌آهن در گل‌گهر سیرجان اعتراض کرد و افزود: چه کسی باید خسارت ناشی از عدم فروش این مواد را پرداخت کند. رزم‌حسینی با اشاره به اینکه اختلاس و فساد فقط در بانک‌ها نیست، اضافه کرد: یک تصمیم غلط و بی‌تدبیری این خسارت‌ها را به وجود می‌آورد. رزم‌حسینی با تکرار بحث عدم وجود اختیارات استانی متناسب با مسئولیت‌ها افزود: کارشناسان وزارتخانه‌ها در حالی باید مجوزهای استانی را تایید کنند که استان‌ها را نمی‌شناسند و فقر موجود در مناطق مختلف کشور را نمی‌بینند و به همین علت سرمایه‌گذاران را خسته می‌کنند و موجب انصراف آنها می‌شوند. وی با بیان اینکه با بودجه دولتی همواره فقیر می‌مانیم و باید به بخش خصوصی بها دهیم، اظهار کرد: می‌توانم، کدها و سندهایی را ارائه دهم که نشان می‌دهد، موانع توسعه در کدام وزارتخانه‌هاست. استاندار کرمان همچنین با اشاره به وجود بروکراسی اداری، قوانین مزاحم توسعه و همچنین عدم وجود اختیارات متناسب با مسئولیت‌ها بیان داشت: ما در عمل هستیم و از پشت کتاب‌ها نیامده‌ام و حرف اجرایی و عملیاتی می‌زنم. اختیارات دادنی نیست، گرفتنی است رزم‌حسینی از انعقاد 75 هزار میلیارد تومان تفاهمنامه سرمایه‌گذاری در استان کرمان در دولت یازدهم خبر داد و اظهار داشت: با وجود تمام مشکلاتی که وجود دارد اما تاکنون هشت درصد از تفاهمنامه‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان اجرا شده است و ما در حوزه عمرانی موفق‌تر بوده‌ایم زیرا اختیارات بیشتری داشته‌ایم.

رزم‌حسینی عنوان کرد: زمانی که درباره توسعه بخش خصوصی، وجود موانع قانونی بر سر راه توسعه و نبود اختیارات متناسب با مسئولیت‌ها صحبت می‌کنیم، مسئولان کشوری بَه‌بَه و چَه‌چَه می‌گویند، اما پای عمل که می‌آییم نمی‌دانم چه اتفاقی می‌افتد که کارها پیش نمی‌رود. وی اضافه کرد: اختیارات دادنی نیست، بلکه گرفتنی است و برای دریافت اختیارات برای توسعه استان کرمان به تلاش خود ادامه می‌دهیم. ثروت‌هایی که از معادن کرمان به جیب غریبه‌ها می‌رود رزم‌حسینی با اشاره به پیشینه تاریخی و سودآوری شرکت مس سرچشمه گفت: امروز این شرکت باید تقویت شود. وی با اشاره به اینکه انتظاراتی در حوزه‌های مسئولیت‌های اجتماعی از شرکت‌های بزرگ استان کرمان وجود دارد، ادامه داد: ما هیچ گاه نمی‌گوییم پول نقد به فردی بدهید، اما این شرکت‌ها باید برای سرمایه‌گذاری در معادن اقدام کنند، زیرا در حال حاضر چند شرکت غریبه با بولدوزرهای قراضه به معادن کرمان می‌آیند و سرمایه‌گذاری می‌کنند و ثروت‌های افسانه‌ای را جمع می‌کنند و می‌برند. استاندار کرمان با تاکید بر اینکه شرکت‌های توسعه‌گرا معادن را تخلیه نمی‌کنند که سود سهامداران را در تهران تامین کنند، اضافه کرد: شرکت‌های بزرگ استان کرمان باید پیوست فرهنگی داشته باشند و برای توسعه روستاهای اطراف معادن سرمایه‌گذاری کنند. استاندار کرمان با تاکید بر اینکه استان باید ساخته شود، اظهار داشت: انتظار مردم این است که کرمان توسعه پیدا کند و این یک بحث شخصی نیست. رزم‌حسینی ادامه داد: در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی مدنظر مقام معظم رهبری یا باید به این خواسته پایبند باشیم و یا اینکه شعار الکی ندهیم. وی بیان داشت: هر فردی که بتواند کارآفرینی کند و لبخند را بر لب‌های مردم فقیر و غمناک بنشاند یک مجاهد اقتصادی است. مدیران چاپلوس باید از شبکه دولتی خارج شوند استاندار کرمان با تاکید بر اینکه مدیران چاپلوس باید از شبکه دولتی خارج شوند از مسئولان خواست تا به صورت شفاف و قاطع به بیان مشکلات و مطالبات مردم بپردازند و خطاب به مدیران گفت: با این ادبیات صحبت کنید و نترسید، زیرا شما را عوض نمی‌کنم. رزم‌حسینی در ادامه سخنان خود از سرمایه‌گذاری 300 میلیارد تومان در پروژه خبر بافت خبر داد و این سئوال را مطرح کرد، چرا پروژه خبر 9 ماه در سازمان محیط زیست معطل مانده و هنوز کمیته بررسی این پروژه تشکیل نشده است. وی در واکنشی دیگر به عدم وجود اختیارات استانی متناسب با مسئولیت‌ها تاکید کرد: چرا سه شرکت پسرخاله و خواهر باید در تهران در زمینه مجوزهای استانی تصمیم‌گیری کرده و مجوزها را تایید کنند. اظهارنظر استاندار کرمان درباره فرمانداران اصلاح‌طلب و اصولگرا استاندار کرمان همچنین با طرح این سئوال که اگر اصولگرایی سبب تعالی کشور و اصلاح‌طلبی موجب ارتقای فرهنگ و اقتصاد نشود، پس دارای چه منزلتی هستند، تصریح کرد: 18 ماه استاندار کرمان هستم و بدانید در کارآیی و کارآمدی هیچ تفاوتی بین فرماندار اصلاح‌طلب و اصولگرا نیست. وضعیت حاد پرونده‌های مس خاتون‌آباد همچنین نشستی با حضور اعضای کمیته رفع موانع تولید استان کرمان با موضوع بررسی مشکلات شرکت مس در سرچشمه برگزار شد و رئیس کل دادگستری استان کرمان در این نشست افزود: رسیدگی به پرونده‌های مرتب با صنایع استان کرمان بر اساس قوانین موجود صورت می‌گیرد و در این پرونده‌ها باید عدالت رعایت شود تا ضرر و زیان به مردم نرسد.

یدالله موحد بیان داشت: پرونده‌های مرتبط با مس خاتون‌آباد شهربابک وضعیت حادی دارند و دعاوی مرتبط با صنایع در شهرستان‌های سیرجان و رفسنجان نیز مطرح است. وی ابراز داشت: پرونده‌های مرتبط با صنایع استان کرمان به صورت متمرکز پیگیری می‌شوند تا سرعت رسیدگی به پرونده‌ها افزایش باید و حمایت‌های لازم صورت می‌گیرد تا حق دولت ضایع نشود و مانعی برای رشد تولید ایجاد نمی‌شود. سرقت 3 میلیارد تومانی از مجموعه مس رفسنجان موحد در ادامه سخنان خود از عدم وجود ارتباط بین مسئولان صنایع با مدیران قضایی را مورد انتقاد قرار داد و افزود: عدم وجود ارتباط و گفت‌و‌گو بین مسئولان صنایع و مدیران قضایی بر ابهامات می‌افزاید. وی همچنین وجود سرقت ضایعات مس در مجتمع مس سرچشمه را بحثی جدی خواند و تاکید کرد: برآوردها نشان می‌دهد سالانه 3 میلیارد تومان سرقت از مجموعه مس سرچشمه صورت می‌گیرد و باید با همکاری مجموعه‌های انتظامی و اطلاعاتی خسارت‌های ناشی از سرقت در مجموعه مس سرچشمه را کاهش دهیم. صنایع کرمان باید کالاهای خود را از داخل استان تامین کنند استاندار کرمان هم در این نشست بیان داشت: صنایع کرمان از جمله شرکت مس باید کالاهای مورد نیاز خود را از داخل استان تامین کنند تا از تولیدکنندگان استان حمایت شود. رزم‌حسینی خواستار انتقال حساب‌های شرکت‌های وابسته به شرکت مس به بانک‌های استان کرمان شد و خاطرنشان کرد: زمانی که گردش مالی شرکت‌های مذکور در کرمان باشد، می‌توانیم خدمات بانکی بیشتری را ارائه دهیم. استاندار کرمان اضافه کرد: از محل اعتبار گردش مالی شرکت مس کرمان اعتبارات خرد برای کارآفرینی اختصاص داده می‌شود. لزوم انجام صادرات مس از گمرک کرمان رزم‌حسینی ادامه داد: صادرات شرکت مس کرمان از بندرعباس انجام می‌شود در حالی که این صادرات باید از گمرک کرمان انجام شود تا جزو آمار استان محسوب شود و حضور ناظران گمرکی در مجتمع مس سرچشمه به منظور انجام کارهای گمرکی برای صادرات امری ضروری است. ============== گزارش از: مهسا حقانیت عکس‌ها از: محسن رجبپور ============== انتهای پیام/80019/

94/03/20 - 06:18





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن