تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):گوش خود را به شنيدن خوبى‏ها عادت بده و به آنچه كه به صلاح و درستى تو نمى‏افزايد گو...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803965673




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میراث فرهنگی باید پاسخگوی علت عدم مرمت مدرسه حکیم باشد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس حوزه تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع): میراث فرهنگی باید پاسخگوی علت عدم مرمت مدرسه حکیم باشد خبرگزاری پانا: مشاور و رئیس حوزه تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) گفت: آستان مقدس در قرون اخیر تجلیگاه هنر و معماری اصیل ایرانی و اسلامی بوده و آثار ارزشمند هنری و معماری در این مجموعه فرهنگی و مذهبی همواره محفوظ مانده است.
۱۳۹۴ سه شنبه ۱۹ خرداد ساعت 15:32

خبرگزاری پانا+

به گزارش خبرنگار پانا، حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل پور اظهار داشت: متاسفانه مدرسه دارالهدایه حکیم با بیش از سه و نیم قرن قدمت نشانه ای از اصالت فرهنگ دینی در شهر شیراز و محل پرورش علمای بزرگ در صده های گذشته بوده است که امروز به دلیل بی مهری برخی مسئولین درحال ویرانی است.
وی با یادآوری اینکه مجموعه آثار هنری و تاریخی موجود در حرم حضرت احمدبن موسی(ع) قابل توجه بوده و هزینه هایی که آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) در راستای حفظ و نگهداری از آثار و میراث ملی و مذهبی متقبل شدهبه مراتب بیش از سازمان های متولی امر بوده است اظهار داشت: حفظ و نگهداری بناهای میراثی تحت اشراف این آستان مقدس همواره حائز اهمیت بوده و تلاش جدی و موثر در یکسال گذشته نسبت به احیاء و مرمت اینگونه آثار فاخر میراثی انجام گردیده است،امامتأسفانه سازمان میراث فرهنگی در انجام وظایف خود در این زمینه عملکرد مطلوبی نداشته و همواره با بهانه تراشی در این خصوص از وظیفه خود سرباز زده است.
رئیس حوزه تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) افزود: بنای اولیه این اثر فاخر میراثیو فرهنگی در حدود 350 سال قبل بدست یکی از نوادگان حضرت زین العابدین(ع) به نام سید حکیم دستغیب تأسیس گردیده و در دوران سلطنت خاندان دین ستیز پهلوی تضعیف گردید،در سال 1350 با اراده عالی شهید آیت الله دستغیب رونق تازه یافته و از آن زمان تاکنون در نشر فرهنگ اصیل شیعی وتبلیغ معارف اسلامی نقش به سزایی را ایفا نموده است.
وی شرایط کنونی مدرسه حکیم را تأسف بار دانست و تصریح کرد: آجر و کاشی کاری ها، گچ بری ها، درب های چوبی، و انواع هنرهای معماری اصیل بجا مانده در این مدرسه در حال نابودی است و با وجود درخواست ها و پیگیری های صورت گرفته، متأسفانه سازمان میراث فرهنگی نسبت به وضعیت این میراثملی- مذهبی بی تفاوت است.
مشاور و رئیس حوزه تولیت آستان مقدس احمدی و محمدی(ع) با تأکید بر لزوم همکاری همه دلسوزان و خیرین در جهت حفظ این بنای ارزشمند اظهار داشت: با وجود اینکه بنای میراثی مدرسه علمیه حکیم بصورت رسمی به عنوان یک میراث ملی به ثبت رسیده و سازمان میراث فرهنگی متولی حفاظت از آن است پس چرا باید سازان میراث فرهنگی تا این اندازه نسبت به آثار فاخر ملی بی تفاوت باشد؟
وی بیان داشت: درصورت عدم رسیدگی و کوتاهی سازمان میراث فرهنگی، دیوارها و سقف های مدرسه علمیه حکیم در آینده نه چندان دور فرو ریخته و منجر به فاجعه خواهد شد، لذا اگر سازمان میراث فرهنگی توان بازسازی و حفظ این بنای ارزشمند را ندارد، ضروری است که حفاظت از این مدرسه تاریخی را به دیگر سازمان ها یا خیرین دلسوز واگذار نماید.
حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل پور این بنای مقدس را شاهد درس و بحث های علمی و عرفانی حکیمان و عالمان شهر شیراز در صده های گذشته دانست و بیان داشت: علما و روحانیون شیراز نسبت به حفظ میراث مذهبی سومین حرم اهل بیت(ع) نگرانمی باشند واین درحالی است کهارگان ها، مساجد و حسینیه های استان فارس از برکت واعظین و مبلغین مدرسه علمیه حکیم بهره مند بوده و هستند و پرورش یافتگان این مدرسه قابلیت های خود را در تمامی عرصه ها به اثبات رسانده اند.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[مشاهده در: www.pana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 84]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن