تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسا روزه‏دارى كه از روزه‏اش جز گرسنگى و تشنگى بهره‏اى ندارد و چه بسا شب زنده‏دارى كه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1813435704




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه آداب غذاخوردن را به فرزندتان بیاموزید؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
چگونه آداب غذاخوردن را به فرزندتان بیاموزید؟




یک کودک 2 ساله پشت میز غذاخوری نشسته و در حالی لیوان آب را می نوشد که مقداری از آن روزی میز ریخته است. در یک گوشه دیگر مقداری از غذای نیمه تمام کودک به صورت بدی سرتاسر میز پراکنده شده است. دیدن این صحنه چندان خوشایند نیست.











هفته نامه زندگی مثبت - طاهره محمدی: یک کودک 2 ساله پشت میز غذاخوری نشسته و در حالی لیوان آب را می نوشد که مقداری از آن روزی میز ریخته است. در یک گوشه دیگر مقداری از غذای نیمه تمام کودک به صورت بدی سرتاسر میز پراکنده شده است. دیدن این صحنه چندان خوشایند نیست، اما خوب است بدانید فرزندانتان در هر رده سنی ای که هستند باید در معرض دستور عمل هایی درخصوص آداب غذاخوردن قرار بگیرند، اما والدین نباید انتظارات بسیار زیادی داشته باشند. برای مثال از یک کودک 2 ساله نمی شود انتظار داشت که پیش بند خود را قبل از غذاخوردن به تنهایی ببندد.


چگونه آداب غذاخوردن را به فرزندتان بیاموزید؟



صبور باشید

برای شروع سعی کنید اصول اولیه غذاخوردن را به بچه ها آموزش دهید. برای مثال مقابل آنها بنشینید و شیوه درست استفاده از قاشق و چنگال را به آنها آموش دهید. یادتان باشد که شما آینه فرزندتان هستید. بنابراین برای آموزش هر اصلی ابتدا باید خودتان آن را رعایت کنید. کودکان تا قبل از 5 سالگی هنوز در درست نگه داشتن قاشق و چنگال مشکل دارند و ممکن است هنگام خوردن غذا قسمتی از آن روی میز بریزد. در این مواقع صبور باشید و بدانید که این موضوع طبیعی است و به تمرین بیشتر فرزندتان نیاز دارد.

آرام نشستن

یکی دیگر از اصول اولیه غذاخوردن به بچه ها این است که از آنها بخواهید در طول غذاخوردن آرام باشند و با آرامش وعده غذایی شان را میل کنند. آرام و جویده غذاخوردن از اصول بسیار مهمی است که می تواند سلامت آنها را نیز به دنبال داشته باشد. خیلی از والدین از این موضوع شکایت دارند که گاهی بچه ها با وعده غذایی شان بازی می کنند و آن را دور می ریزند. این موضوع نشانه این است که کودک تقریبا سیر شده و میلی به ادامه خوردن غذا ندارد. وقتی برای دفعات اول این نشانه را از کودکان دیدید آرام به آنها بگویید: «پس تو دیگر میلی به غذاخوردن نداری. خیلی خب حالا می توانی میز را ترک کنی». این جمله والدین این پیام را به کودک می رساند که هروقت میلی به غذاخوردن نداشت می تواند به جای نشانه های آزاردهنده مانند ریختن غذا و... به راحتی و به صورت شفاهی به والدینش بگوید دیگر میلی به خوردن غذا ندارد.

سن 2 سالگی


چگونه آداب غذاخوردن را به فرزندتان بیاموزید؟



به آنها یاد بدهید که برای چند دقیقه کوتاه آرام کنار میز بنشینند، با قاشق غذایشان را میل و با دستمال دهان خود را پاک کنند. البته نمی شود انتظار داشت کودکان غذایشان را در این سن بسیار تمیز و مرتب میل کنند.

سن 4 سالگی

از بچه ها بخواهید هنگام غذاخوردن مراقب باشند که غذا از داخل دهانشان یا قاشق به بیرون نریزد. همچنین به آنها یاد دهید هنگام غذاخوردن دهانشان بسته باشد و صحبت نکنند. بهانه گیری بر سر غذا و خوردن غذاهایی که روی میز است نیز یکی از نکات مهم آموزشی برای بچه ها در این سنین است. البته باز هم نمی توان انتظار داشت که همیشه بهانه گیری در کار نباشد.


چگونه آداب غذاخوردن را به فرزندتان بیاموزید؟



سن 6 و 8 سالگی

از آنها انتظار داشته باشید که مودب پشت میز بنشینند و منتظر سرو غذا باشند. همچنین کمک به دیگر اعضای خانواده هنگام چیدن میز یا جمع کردن آن نیز یکی از وظایفی است که می توان در این سن از کودکان انتظار داشت. به کودکان در این سن آموزش بدهید که اگر غذایی را خیلی دوست داشتند علاقه شان را به زبان بیاورند و از مادر تشکر کنند اما اگر از غذایی خوششان نمی آید هنگام صرف غذا نباید شروع به بهانه جویی کنند.








تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۷:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 161]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن