محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1826794012
نتیجه فاجعه بار یک همه پرسی در ایرلند |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نتیجه فاجعه بار یک همه پرسی در ایرلند
کد خبر: ۵۰۷۰۹۳
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۳ - 08 June 2015
محمد مسجدجامعی در خبرآنلاین نوشت:
هفته گذشته ـ 22 ماه می ـ در ایرلند همه پرسی مهم و حساسی برگزار شد که نتایج تکان دهنده آن موجب تعجب و بلکه تأسف بسیاری از شخصیت های کلیسایی و غیرکلیسایی گردید.
همه پرسی درباره از دواج دو هم جنس بود که اولاً شرکت کنندگانش به نسبت فراوان بودند و ثانیاً بیش از 62% بدان رأی مثبت دادند. و این علیرغم توصیه های موکد کلیسای کاتولیک ایرلند و شخصیت های آن بود.
حتی برخی از این شخصیت ها به هواداران این جریان می گفتند ما شما را درک می کنیم و به شما احترام می گذاریم و شما را می پذیریم، اما به این همه پرسی رأی منفی دهید و قانون اساسی را تغییر ندهید. اما چنین نشد و ایرلند به عنوان نخستین کشوری که ازدواج دو همجنس را با تکیه به همه پرسی عمومی اجازه می دهد و حقوق مترتب بر زوجین غیرهمجنس را به رسمیت می شناسد، به ثبت رسید.
سراسقف دوبلین آقای دیار موید مارتین Diarmuid Martin)) پس از اعلام نتایج گفت این در واقع نه یک همه پرسی معمول بلکه یک «انقلاب فرهنگی» و «انقلاب اجتماعی» است. با توجه به تبلیغات وسیع و حضور حداکثری مردم و اینکه بسیاری از موافقان از کشورهای دیگری که در آن کار می کردند به جهت شرکت در رأی گیری به وطن آمدند، مطمئن بودم که نتیجه چنین خواهد شد. توطئه ای در کار نبود این مردم بودند که رأی دادند و 90% این جوانان در مدرسه های کاتولیکی آموزش دیده اند. به واقع چیزهای زیادی تغییر کرده و باید بیندیشیم که آیا کلیسا به مسئولیت های خود عمل کرده است؟ و چگونه می توانیم با فرهنگی که به جوانان و اندیشه هایشان شکل می دهد، رابطه برقرار کنیم.
عنوان انقلاب فرهنگی و انقلاب اجتماعی توسط دیگران هم مورد استفاده قرار گرفت و از جمله توسط وزیر بهداشت منحرف ایرلند که این همه پرسی را نشانی از خصلت جمهوریت و بازگشت جمهوریت به کشورش دانست. البته واکنش به این جریان فراتر از ایرلند رفت و احتمالاً به نقطه عطفی در تاریخ کلیسای کاتولیک و جامعه اروپا تبدیل خواهد شد.
ذیلاً و به اختصار نکاتی یادآور میشود:
1. اسقف مارتین را از سالهای مأموریتم در واتیکان می شناسم. در آن هنگام کشیش بود و معاون مجمع «عدالت و صلح». همکاری ما از سالهای 1993 که زمزمه برگزاری کنفرانس جمعیت قاهره بلند شد، آغازیدن گرفت. کنفرانس توسط سازمان ملل و با شرکت تمامی اعضا برگزار می شد و مهمترین بحث آن مسائل خانواده و تعریف و حقوق ان در کلیتش بود.
پاپ ژان پل دوم به این مسئله حساس بود و به مراتب بیش از دیگر مقامات واتیکان. آشناترین و فعال-ترین فرد در این زمینه در مجموع واتیکان همین آقای مارتین بود که در آن ایام به یکی از نزدیک ترین اشخاص به پاپ تبدیل شده بود.
آقای مارتین صریحاً می گفت که بهترین متحد ما در این مورد کشورهای اسلامی هستند اما عملاً این سفارت ایران بود که با وی همکاری داشت و او پیوسته آن را بیان می کرد. در آن ایام ماهیانه حداقل دو بار ملاقاتداشتیم و اوج این همکاری در ماه های قبل از برگزاری کنفرانس در قاهره ـ سپتامبر 1995 ـ بود که خود داستان مفصلی دارد.
بعدها وی به عنوان ناظر دائمی واتیکان در ژنو تعیین شد و تا سال 2003 که به دوبلین منتقل شد در بخش های مختلف بین الملل واتیکان فعال بود. با توجه به این سوابق طبیعی بود که او با تحولات مختلفی که در سطح اروپایی و غربی و بلکه جهانی روی می دهد، از درون آشنا باشد.
واقعیت این است که اعزام او به دوبلین با توجه به حسن شهرتش برای آرام کرن جامعه کاتولیک ایرلند بود که به دلیل سوءاستفاده مقامات کلیسایی از کودکان به شدت متشنج شده بود و او توانست اوضاع را تا حد زیادی آرام کند و این به محبوبیت و شهرت او افزود.
در ژوئن 2010 برای شرکت در کنفرانس «الهیات بین فرهنگی و مطالعات بین دینی» به دوبلین رفتم. مارتین پیام داد که مایل است پس از سالها یکدیگر را ببینیم و پیشنهاد کرد که به اقامتگاه سفیرمان، جناب آقای رحیم پور، بیاید که برای نهار آمد. او درباره وضعیت سخت و بدبینانه حاکم بر ایرلند و مشکلات طاقت فرسا و نیز ابتکاراتش صحبت کرد و گفت برای نزدیکی بیشتر با مردم و جلب اعتمادشان در سال گذشته اعلام کرده که فردی به نمایندگی از طرف خلیفه گری دوبلین به تمامی منازل این شهر خواهد رفت. اقدامی که در بین کاتولیک ها شایع نیست، اگرچه برخی از کلیساهای پروتستان آمریکایی چنین می کنند. در طی روزهای اقامتم در این شهر با هر کسی که برخورد داشتم اسقف شهر را می ستود و می گفت که او شخصیت متفاوتی است.
این شرح نسبتاً مفصل بدان علت بود که موقعیت فردی که همه پرسی اخیر را «انقلاب فرهنگی و اجتماعی» نامیده تا حدودی روشن شود. او یک اسقف محلی کم تجربه و بی ارتباط نیست، در متن جریان های خرد و کلان محلی و منطقه ای و بین المللی قرار داشته و بعضاً خود جریان ساز بوده است. حال باید دید چه اتفاقی افتاده و چرا چنین شده است.
2. در اروپا هویت ملی سه کشور ایرلند، لهستان و کروواسی به دلائل مختلف عمیقاً کاتولیکی است و البته هر یک به دلائل خاص خود. انگلستان برای قرنها در ضدیت کامل با کلیسای کاتولیک بود. مضافاً که تا اوایل قرن بیستم ایرلند تحت استعمار کامل انگلستان قرار داشت. موج های مهاجرت ایرلندی ها به آمریکا نتیجه فشار آنها و نیز قحطی و گرسنگی بود. قحطی ای که نه ناشی از بلایای طبیعی بلکه نتیجه مصادره تولیدات کشاورزی و سیب زمینی مردم ایرلند توسط انگلیس ها بود. مضافاً که عموم کلیساهای کاتولیک تعطیل شده و مردم مجبور بودند از دربهای کوچک مخفی به کلیسا بروند. همچنانکه تربیت کشیش هم تا مدتها ممنوع بود. داوطلبان آموزش دینی به فرانسه می رفتند. مدتی بعد انگلیسی ها دریافتند که این کشیشان در بازگشت افکار انقلابی را به ارمغان می آورند و سپس تصمیم گرفتند مدارس دینیِ تحت نظر خود را تأسیس کنند و داوطلبان را آموزش دهند.
داستان کنش و واکنش ایرلند و کلیسایش با انگلستان و کلیسایش داستانی است بسیار پیچیده و پرنشیب و فراز. این همه موجب شده که کاتولیسیسم در فرهنگ ملی ایرلند اهمیتی ویژه یابد. مسئله ای که تا دو سه دهه اخیر هم صحیح بود.
3. ایرلند در منتهی الیه غرب اروپا و در عمق اقیانوس اطلس قرار داد. بدین دلیل از تحولات بزرگی که در اروپای بعد از رنسانس رخ داده، به دور بوده است. البته انزوای ناشی از استعمار انگلستان هم مزید بر علت بود. احتمالاً به همین دلیل است که هنر و معماریش کم مایه و در مقایسه با بخش های توسعه یافته اروپا توسعه نایافته و بدوی است.
نکته مهم در فهم ایرلند موجود زبان او است. ایرلندی ها زبان خاص خود را دارند. اما مدتهاست که زبان انگلیسی به زبان مسلط و زبان مادری انها تبدیل شده است. این زبان به همراه موقعیت جغرافیایی این کشور و با توجه به رابطه ویژه اش با آمریکا و انگلیس، ویژگی ها و امکانات خاصی را برای او به ارمغان آورده است ـ رابطه ویژه شان با آمریکا به دلیل وجود اقلیت بانفوذ و تا حدودی منسجم ایرلندی است ـ آنها انگلوساکسون نیستند و به عکس استرالیا و کانادا و حتی نیوزیلند که عموماً به عنوان متحدان آمریکا و انگلیس در صحنه های مختلف سیاسی و نظامی به میدان می آیند، مایل به همراهی با آنان نیستند، اما از ظرفیت هایی که زبان انگلیسی خلق کرده و می کند به حداکثر سود می جوید. مخصوصاً که ایرلند در مقایسه با انگلستان کشوری است کوچک و ارزان و آرام و با نیروی کار مناسب که ضمناً در اروپا هم قرار دارد.
مراکز اصلی شبکه های تویتر و گوگل و برخی دیگر از شرکت های چند ملیتی هم اکنون در ایرلند است و بنا به تعبیر اسقف مارتین بخشی از رأی مردم به همین دلیل بود. این دو شبکه موافق ازدواج دو همجنس بودند و مردم از ترس مشکلات اقتصادی ناشی از ترک این دو، به نفع آن رأی دادند.
این جریان ها مردم اندک این سرزمین را در کوران مسائلی قرار داده که بیش از آنکه برگرفته از فرهنگ بومی شان باشد، ناشی از فرهنگ فرامدرن انگلوساکسونی است. آنها بیش از آنکه فرزند تاریخ خویش باشند، فرزند شرایط خویشند.
4. مسئله اساسی همین نکته اخیر است. فرهنگ ارزشی و رفتاری نوینِ پدید آمده موجب شده تا اکثریت در این جامعه کوچک، محافظه کار و تا چندی پیش منزوی، در برابر ارزشهای گذشته قرار بگیرد.
مقدمه قانون اساسی ایرلند که در سال 1937 تدوین شده آکنده از مفاهیم دینی و اخلاقی و مسیحی است که احتمالاً در بین قوانین اساسی کشورهای اروپایی حالتی استثنایی دارد. مضافاً که تمایلات هم جنس گرایانه تا 1993 در این کشور جرم به شمار می آمد و چنانکه اسقف مارتین می گوید نود درصد جوانانی که رأی مثبت داده اند در مدارس کاتولیکی آموزش دیده اند. اما علیرغم این همه و علیرغم میراث سنگین کاتولیکی این کشور، با پدیده ای روبرو هستیم که نه تنها ضد دین بلکه ضد طبیعت بشری و مقتضیات جامعه سالم انسانی است.
رأی دهندگان خواهان تغییر قانون اساسی و حتی قوانین کلیسایی در مورد مسئله ازدواج هستند. به این معنی که کلیسا موظف است ازدواج دو همجنس را به رسمیت بشناسد و در صورت رجوع این دو به آنها عقد دینی را جاری سازد. مارتین در طی مصاحبه اش گفت نگران آن است که در صورت تخلف کشیش از پاسخ به این موارد، آنها به دادگاه شکایت کنند به این جرم که او تبعیض قائل شده است.
متأسفانه پس از این همه پرسی شرائط به نفع هواداران چنین اندیشه ای در سایر ممالک اروپایی و بلکه غربی به سرعت و به شدت دگرگون شده است و احزاب و شخصیت های سیاسی و اجتماعی به گونه های مختلفی به نفع این جریان موضع گرفته اند. بدون آنکه به عواقب ویرانگر آن بیندیشند. موج پدید آمده هواداران را در چنان خلسه ای فرو برده که قادر به تشخیص پی آمدهای آن نیستند.
عموم اینان طرفداران محیط زیست و طبیعت دست ناخورده هستند و از همین منظر با دست کاری های ژنتیکی مخالف اند. اعم از آنکه در کشاورزی باشد و یا در دام پروری و به طور کلی در پرورش گیاهان و جانوران. و از مخالفان جدی هر آن عاملی هستند که محیط زیست را از حالت طبیعی خود خارج کند و یا موجب گرم شدن کره زمین شود. از سوخت های فسیلی گرفته تا گازهای گلخانه ای و تا انرژی هسته ای و تا تولید لجام گسیخته مواد پلی اتیلنی. اما گویی فراموش کرده اند که نباید به آنچه سلامت جامعه انسانی را تهدید می کند، دست یازید. همانطور که آزادی فردی نمی تواند بهانه ای برای تخریب محیط زیست شود، این آزادی نیز نمی تواند قوام جامعه انسانی و سنن تاریخی آن را در هم شکند. خانواده سلول جامعه است و این سلول باید سالم بماند.
5. فارغ از تمامی مسائل باید پذیرفت که ما در دنیایی زندگی می کنیم که نسل جدیدش در معرض کنش و واکنش های فراوانی است و تحولاتی سهمگین ودر سطوح مختلف در حال تولد و پدیداری است. مهم این است که این تحولات به درستی شناخته شود.
مارتین در مصاحبه اش پس از همه پرسی اخیر گفت در ملاقات دوره ای که به عنوان اسقف دوبلین با پاپ قبلی بندیکت شانزدهم در واتیکان داشتم او در اولین سؤال پرسید کلیسای کاتولیک ایرلند در چه نقاطی با مراکزی که فرهنگ امروز ایرلند را شکل می دهد، در تماس و با آن مرتبط است.
بدون شک مسئله ازدواج و خانواده یکی از مهمترین ها است. ثبات و دوام این دو در حال حاضر متأثر از عوامل مختلفی است و حتی می توان گفت به معضله ای همه گیر و جهانی تبدیل شده و خواهد شد. علیرغم اهمیت بعد اخلاقی مسئله، اما با صرف تأکید بر آن نمی توان پایداری آن را تضمین کرد. نمی توان عوامل دیگر اعم از اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی و نیز امواج برون مرزی را نادیده گرفت. این عوامل تا بدان حدّ نیرومند است که حتی در برابر هویت یک ملت می ایستد. اما علیرغم این همه اگر محاسبات در برنامه های کلان توسعه ای و در آموزشهای مختلف، و به ویژه آموزشهای رسانه ای، با دقت صورت پذیرد، می توان در برابر این هجمه ایستاد و باید ایستاد. پایداری خانواده بیشتر به رعایت این نکات باز می گردد تا صِرف تأکید بر معیارها و ارزشهای اخلاقی.
مشکل بزرگ ما در دریافت صحیح چنین مواردی رویکرد صرفاً اخلاقی ماست. بدین معنی که عوامل دخیل و مؤثر را کمتر می نگریم و یا جدّی نمی گیریم. نتیجه چنین نگاهی تأکید بر راهکارها و توصیه های اخلاقی است. حال آنکه مشکلات سیر و منطق تحولی خویش را دارند که می باید به گونه ای همدلانه کشف و درک شوند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]
صفحات پیشنهادی
نتیجه فاجعه بار یک همه پرسی در ایرلند
نتیجه فاجعه بار یک همه پرسی در ایرلند بین الملل > اروپا - حجت الاسلام والمسلمین دکتر محمد مسجد جامعی هفته گذشته ـ 22 ماه می ـ در ایرلند همه پرسی مهم و حساسی برگزار شد که نتایج تکان دهنده آن موجب تعجب و بلکه تأسف بسیاری از شخصیت¬های کلیسایی و غیرکلیسایی گردهمه فعالان رسانهای زیر چتر بیمهای ارشاد هستند |اخبار ایران و جهان
همه فعالان رسانهای زیر چتر بیمهای ارشاد هستند کد خبر ۵۰۳۹۷۰ تاریخ انتشار ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۵۹ - 27 May 2015 مدیر کل مطبوعات و خبرگزاری های داخلی گفت بیمه هیچ خبرنگاری قطع نشده و با توجه به سیاست های معاونت مطبوعاتی هیچ فعال رسانه ای بدون بیمه نخواهد ماند حسن محرابی در حاشیهپاسخ همه سوالات کنکوریها |اخبار ایران و جهان
پاسخ همه سوالات کنکوریها کارتهای شرکت در آزمون برای تمام داوطلبان آزمون سراسری سال 1394 از روز یکشنبه 17 خرداد تا روز چهارشنبه 20 خرداد براساس مندرجات بند الف این اطلاعیه بر روی پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار میگیرد کد خبر ۵۰۶۰۹۷ تاریخ انتشار ۱۵ خظریف: برای نتیجه گرفتن به زمان نیاز داریم |اخبار ایران و جهان
ظریف برای نتیجه گرفتن به زمان نیاز داریم لیبروی تیم ملی والیبال ایران گفت تیم ایران برای نتیجه گرفتن به زمان نیاز دارد کد خبر ۵۰۶۰۱۳ تاریخ انتشار ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۳ ۵۵ - 05 June 2015 به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از سایت فدراسیون والیبال فرهاد ظریف درباره شرایط تیم ملی ودر همه مادهها شانس کسب سهمیه داریم |اخبار ایران و جهان
در همه مادهها شانس کسب سهمیه داریم دبیر فدراسیون تیراندازی گفت باید با تهیه فشنگ شرایط را برای تمرینات مناسب جهت حضور در مسابقات جهانی آذربایجان که سهمیه هم توزیع میشود فراهم کنیم کد خبر ۵۰۶۱۲۶ تاریخ انتشار ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۵ ۰۶ - 05 June 2015 نواب نوری در گفتوگو با فارسهمسرم مشکلات زندگيمان را براي همه بازگو ميکند |اخبار ایران و جهان
همسرم مشکلات زندگيمان را براي همه بازگو ميکند کد خبر ۵۰۴۵۴۰ تاریخ انتشار ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰ ۴۷ - 30 May 2015 مرد جوان كه از درد و دلهاي همسرش با ديگران خسته شده بود تصميم به جدايي گرفت به گزارش مردم سالاری چندي پيش مرد جواني با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق داد و درپادشاه عربستان: همه عوامل جنايت مسجد القطيف مجازات خواهند شد |اخبار ایران و جهان
پادشاه عربستان همه عوامل جنايت مسجد القطيف مجازات خواهند شد پادشاه عربستان به خانواده های قربانیان مسجد القدیح تسلیت گفت و برای زخمی های این حادثه تروریستی آروزی شفای عاجل کرد کد خبر ۵۰۳۴۳۴ تاریخ انتشار ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۳ ۲۵ - 25 May 2015 شاه عربستان سعودی حمله تروریستی به مسمزایده چهارم سرخابیها هم بینتیجه ماند |اخبار ایران و جهان
مزایده چهارم سرخابیها هم بینتیجه ماند رئیس سازمان خصوصی سازی نقطه پایان موضوع کش دار خصوصی سازی دو باشگاه استقلال و پرسپولیس را رسما اعلام کرد او گفت مزایده چهارم باشگاههای استقلال و پرسپولیس بدلیل عدم احراز اهلیت متقاضیان بی نتیجه ماند کد خبر ۵۰۳۹۰۱ تاریخ انتشار ۰۶ خردادنتیجه مزایده سرخابیها فردا اعلام میشود |اخبار ایران و جهان
نتیجه مزایده سرخابیها فردا اعلام میشود کد خبر ۵۰۳۵۴۸ تاریخ انتشار ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۱ ۴۱ - 26 May 2015 مشاور رییس سازمان خصوصیسازی از اعلام نتیجه چهارمین مزایده استقلال و پرسپولیس خبر داد و گفت تا ظهر امروز نتیجه استعلامات ارائه شده و نتیجه نهایی مزایده فردا اعلام میشود جعفدر ایران همه موافق توافقاند ولی نه هر توافقی |اخبار ایران و جهان
در ایران همه موافق توافقاند ولی نه هر توافقی کد خبر ۵۰۶۸۳۰ تاریخ انتشار ۱۷ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸ ۲۱ - 07 June 2015 مهرداد بذرپاش یکی از نمایندگان اصولگرای مجلس در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس انتقاداتی را به مذاکرات و همچنین بیانیه لوزان مطرح کرد به گزارش ایسنا این نمسؤالاتی که باید پیش از ازدواج از خود بپرسید |اخبار ایران و جهان
سؤالاتی که باید پیش از ازدواج از خود بپرسید کد خبر ۵۰۵۸۷۴ تاریخ انتشار ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲ ۱۶ - 04 June 2015 یک کارشناس ارشد روانشناسی گفت زندگی مشترک پیشنیازهای روانشناختی و ذهنی دارد که باید به آنها توجه شود به گزارش ایسنا مهدی ملکمحمد افزود ازدواج یکی از مهمترین اتفاقا14 میلیارد دلار ضرر اقتصادی یمن نتیجه تجاوز عربستان |اخبار ایران و جهان
14 میلیارد دلار ضرر اقتصادی یمن نتیجه تجاوز عربستان کد خبر ۵۰۲۹۱۳ تاریخ انتشار ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳ ۴۲ - 24 May 2015 پایگاه خبری اخبارالساعه امارات نوشت تجاوز عربستان و کشورهای همپیمان ریاض در حمله به یمن تاکنون 14 میلیارد دلار خسارت اقتصادی برجای گذاشته است به گزارش تابناکمرجعيت ديني عراق: داعش همچون وبا مي ماند که همه ملتها را فرا خواهد گرفت |اخبار ایران و جهان
مرجعيت ديني عراق داعش همچون وبا مي ماند که همه ملتها را فرا خواهد گرفت مرجعیت دینی در عراق افزود کشورهای منطقه به درگیریهای خونین فرقه ای تهدید شده اند تا مقدمه ای برای تقسیم این کشورها باشد کد خبر ۵۰۴۳۹۴ تاریخ انتشار ۰۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۰۴ - 29 May 2015 مرجعیت دینی در عراق اتأکید آمانو بر دسترسی به همه سایتهای ایران |اخبار ایران و جهان
تأکید آمانو بر دسترسی به همه سایتهای ایران مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی که به پاریس سفر کرده بار دیگر گفته است که ایران باید اجازه دسترسی به سایتهای نظامیش را به بازرسان بدهد کد خبر ۵۰۳۹۶۹ تاریخ انتشار ۰۶ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۵۵ - 27 May 2015 مدیر کل آژانس بینالمللی انرژموج سواری مجددگرانی نتیجه حذف سهمیه بنزین |اخبار ایران و جهان
موج سواری مجددگرانی نتیجه حذف سهمیه بنزین کد خبر ۵۰۴۵۰۰ تاریخ انتشار ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹ ۵۳ - 30 May 2015 نایب رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با تخلف خواندن اقدام اخیر دولت در حذف بنزین سهمیه ای گفت اقشار آسیب پذیر تنها متضرران اقدام دولت در حذف بنزین سهمیه ای در نتیجه به راپرداختی فیفا به ایرلند به دلیل خطای هانری |اخبار ایران و جهان
پرداختی فیفا به ایرلند به دلیل خطای هانری جان دلینی مدیر اجرایی فدراسیون فوتبال ایرلند فیفا با پرداخت مبلغی به این فدراسیون آنها را از شکایت در مورد ماجرای گل خطای فرانسه در دیدار پلی آف جام جهانی 2010 منصرف کرد کد خبر ۵۰۶۰۱۲ تاریخ انتشار ۱۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۳ ۴۰ - 05 June 2خالی شدن خزانه ریاض، نتیجه حملات دیوانهوار |اخبار ایران و جهان
خالی شدن خزانه ریاض نتیجه حملات دیوانهوار کد خبر ۵۰۳۳۱۴ تاریخ انتشار ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴ ۵۷ - 25 May 2015 عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به تسلیم نشدن یمن در مقابل عربستان گفت این موضوع عربستان را به بن بست رسانده و وادار به هر اقدامی از جمله حملات نوترونی-
گوناگون
پربازدیدترینها