واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیرکل بیمه سلامت مازندران:
سالانه 150 هزار «ام آر آی» در مازندران انجام میشود
مدیرکل بیمه سلامت مازندران گفت: سالانه 150 هزار مورد «ام آر آی» در مازندران انجام میشود که بسیاری از این موارد جزو درخواستهای مردم است، در حالی که در هیچ جای دنیا حوزه بهداشت و درمان اینگونه نیست.
به گزارش خبرگزاری فارس از نوشهر، طرح تحول نظام سلامت با اجرای بیمه سلامت آغاز و با فراگیر کردن این طرح به منظور بهرهمندی تمامی اقشار جامعه شهری و روستایی در سراسر کشور سبب شد تا بار سنگین هزینههای درمانی از روی دوش مردم برداشته شود و امید به درمان با کیفیت بهتر به مردم برسد.
اما آنچه در این بین به عنوان یک چالش مطرح است، بحث عدم اطلاعرسانی کافی و آگاهی نداشتن اقشار مختلف مردم، به ویژه روستاییان از نحوه و چگونگی بهرهمندی گسترده از خدمات این بیمه است که به همین منظور برای برونرفت از این مشکل همایشهایی در هر شهر مازندران برگزار میشود که شروع آن از نوشهر بود و به مرور در تمامی شهرهای مازندران برگزار میشود.
همچنین در این همایش آمار و ارقامی از بیماریهای شایع در مازندران، علل و هزینههایی که از خود در بخش سلامت بر جای میگذارد، ارائه شد که در زیر می خوانید.
رسول ظفرمند مدیرکل بیمه سلامت مازندران امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس با اشاره به اینکه راهکار بیمه سلامت در سال 94 از شهرستان نوشهر آغاز شد و طی سالهای گذشته بیشتری هزینه پرداختی مربوط به بیماران بدخیم استان بود.
وی افزود: علت بروز این بیماریها مربوط به نوع رفتار و تغذیه مردم و همچنین مصرف سموم دفع آفات و سایر مسائل در این زمینه است.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران درباره کمبودها و ضعف در حوزه بهداشت و درمان استان بیان کرد: امکانات درمانی مازندران رضایتبخش و یکی از استانهای قوی در این زمینه است، اما باز هم نیاز به ارتقای بیشتر دارد.
وی ادامه داد: سالانه 150 هزار مورد «ام آر آی» در مازندران انجام میشود که بسیاری از این موارد جزو درخواستهای مردم است در حالی که در هیچ جای دنیا حوزه بهداشت و درمان اینگونه نیست.
ظفرمند افزود: کلینیکهای تخصصی بیمه سلامت در شهرهای مختلف مازندران احداث میشود و پس از آن مراجعات تخصصی مردم در سطح یک و دو میشود و مشکل دیگری وجود ندارد.
مدیرکل بیمه سلامت مازندران با بیان اینکه استان مازندران در زمینه شیمی درمانی هزینههای سنگینی را متحمل میشود و از این حیث در رتبه نخست کشور قرار دارد، گفت: درصد بروز بیماریهای بدخیم منجر به شیمی درمانی در آقایان و بانوان در مازندران تقریبا در حد مساوی است که در این بین در بانوان بیماریهای بدخیم تومور پستان و تخمدان و در آقایان هم بیماریهای بدخیمی گوارشی و خون است و بیشترین هزینههای درمانی را شامل میشود.
وی با بیان اینکه در حوزه اجرای بیمه سلامت در ابتدای راه و سرمایهگذاری هستیم، درباره اهمیت اطلاعرسانی و آگاهیبخشی به مردم و به ویژه اقشار روستایی در مازندران، اظهار کرد: روستاییان بیمه شده باید توانمند و از اطلاعات و آگاهی لازم برخوردار شوند تا برای انجام امور درمانی خود مسیر صحیح را انتخاب کنند و از ایجاد هزینههای اضافی برای آنها جلوگیری شود.
ظفرمند افزود: باید در حوزه بیمه سلامت و خدماتدهی و خدماتگیری به گونهای عمل شود تا اعتباراتی که از سوی دولت به این بخش اختصاص مییابد، بیجهت صرف نشود.
انتهای پیام/86019/ب30
94/03/18 - 11:15
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]