تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):چیزی با چیزی نیامیخته است که بهتر از حلم با علم باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868716558




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فائزی؛ بدشانس ترین بازیکن تیم ملی والیبال


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
فائزی؛ بدشانس ترین بازیکن تیم ملی والیبال




سامان فائزی پسر با استعداد تیم ملی والیبال خیلی ساده مچ پایش پیچ خورد تا هم تیمی هایش او را بدشانس ترین بازیکن تیم والیبال لقب دهند.





خبر آنلاین: انگار بدبياري را با نافش بريده‌اند. سال قبل هم با شكستگي انگشت دستش در اردو، ليگ جهاني را از دست داد و ذخيره تيم ‌ملي واليبال در قهرماني جهان بود. امسال هم در سومين بازي ليگ جهاني مچ پايش پيچ خورد. پيچ‌خوردگي همانا و دوري دو هفته‌اي از تيم همان. او امسال به رغم رقابت فشرده با 10 سرعتي‌زن ديگر در اردو با جلب نظر كواچ در تركيب تيم‌ ملي قرار گرفت. سامان فائزي سرعتي‌زن تيم ‌ملي را مي‌گوييم. او تا آنجا اعتماد سرمربي را جلب كرد كه در 3 بازي 4 ست بازي كرد و عملكرد چشمگيري هم داشت. خودش با خنده‌اي تلخ مي‌گويد: «انگار بدشانسي دست‌بردار نيست. هر سال بايد با من باشد. نمي‌دانم قضيه چيست كه اين موقع مصدوم مي‌شوم. پارسال انگشت دستم بود و حالا مچ پايم.» فائزي خودش هم متحير است از اين مسئله: «نمي‌دانم چه بگويم. بگويم چشم خورده‌ام يا... شايد هم قسمت بوده. نمي‌دانم.»


فائزی؛ بدشانس ترین بازیکن تیم ملی والیبال



با تشخيص سيامك افروزي پزشك تيم حالا سرعتي‌زن تيم‌ ملي بايد دو هفته‌اي درمان كند. به خاطر همين امروز از تيم جدا مي‌شود و به تهران برمي‌گردد. خودش مي‌گويد: «قوزك داخلي پايم پيچ خورده است. با پزشك تيم ‌ملي كه صحبت كردم، گفت بهتر است براي درمان دو هفته‌اي به تهران برگردم چرا كه پرواز و ارتفاع هم مصدوميتم را تشديد مي‌كند. بنابراين امروز كه تيم به مسكو مي‌رود، من از كاتوويسا به تهران مي‌آيم تا در اين مدت با فيزيوتراپي و آب‌درماني معالجه كنم.»

سرعتي‌زن تيم ‌ملي درباره اعتماد كواچ مي‌گويد: «رقابت با هم‌پستي‌ها خيلي سخت بود. البته كواچ در تمرينات روي دفاع تمركز كرده بود. اصلاً سيستم كارش تأكيد روي دفاع است. من در بازي‌هاي تداركاتي خواسته‌هاي سرمربي را برآورده كردم. فكر مي‌كنم به خاطر تلاش زيادي كه به كار بردم، او مرا انتخاب كرد و در 3 بازي مرا به زمين فرستاد.» او از عملكردش راضي است: «آمار را كه ديدم، كارم خوب بود. البته كه بايد مربيان تيم درباره من نظر بدهند اما صحبت‌هاي بقيه بچه‌ها را هم شنيدم و متوجه شدم خوب كار كرده‌ام.»

به نظر او توقع زياد در شروع ليگ جهاني كار دست تيم داد: «امسال فشار زيادي روي بچه‌ها بود كه كارايي تيم را پايين آورد. همه توقع داشتند تا تيم‌ها را ببريم و حتي 3 - صفر آمريكا را شكست دهيم. همين انتظارات كار را سنگين كرده بود. اگر مثل سال‌هاي قبل هيچ توقعي نبود، بچه‌ها هم بدون استرس و راحت كار مي‌كردند اما شك نكنيد هر چه جلوتر مي‌رويم، صد درصد بهتر مي‌شويم.» فائزي معتقد است يك برد ورق را برمي‌گرداند: «در بازي‌هاي قبل بچه‌ها خيلي دل‌شان مي‌خواست تا برنده شوند اما آنقدر فشار روي آنها بود كه نتيجه عكس مي‌شد. هر كدام از بچه‌ها مي‌خواستند بهتر كار كنند، درست نتيجه برعكس مي‌شد. كار به حدي رسيده بود كه هيچ ‌كس بعد از بازي‌ها جرأت روشن كردن موبايلش را نداشت. مي‌ترسيدند بپرسند از اينكه چرا باختيد و آنها بمانند چه بگويند. البته در بازي اول با لهستان ما خيلي بهتر از دو بازي با آمريكا بوديم. فكر مي‌كنم با يك برد ورق برمي‌گردد و تيم از بحران خارج مي‌شود. با يك برد، استرس كمتر مي‌شود و باخت‌ها هم تمام.»

سرعتي‌زن تيم‌ ملي معتقد است بازيكنان به خاطر آبروي‌شان مي‌خواهند خوب بازي كنند: «از يك طرف خواست مسئولان وزارت ورزش و از طرف ديگر خود بچه‌ها، شرايط را براي‌شان سخت كرده است. زماني ما مي‌گفتيم زايتسف اما حالا همه دنيا بازيكنان ما را هم مثل زايتسف مي‌شناسند. حتي جوان‌ترها را هم به اسم مي‌شناسند. به خاطر همين بچه‌ها براي آبروي خودشان هم كه شده است، مي‌خواهند برنده باشند اما شرايط، شرايط سختي شده است. جو سنگين است. از مراسم بدرقه تيم جو خيلي سنگين شد كه حاشيه‌اي هم به وجود آورده است. در صورتي كه دست و پاي بچه‌ها را باز كنند، بهتر نتيجه مي‌گيريم.»

تيم ‌ملي واليبال در بازي‌هاي قبلي بهترين نتيجه را در ست سوم گرفت اما فائزي خودش هم نمي‌داند چرا: «ما خودمان هم نمي‌دانيم چرا ما در بازي‌هاي قبلي فقط ست سوم خوب كار مي‌كرديم. به اين قضيه فكر كرده‌ايم اما به نتيجه نرسيده‌ايم. البته در ست دوم هم تا امتياز 12 - 13 خوب بالا آمده‌ايم اما دوباره افت كرده‌ايم. كادر فني و آناليزور اين قضيه را بررسي مي‌كنند.» او هنوز هم نقش استرس را در باخت‌هاي تيم‌ ملي پررنگ مي‌داند: «من باز هم مي‌گويم كه ما در بازي اول با لهستان نسبت به دو بازي مقابل آمريكا 20 درصد بهتر كار كرديم. در بازي دوم هم باز پيشرفت داشتيم. اگر دقت مي‌كرديم و استرس نبود، جاي ما با لهستان عوض مي‌شد.»







تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن