تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868613021




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حزب اردوغان اکثریت پارلمان را از دست داد


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
حزب اردوغان اکثریت پارلمان را از دست داد
حزب اردوغان اکثریت پارلمان را از دست داد نتایج انتخابات پارلمانی ترکیه نشان می دهد حزب حاکم عدالت و توسعه نتوانست اکثریت پارلمان را در دست گیرد و مجبور به ائتلاف با سایر احزاب خواهد بود.


به گزارش فرهنگ نیوز، با پایان یافتن انتخابات پارلمانی ترکیه و شمارش آرا در 100 درصد صندوق‌ها، نتایج نهایی شمارش آرای این انتخابات اعلام شد. بر این اساس حزب عدالت و توسعه: 40.9 درصد، حزب جمهوری‌خواه مردم: 25.2 درصد، حزب دموکراتیک مردم: 12.6 درصد و حزب حرکت ملی: 16.5 درصد آرا را به خود اختصاص دادند. این آراء نشانگر آن است که حزب اردوغان نتوانسته اکثریت پارلمان را در دست گیرد.فرارو,حزب عدالت و توسعه از سال 2003 و به مدت 13 سال است که بر ترکیه حکومت می کند اما بر این اساس این حکومت انحصاری به پایان خواهد رسید و حزب اردوغان ناچار به ائتلاف با سایر احزاب خواهد شد.
 
نتایج این انتخابات، باعث می شود تا طرح رجب طیب اردوغان رییس جمهوری ترکیه برای تغییر نظام سیاسی در ترکیه از پارلمانی به ریاستی، ناکام بماند.
 
در حال حاضر نظام سیاسی در ترکیه پارلمانی است و به طور عملی قدرت اجرایی در اختیار نخست وزیر است ولی اردوغان قصد داشت نظام سیاسی در ترکیه را به ریاستی تغییر داده تا همچنان بتواند قدرت اجرایی را در این کشور در دست داشته باشد.
 
برای تصویب این تغییر در پارلمان ترکیه، رجب طیب اردوغان به دو سوم آرای نمایندگان احتیاج داشت که با توجه به نتایج انتخابات امروز، دور از دسترس به نظر می رسد.
 
در همین زمینه یک مقام حزب عدالت و توسعه به رویترز گفته که با توجه به آرا بدست آمده در انتخابات دولت بعدی در ترکیه ائتلافی خواهد بود و چنین آرائی تشکیل دولت از یک حزب واحد را دشوار خواهد کرد.
 
از سوی دیگر، حزب چپ‌های دموکراتیک مردم که از حمایت کردها برخوردار است، شگفتی ساز این دوره از رقابت های انتخاباتی در ترکیه بوده و 12.6 درصد از آرا را از آن خود کرده است. احزاب برای ورود به پارلمان ترکیه باید بیش از 10 درصد آرا را از آن خود کنند و به این ترتیب حزب چپ های دموکراتیک خلق ها برای اولین بار به پارلمان ترکیه راه خواهد یافت.
 
در همین رابطه «سیری ثریا اوندر» یکی از نمایندگان این حزب به خبرنگاران گفت که این حزب توانسته است در اولین ورود خود به پارلمان، بیش از 76کرسی پارلمان را بدست آورد. در همین حال حزب جمهوریخواه خلق که مهمترین حزب مخالف دولت اردوغان محسوب می شود، 25.2 درصد از آرا را از آن خود کرد.
 
در آخرین انتخابات پارلمانی در ترکیه، حزب حاکم بیش از 50 درصد از آرا را از آن خود کرده بود، با این حال نتایج انتخابات اخیر نشان می دهد که از میزان محبوبیت رجب طیب اردوغان و حزب عدالت و توسعه کاسته شده است. 
 
امروز مردم ترکیه درحالی پای صندوق‌های رای رفتند تا 550 عضو پارلمان جدید کشورشان را انتخاب کنند که در این انتخابات نزدیک به 20 حزب با یکدیگر رقابت کردند که احزاب عدالت و توسعه، جمهور‌یخواه خلق، جنبش ملی و دموکراتیک خلق‌ها که نماینده کُردها است، از مهمترین این احزابند.
 
براساس اعلام هیأت عالی انتخابات ترکیه 56 میلیون نفر واجد شرایط رای دادن هستند که در داخل کشور 53 میلیون و در خارج از کشور 3 میلیون نفر تخمین زده شده است که باید پای 174 هزار صندوق رای تعیین شده می‌رفتند.


 



94/3/18 - 08:22 - 2015-6-8 08:22:36





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن