واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۶ خرداد ۱۳۹۴ (۱۷:۳۵ب.ظ)
20 درصد جمعيت کشور را جوانان تشکيل ميدهند موج - مدير کل دفتر سلامت جمعيت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت يکي از برنامههاي مهم طرح تحول بهداشت را کاهش مرگ و مير گروه سني 30 تا 70 سال بيان کرد.
به گزارش خبرگزاري موج، محمد اسماعيل مطلق، مدير کل دفتر سلامت جمعيت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت در نشست مشورتي توجيهي در ارتباط با پيشگيري از حوادث حمل و نقل با رويکرد کاهش مرگ و مير جوانان، يکي از برنامههاي مهم طرح تحول بهداشت را کاهش مرگ و مير گروه سني 30 تا 70 سال بيان کرد.
مدير کل دفتر سلامت جمعيت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت تاکيد کرد: در راستاي ترويج فرهنگ ازدواج و فرزند آوري سالم طي هفته سلامت جوان، سمينارها و همايشهايي تحت عنوان پويايي، بالندگي جمعيت جوان و ازدواج شاداب برگزار شد.
وي تصريح کرد: از آنجا که حدود 20 درصد جمعيت کشور را افراد جوان تشکيل ميدهند و مخاطرات جدي مثل اعتياد، حوادث ترافيکي و معضلات اجتماعي اين گروه سني را تهديد ميکند، لازم است برنامهريزي دقيق و مداخلات مؤثر در راستاي ارتقاي سلامت گروه سني جوان کشور برداشته شود.
مطلق همچنين، بر ضرورت مشارکت تمامي حوزههاي مرتبط در راستاي کاهش مرگ از دوران نوزادي تا سالمندي و بهويژه گروه سني 70-30 سال تاکيد کرد و اظهار اميدواري کرد: اقدامات مؤثري در چارچوب بسته خدمتي، طراحي و پيادهسازي و همچنين نظارت و پايش مستمر بر فعاليتهاي مرتبط صورت گيرد.
براساس اين گزارش، رئيس اداره سلامت جوانان دفتر سلامت جمعيت، خانواده و مدارس در ادامه اين نشست قدم اول اداره سلامت جوانان در کاهش مرگ و مير جوانان در پيشگيري سطح اول را ارتقاي سلامت و در پيشگيري سطح دوم، تشخيص به موقع و مداخله در کاهش آسيب بيان کرد.
گلايل اردلان بر لزوم جامعه محور بودن برنامههاي لازم براي سلامت جوانان تاکيد کرد و گفت: لازم است برنامهها بر مبناي فرهنگي باشد و موجب افزايش سطح آگاهي افراد با تغيير در رفتار باشد.
در ادامه نشست، دکتر رفيعي فر سرپرست دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت با تاکيد بر آموزش گروههاي مختلف جامعه در ارتباط با موضوع پيشگيري از حوادث ترافيکي و آموزش دانش آموزان مدارس از طريق برنامه جامع آموزشي سلامت گفت: به منظور کاهش بار بيماريهاي ناشي از حوادث ترافيکي، بيماريهاي قلبي عروقي و سرطانها، ضروري است خدمات سلامت و مراقبتي به عموم مردم و بهويژه جوانان به صورت عادلانه توزيع شود.
همچنين در ادامه نشست مشورتي توجيهي در ارتباط با پيشگيري از حوادث حمل و نقل، حدادي رئيس اداره پيشگيري از حوادث مرکز فوريتهاي پزشکي بر اهميت موضوع پيشگيري از حوادث و ضرورت وجود عزم ملي و بينالمللي براي کاهش مرگ و مير ناشي از تصادفات جادهاي راهها تاکيد کرد.
وي ضمن تاکيد بر تبيين جايگاه کشور در سطح بينالمللي و دستاوردهاي ملي، به کاهش 6.2 درصدي مرگ و مير ناشي از حوادث ترافيکي نسبت به سال قبل اشاره کرد.
حدادي بر جايگاه توليتي وزارت بهداشت به عنوان متولي سلامت مردم با محوريت کاربران ايمن و ارتقاي کيفيت خدمترساني به بيماران تاکيد کرد و افزود: لازم است سطوح مختلف پيشگيري و اعلام آمادگي همهجانبه مرکز مديريت حوادث و فوريتها با هدف تقويت هرچه بيشتر زمينههاي همکاري درون بخشي ديده شود.
گفتني است در نشست مشورتي توجيهي در ارتباط با پيشگيري از حوادث حمل و نقل با رويکرد کاهش مرگ و مير جوانان مقرر شد دانشگاهها و دانشکدههاي منتخب، تمهيدات لازم به منظور انجام مداخله مبتني بر آموزش و توانمندسازي گروه هدف برنامه را در کوتاهترين زمان ممکن فراهم کنند تا پس از تاييد نهايي محتواي آموزشي، اقدامات اجرايي در فيلد (ستون يک جدول) شروع شود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 78]