تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):منافق به آنچه مؤمنان بواسطه آن خوشبخت مى شوند، ميلى ندارد، ولى خوشبخت سفارش به تق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871722900




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیانیه انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در حمایت از تیم مذاکره کننده هسته ای‎


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



بیانیه انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در حمایت از تیم مذاکره کننده هسته ای‎
روز نو :  انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در حمایت از تیم مذاکره کننده هسته ای کشورمان و در واکنش به اقدام دلواپسان بیانیه ای صادر نموده که متن آن بدین شرح است:
بسمه‌تعالی
اخلاق‌مداری، قضاوت منصفانه و توجه به منفعت جمعی و نه فردی و گروهی، اصولی ست که این روزها ما بیش‌ازپیش به آن احتیاج داریم. اصولی که می‌توان در سایه آن‌ها کشور را از این گذرگاه پرخطر به‌سلامت عبور داد و پای در مسیر همدلی و هم‌زبانی نهاد.
این روزها در شرایطی که در آستانه دومین سالگرد پیروزی دولت منتخب مردم قرار داریم، شاهد اظهارنظرهایغیرکارشناسی و به‌دوراز انصاف دلواپسینی هستیم که بعضاً منافع فردی و گروهی خود را درخطردیده‌اند و با فرافکنی و هوچی گری سعی در تشویش و التهاب فضای سیاسی کشور دارند. عده‌ای که به نام ولایتمداری و به نام دلسوزی با برپایی راهپیمایی‌ها و میتینگ های برنامه‌ریزی‌شدهو زنجیره‌ای و دست گذاشتن روی احساسات مردم و حربه قرار دادن اعتقادات آن‌ها،سعی در منحرف نمودن افکار عمومی داشته و از انجام هیچ کاری برای پیشبرد سیاسی گروه و حزب خود دریغ نمی‌کنند. این روزها شاهد فریادهای نمایندگانی هستیم که منتخب مردم بوده و وظیفه و رسالت آن‌ها محقق کردن خواسته‌های آن‌هاست و نه سیاسی بازی و کارشکنی. فریادهایی بر سر افرادی که مقام معظم رهبری حمایت خود را از آنان اعلام کردند، دادوبیدادهایی که حتی واکنش صریح رهبری را در پی داشت. به‌زعم ما خائن نامیدن این فرزندان و قضاوت به‌ دوراز انصاف، گناهی نابخشودنی ست.
یکی از جدیدترین متدهای عوام‌فریبیدلواپسین برگزاری راهپیمایی‌های ” ما اجازه نمی‌دهیم” می‌باشد که تحت نام حمایت از مقام معظم رهبری و نگرانی برای آینده کشور در شهرهای متعدد برگزار شد. تا اینجای امر شاهد اعمالی تکراری و دنباله‌دار بودیم ولی متأسفانه فریاد از آنجایی به آسمان بلند می‌شود که این راهپیمایی‌ها بدون هیچ‌گونه مجوزی از مراجع ذی‌ربطمی‌باشد حتی در روزهای گذشته شاهد بیان غیرقانونی بودن این راهپیمایی‌ها از سوی استانداران و فرمانداران استان‌ها و شهرهای مختلف بودیم که بازهمبابی توجهی عاملان این مراسم‌ها مواجه شدیم. افسوس بدون توجه به هشدارهای مسئولین و با چشم‌پوشی از قوانین مصرح قانون اساسی اقدام به برگزاری تجمعاتی می‌کنند که از یک‌سو در تعارض کامل با فرمایشات مقام معظم رهبری پیرامون نام سال جاری و از سوی دیگر به‌نوعی همراهی با کسانیست که در غرب با علم به اهمیت و فواید این توافق باارزش تمام تلاش خود را برای برهم زدن آن به کار گرفته‌اند. سؤال اینجاست که چه شده که امروز سخنانی که نتانیاهو و نمایندگان کنگره آمریکا در کشور خود می‌زنند از زبان بعضی از فرزندان ناآگاه این کشور به گوش می‌رسد.
دفاتر نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها که نماینده‌یولی‌فقیه در دانشگاه هستند و انتظار می‌رود که با هوشیاریبیشتری عمل کنند نه آنکه خدایی ناکرده بازیچه دست جریان‌های معلوم الهویه ی خارج از دانشگاه گردند. در روزهای اخیر شاهد ارسال پیامک‌هایی از سوی دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه بودیم که دانشجویان را تشویق به شرکت در تجمع روز جمعه تحت عنوان ” ما اجازه نمی‌دهیم” کرده است. لذا از این بزرگواران درخواست داریم تا به‌دورازهرگونه جهت‌گیری و با توجه به رهنمودها و فرمایشات آن مقام عمل کرده تا شاهد بروز کج‌اندیشی‌های اینچنینی در جامعه و بخصوص در محیط دانشگاهی نباشیم. مبادا که دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه جولانگاه کسانی شود که بدون هیچ ارادت قلبی و بدون توجه به فرمایشات کلیدی ایشان در مورد مسائل مختلف سیاسی، به فکر تأمین منافع شخصی و گروهی خود هستند. مبادا این نهاد ارزشمند بازیچه جریانات سیاسی خارج از دانشگاه قرار بگیرد. مبادا با اعمال این‌چنینی وجهه این نهاد در بین دانشجویان خدشه‌دار گردد و صدمات جبران‌ناپذیری را متحمل شود.
لذا انجمن اسلامی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برخود فریضه دانست ضمن اعلام مواضع خود در مورد تجمع اخیر و به‌طور کل تحرکات جبهه‌ی دلواپسین، حمایت خود را از تیم مذاکره‌کننده که مسئول تأمین حداکثری منافع ملی و حفظ عزت و استقلال کشور عزیزمان ایران هستند، اعلام دارد و همه‌ی دانشجویان را به همدلی و هم‌زبانی با دولت همراه با نقد آگاهانه و منصفانه دعوت کند. امید است که در سایه عنایات حضرت صاحب‌الزمان (عج) و رهنمودهای مقام معظم رهبری این مرزوبومروزبه‌روز آبادتر و آزادتر از پیش گشته و آنان که به‌زعم ما از روی جهل و کم‌اطلاعی بر کوس مخالفت با دولت می‌کوبند بر عواقب اعمال خودآگاه شده و با قاطبه مردم همراه گردند.
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند
والسلام علی من اتبع الهدی




تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن