واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مسئول کمیته علمی جشنواره پژوهشی علامه بلادی خبر داد
برگزاری جشنواره پژوهشی علامه بلادی ویژه طلاب در بوشهر
مسئول کمیته علمی جشنواره پژوهشی علامه بلادی از برگزاری جشنواره پژوهشی علامه بلادی ویژه خواهران و برادران طلبه در استان بوشهر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، حجتالاسلام سید ابوالحسن حسینی ظهر امروز در نشستی خبری به مناسبت برگزاری جشنواره پژوهشی علامه بلادی در بوشهر اظهار داشت: جشنواره علامه بلادی در سه قالب کتاب، پایاننامه و مقاله طراحی شده است.
وی افزود: شرکتکنندگان میتوانند آثار خود را در 11 محور تاریخ اسلام و تشیع، علوم انسانی مرتبط با حوزه دین، تفسیر و علوم قرآنی، علوم حدیث، فقه و اصول، اخلاق و تربیت، فلسفه، کلام و منطق، ادبیات عرب، زندگینامه علمای استان و دولت و ملت همدلی و همزبانی ارائه کنند.
حسینی گفت: با هماهنگیهای صورت گرفته طلبههای مستقر در استان و مقیم در استان قم میتوانند آثار خود را افزون بر ارسال به دو دبیرخانه قم و بوشهر، به معاونت پژوهش مدارس خود نیز تحویل دهند.
مسئول کمیته اجرایی جشنواره پژوهشی علامه بلادی نیز گفت: علامه بلادی از علمای شناختهشده استان بوشهر بود که در دوران خود بهعنوان عالمی فاضل و فرهیخته شناخته میشد. حجتالاسلام سید نعمتالله رکنی حسینی بیان کرد: هماکنون نیز از کتابها و آثار علمی ایشان برای انجام تحقیقات مختلف دینی و اسلامی استفاده میشود، با اینوجود ما باید بیش از پیش این عالم دانشمند اسلامی را به نسل جوان معرفی کنیم. رکنی بیان کرد: برگزاری همایشها و نشستهای مختلف برای معرفی علامه بلادی یکی از روشهایی است که برای معرفی این عالم استفادهشده و جشنواره پژوهشی علامه بلادی هم در همین راستا 17 آذرماه سال جاری در بوشهر برگزار میشود. مسئول کمیته اجرایی جشنواره پژوهشی علامه بلادی تصریح کرد: هدف از برگزاری این جشنواره تقویت نشاط علمی و گسترش روحیه پژوهش در بین طلاب و روحانیان، شناسایی نخبگان و استعدادهای علمی برتر طلاب و حمایت از آنها، تقویت فرهنگ پژوهش و نگارش آثار علمی و افزایش سطح مشارکت و رقابت طلاب در عرصههای علمی پژوهشی است.
وی تصریح کرد: جشنواره پژوهشی علامه بلادی برای طلبههای جوان میتواند زمینهای برای شناسایی نیروهای مستعد در عرصه پژوهش و تربیت نیروهای پژوهشی باشد.
آیتاللهالعظمی حاج سید عبدالله بلادی بوشهری در سال 1291 هجری قمری در بوشهر متولد و در سال 1331 در همانجا به جوار رحمت حق پیوست و در قبرستان وادی الاسلام به خاک سپرده شد.
ردودالسته (رد بر کتاب این تیمیه)، زلال المعین فی شرح احادیث الاربعین، کشکول، کشفالاسرار، لوایح و سوانح (مشتمل بر سخنرانیها، نامهها و تلگرافهای ایشان در ایام جنگ بینالملل اول و قیام دلیران تنگستان، ایقاظ الحبیب فی مظالم الصلیب (افشای جنایات استعمارگران مسیحی) از جمله کتابهای آیتالله بلادی بوشهری است. انتهای پیام/2255/و30
94/03/12 - 15:32
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]