واضح آرشیو وب فارسی:فارس: مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان مرکزی:
عملکرد دستگاههای اجرایی استان مرکزی در مبارزه با فساد اداری مطلوب است
مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان مرکزی گفت: عملکرد دستگاههای اجرایی استان مرکزی در مبارزه با فساد اداری مطلوب است.
به گزارش خبرگزاری فارس از اراک ناصر شیخی شامگاه یکشنبه در نشست هم اندیشی اعضای کمیتههای سلامت اداری و شورای راهبردی مدیریت دستگاههای تابعه وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی در استان مرکزی اظهار داشت: امروزه بحث فساد اداری، رشوه و مسایل صیانت از حقوق شهروندی در دستگاههای اجرایی حایز اهمیت است. وی بیان کرد: در سالهای اخیر شاهد رشد بیسابقه پیامدهای گسترش فساد در دنیا هستیم که میزان وجود این موضوع در کشور به عنوان معیاری برای حضور سرمایه گذاران محسوب میشود که بر همین اساس پایین بودن سرانه فساد اداری به جذب سرمایه گذار نیز منجر میشود.
مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: برخی از کشورهای دنیا از ارایه آمار و اطلاعات فساد اداری خودداری میکنند، اما کشور ما در مقایسه با دیگر کشورها وضعیت مطلوبتری را دارد. شیخی تاکید کرد: سیاسی شدن دستگاهها، پیچیدگی فرآیند اداری، رانتهای اطلاعاتی، شفاف نبودن اطلاعات و قوانین و ... از جمله عواملی است که به بروز فساد اداری منجر میشود. به گفته وی باید تلاش شود تا با ایجاد منابع اطلاعاتی قوی از گسترش فساد اداری در دستگاههای اجرایی جلوگیری کرده و افزایش اعتماد عمومی را رقم بزنیم. مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطر نشان کرد: متأسفانه برخی از گزارشهای تخلفی که به این اداره کل ارسال میشود فاقد نام و نشان میباشد که این موضوع روند رسیدگی به شکایات را مختل میکند. شیخی ادامه داد: در برخی از موارد شکایات و تقدیرها، اگر خواسته ارباب رجوع طبق خواسته و میل وی در سازمان اجرا شود از عملکرد سازمان رضایت نشان میدهد و اگر روند رسیدگی به پرونده بر خلاف این موضوع باشد وی از عملکرد سازمان ناراضی خواهد بود که این مشکلات نیز روند رسیدگی به شکایات را مختل میکند. به گفته وی اگر میخواهیم روند فعالیت سازمانها و دستگاههای اجرایی اصلاح و سالمسازی شود باید فعالیتها را مستند کنیم. مدیر کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان مرکزی خاطر نشان کرد: مردم نیز باید ناظر و یاریگر دولت در نحوه عملکرد دستگاههای اجرایی باشند. شیخی بیان کرد: در استان مرکزی در راستای مبارزه با فساد اداره دورههای آموزشی، شفاف سازی سازمانی، شناسایی گلوگاههای فساد خیز، طرح تکریم ارباب رجوع، توسعه دولت الکترونیک و تشکیل ستاد ارتقای سلامت اداری اجرا شده است. وی با اشاره به اینکه تاکنون 25 گلوگاه فسادپذیر در دستگاههای اجرایی استان شناسایی شده است، گفت: انتظار میرود با ادامه فعالیت بازرسان بخش پیشگیری و مبارزه با فساد اداری استان شاهد رفع مشکلات موجود و سالم سازی گلوگاههای فسادپذیر باشیم. انتهای پیام/2299/
94/03/11 - 04:54
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 100]