تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843623589




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ویژگی‌ افرادی که افراطی از شبکه‌های اجتماعی مجازی استفاده می‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: ویژگی‌ افرادی که افراطی از شبکه‌های اجتماعی مجازی استفاده می‌کنند
یک روانشناس گفت: اعتماد به نفس پائین، اضطراب، عدم کنترل هیجان، عدم خود مدیریتی، مشکلات شخصیتی، احساس تنهایی، ترس و هراس اجتماعی از ویژگی‌های کسانی است که به‌صورت افراطی از شبکه‌های اجتماعی مجازی استفاده می‌کنند.
به گزارش نامه نیوز، منطقه‌ی کویر، «سیما فردوسی» صبح امروز(یکشنبه 10 خردادماه) در سمینار علمی«آسیب‌شناسی خانواده و مولفه‌های زندگی سالم» در دانشگاه آزاد بردسیر با تأکید بر این‌که در آئین همسرداری، فرزندپروری و مدیریت خانواده باید ائمه اطهار(ع) و به‌ویژه حضرت فاطمه زهرا(س) را الگو و سرمشق خود قرار دهیم، گفت: امروزه، خانواده پژوهشی یکی از مباحث مهم روان‌شناسی در جهان بشمار می‌رود.

فردوسی، جامعه سالم را ثمره‌ی خانواده‌ی سالم برشمرد و افزود: برای ساختن خانواده سالم باید روابط سالمی بین اعضای خانواده حاکم باشد.

وی، تربیت فرزند سالم و مورد نیاز جامعه را از مهم‌ترین وظایف زنان برشمرد و افزود: زنان در مدیریت اقتصاد خانواده و تربیت تولید نیروی انسانی کارآمد نقش بسزایی دارند.

این روان‌شناس با اشاره به تفاوت‌های روان‌شناختی زنان و مردان افزود: تشکیل زندگی سالم و خوشبخت در تفاهم زنان و مردان همراه با شناخت کامل تفاوت‌های روان شناختی آنان از یکدیگر میسر است.

فردوسی، رشد و تحول را از مهم‌ترین اهداف خانواده دانست و گفت: پس از ازدواج و تشکیل خانواده باید بستری مناسب برای رشد، تحول و تعالی زن، مرد و فرزند ایجاد شود.

وی، امنیت روانی را یکی دیگر از مولفه‌های زندگی سالم برشمرد و افزود: فرزندان باید در محیط خانوادگی سالم و به دور از تنش و اضطراب و در ابعاد جسمی، روانی، عقلانی، معنوی و اجتماعی رشد کنند.

عضو هیئت علمی‌دانشگاه، تضعیف بنیان خانواده را یکی از مهم‌ترین اهداف دشمنان دانست و گفت: دشمنان، هزینه‌های گزافی را صرف راه‌اندازی شبکه‌های مجازی از قبیل، فیس بوک، وایبر، واتس‌آپ، تانگو و ... کرده‌اند و به‌منظور تضعیف کانون خانواده، این خدمات ارتباطی را به رایگان در دسترس جوانان قرار داده‌اند.

وی به آسیب‌شناسی استفاده افراطی جوانان از شبکه‌های مجازی پرداخت و افزود: افزایش طلاق در جامعه، ارتباطات خارج از روال کانون خانواده و تضعیف روابط عاطفی درون خانواده از مهم‌ترین آسیب‌هایی است که با گسترش شبکه‌های مجازی افزایش یافته است.

این کارشناس مسائل اجتماعی با انتقاد از روند افزایش طلاق و کم‌رنگ شدن صله‌رحم تصریح کرد: دین مبین اسلام برای خانواده ارزش فراوانی قائل است به طوری‌که در بسیاری از آیات قرآن کریم و احادیث ائمه اطهار(ع)، به نقش خانواده در ایجاد آرامش و تعالی انسان تأکید شده است.

فردوسی به آسیب‌شناسی روابط خارج از عرف مردان و زنان سست عنصر و تضعیف روابط بین خانواده اشاره کرد و افزود: این آسیب‌های خانوادگی و اجتماعی، ناشی از نادیده گرفتن تعالیم ناب اسلام است.

این روان‌شناس با تأکید بر این‌که باید در مقابل هجمه‌های جنگ نرم دشمن هشیارانه عمل کنیم، افزود: مادران، معلمان، مشاوران و استادان دانشگاه‌ها باید آموزش و افزایش مهارت‌های زندگی به کودکان و جوانان را در اولویت کاری خود قرار دهند.

وی به بررسی روان‌شناختی استفاده مفرط از شبکه‌های مجازی پرداخت و افزود: اعتماد به نفس پائین، اضطراب، عدم کنترل هیجان، عدم خود مدیریتی، مشکلات شخصیتی، احساس تنهایی، ترس و هراس اجتماعی از ویژگی‌های کسانی است که به‌صورت افراطی از شبکه‌های اجتماعی مجازی استفاده می‌کنند.

فردوسی با اشاره به این‌که برخی کاربران شبکه‌های مجازی به‌علت عدم مهارت ارتباطی در دنیای واقعی، به این شبکه‌ها پناه می‌برند، گفت: کاربران افراطی شبکه‌های مجازی معمولاً، دارای ویژگی شخصیتی تأیید طلب، مهر طلب و دارای اعتماد به نفس کاذب و پائینی هستند.

عضو هیئت علمی دانشگاه، زنان را مدیر خانواده و مردان را سرپرست خانواده برشمرد و افزود: توانمندی، مدیریت فرزندپروری، استقامت، صبر، بردباری و مدیریت اقتصاد از ویژگی‌های بارزی است که خداوند متعال به زنان عنایت کرده است.

فردوسی با تأکید بر این‌که امروزه دفاتر مشاوره و روانشناسی بسیار خوب و استانداردی در کشور وجود دارد، گفت: چنانچه مردم برای برطرف کردن مشکلات فردی، بین فردی، خانوادگی، تحصیلی، ازدواج و ... از روان‌شناسان و مراکز مشاوره بهره ببرند، بسیاری از آسیب‌های اجتماعی، کاهش می‌یابند.

عضو هیئت علمی دانشگاه به تفاوت‌های بین خانواده‌ها نیز اشاره کرد و گفت: گروهی از خانواده‌ها دارای تیپ شخصیتی«احساساتی و هیجانی» هستند، در این خانواده‌ها، پدر و مادر نمی‌توانند هیجانات خود را کنترل و مدیریت کنند و با رفتارهای غیر منطقی و خلق تحریک‌پذیر باعث بروز مشکلاتی در خانواده می‌شوند.

فردوسی با اشاره به ویژگی‌های شخصیتی خانواده‌های «پرکار» افزود: خانواده‌های«پرکار» به‌علت مشغله‌ی کاری، فرصتی برای ارتباط و تعامل با هم را ندارند که این می‌تواند موجبات کمبود محبت در فرزندان را فراهم کند.

وی با تأکید بر این‌که نیمی از مشکلات خانواده‌ها ناشی از ناتوانی در کنترل هیجانات است، گفت: برای ساختن یک زندگی سالم و موفق، زن و مرد نیازمند کسب مهارت‌های زندگی، مهارت برطرف کردن مسأله، مدیریت کنترل هیجانات مبتنی بر عقلانیت هستند.

فردوسی، حسادت را یکی از علل اضطراب و پرخاشگری معرفی کرد و گفت: خیلی از اختلالات خلقی و روانی، منجر به بروز مشکلات سایکوسوماتیک یا روان تنی می‌شود.

این روان‌شناس با اشاره به این‌که برخی مشکلات جسمی، ناشی از هیجانات منفی هستند، افزود: با یادگیری مهارت‌ مدیریت هیجانات و افزایش ارتباطات اجتماعی می‌توان هیجانات مخرب را کنترل کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه، ایجاد محیطی «شاد» همراه با «آرامش» در خانواده‌ها را خواستار شد و گفت: بنا به فرمایش حضرت علی(ع)، شادکامی ثمره رضایت و آرامش درون است.

وی از بانوان خواست تا در زمینه‌ی فرزندپروری و آئین همسرداری، مهارت‌های خود را ارتقاء دهند و گفت: ایجاد شادکامی به‌واسطه مسائل مادی نیست بلکه به‌واسطه داشتن ویژگی‌های بارز انسانی است.

فردوسی با تأکید بر ضرورت رشد دینی و تربیتی کودکان افزود: در خانواده‌ای که بین والدین احترام متقابل حاکم باشد، بی شک فرزندان نیزبه والدین خود احترام می‌گذارند اما در خانواده‌های پرتنش، اضطراب و پرخاشگری حاکم است.

این روان‌شناس با تأکید بر این‌که باید محبت کلامی و عملی در فضای خانه حاکم باشد گفت: زن و شوهر به هیچ عنوان نباید خود را با دیگران مقایسه کنند چون در این صورت کانون خانواده متزلزل می‌شود.

فردوسی سبک فرزندپروی همراه با ابراز محبت و احترام متقابل را بهترین شیوه تربیت فرزند دانست و خاطرنشان کرد: فرزندان باید مطابق با زمان حال تربیت شوند.



منبع: ایسنا


۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۷:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن