تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):منافق به آنچه مؤمنان بواسطه آن خوشبخت مى‏شوند، ميلى ندارد، ولى خوشبخت سفارش به تق...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860420766




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختصاص بودجه براي درياچه‌اي كه منتظر باران است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: اختصاص بودجه براي درياچه‌اي كه منتظر باران است
نویسنده : علي خدايي بيجاري 
روز گذشته دكتر داوود رضاعرب، سخنگوي ستاد احياي درياچه اروميه در خصوص افزايش 94 ميليمتري بارش‌هاي امسال گفته بارندگي سال گذشته 199 ميليمتر بوده است، در شرايطي‌كه در سال آبي 94- 93 شاهد 293 ميليمتر بارش و سال آبي نرمال بوده‌ايم. اين در حالي‌است كه از سال 86 تاكنون آب اين درياچه سالانه 1400 ميليمتر كاهش داشته است، اما خوشبختانه امسال اولين سالي است كه آب درياچه كاهش نيافته و ميزان آن به اندازه سال پيش باقي مانده است.  در صحبت‌هاي دكتر عرب اظهارات ديگري آميخته به ارائه آمار و ارقام مطرح شده است كه در واقع شالوده اطلاعات فوق است و اگر بخواهيم كل اظهارات را به زبان صميمي‌تري عنوان كنيم اين مي‌شود كه از سال 86 آب ارزشمند درياچه اروميه از سوراخ‌هاي متعددي هدر رفته، تا عاقبت ستاد احياي اين درياچه در هيبت و هيئت پطروس فداكار انگشت مبارك را در سوراخ سنبه‌هاي اين درياچه فرو كرده و عنقريب است كه زخم‌هاي كهنه اين درياچه با برنامه‌هاي مدون ستاد (كه بر همگان پوشيده است!) التيام يابد!
در اين راستا نيز رئيس سازمان حفاظت محيط زيست چند روز پيش مدعي شده بود كه مردم در برخي از نقاط درياچه قايق‌سواري مي‌كنند! در حالي كه مردم بومي و ساكن پيرامون درياچه كماكان از بي‌آبي شكايت دارند وگفته‌هاي آنان با اظهارات عجيب مسئولان در تضاد و تناقض است !
با اين همه سخنان اغراق‌آميز برخي از مسئولان در رابطه با احياي درياچه اروميه، ذهن نگارنده را به داستان «لباس پادشاه» گره مي‌زند. داستان از اين قرار است كه دو فرد شياد به حضور پادشاهي مي‌رسند و مدعي مي‌شوند كه توان دوخت لباس فاخر مدنظر پادشاه را براي روز جشن دارند. با توافق پادشاه آن دو دست به كار مي‌شوند و بالاخره يك روز قبل از جشن لباس پادشاه را به تن او قالب مي‌زنند و به وي گوشزد مي‌كنند كه افراد «احمق» ناتوان از ديدن تار و پود ديباي زربافت لباس شاه هستند. از اين رو شاه ساده‌لوح از بيم اتهام و شهره شدن او به حماقت و بلاهت در نزد جماعت، از رنگ و فرم لباس كذايي تعريف‌ها مي‌كند. بالاخره در روز جشن، به واسطه خفقان موجود، هيچ كس جرئت بازگويي حقيقت را كه در لخت بودن شاه متجلي است، به خود نمي‌دهد. تا عاقبت كودكي شوخ و شرير، از فراز شاخه‌هاي درخت، سكوت جماعت را به خنده خود مي‌شكند و داد مي‌زند كه «پادشاه لخت است!» با اين وجود نكات قابل تأمل و ابهاماتي در اين ميان به ذهن متبادر مي‌شود.  اول آنكه با عنايت به قصه ياد شده اگر آب درياچه تا اين حد بالا آمده، چرا به چشم شهروندان نمي‌آيد و تنها مسئولان آن را مي‌بينند و ساير مردم درياچه را لخت مي‌بينند؟!
دوم اينكه، اگر قرار است باران درياچه اروميه را از بحران نجات دهد، پس مسئولان چه كاره‌اند و چرا بودجه‌هاي آنچناني براي احياي آن صرف مي‌شود؟ و سومين نكته اين سؤال است كه چرا مسئولان ستاد احياي درياچه مناظره‌هاي عمومي برگزار نمي‌كنند و پاسخ كارشناسان و متخصصاني را كه معتقدند مسئولان ستاد احيا، آب در غربال مي‌پيمايند و كار بيهوده مي‌كنند،  با دلايل و براهين علمي نمي‌دهند؟

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۰:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 98]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن