واضح آرشیو وب فارسی:فارس: نماینده مردم اردبیل در مجلس:
احیای بافتهای فرسوده اردبیل هیچ متولی خاصی ندارد
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی گفت: جای تأسف است که مرکز شهر اردبیل به خرابهای تبدیل شده و احیای بافتهای فرسوده هیچ متولی خاصی ندارد.
![خبرگزاری فارس: احیای بافتهای فرسوده اردبیل هیچ متولی خاصی ندارد خبرگزاری فارس: احیای بافتهای فرسوده اردبیل هیچ متولی خاصی ندارد](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/03/30/13910330000071_PhotoA.jpg)
مصطفی افضلیفرد در گفتوگو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار داشت: از محل تبصره 22 نسبت به عمران شهری بودجه و اعتبار در نظر گرفتیم در حالی که همچنان وضعیت عمرانی شهری در اردبیل به رغم تلاشی که شورا و شهرداری انجام میدهد، مطلوب و رضایتبخش نیست. وی با اعلام اینکه در انتخاب شهردار باید اصلیترین مطالبه کسب درآمد بیشتر، بازگشایی معابر، احداث پلهای زیرگذر و روگذر و توجه به زنجیره عمران و آبادانی و خدمترسانی به مردم به عنوان معیار و ملاک قرار گیرد، گفت: ما باید شهرداری را برگزینیم که توانمندی مدیریت یک شهر نیم میلیونی را داشته باشد و خرابیهایی که از سالهای گذشته باقی مانده به آبادانی تبدیل کند. عضو مجمع نمایندگان استان اردبیل با انتقاد از وضعیت عمران و آبادانی مرکز شهر و هسته اصلی آن افزود: جای تأسف دارد که مرکز شهر به خرابهای تبدیل شده و احیای بافت فرسوده و ساماندهی آن نیز متولی خاص ندارد. افضلیفرد انتخاب شهردار را بر اساس معیار، ملاک و سلیقه شخصی و تعهدات اعضای شورای شهر جفا در حق مردم اعلام کرد و یادآور شد: باید از ظرفیت کمیسیون ماده 5 و همچنین منابع ملی در بازگشایی معابر، کوچهها و خیابانها، توسعه فضای سبز و عمران و آبادانی بیشتر شهر تلاش کنیم. وی تصریح کرد: به عنوان نماینده مردم در مجلس اگر ببینم که انتخاب شهردار با تعهد شخصی و به شکل سفارشی و سیاسی انجام میشود، جلوی آن را خواهم گرفت و اجازه چنین فرایندی را نخواهم داد. این نماینده مجلس گفت: باید به سمتی حرکت کنیم تا انتخاب شهردار بر معیار درست و منطقی اتفاق بیفتد تا همه از نتایج آن بهره بگیرند. * اعتبار نمایندگان از تبصره 22 در سال جاری 15 میلیارد تومان است افضلیفرد در بخش دیگری از سخنان خود به تقویت و توانمندی بخش کشاورزی اشاره کرد و ادامه داد: با یک هزار و 300 میلیارد تومان منابعی که برای تبدیل اراضی کشاورزی به شیوههای نوین آبیاری در نظر گرفته شده است میتوانیم به توسعه این سیستم کمک کنیم. وی عنوان کرد: جهاد کشاورزی استان اردبیل به ارزش 190 میلیارد تومان قرارداد بسته که 85 درصد این تسهیلات بلاعوض در اختیار کشاورزان قرار میگیرد. نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی درباره اجرای پروژههای آب و فاضلاب شهری نیز گفت: قرار است امسال از ردیف اعتبار ملی، شبکه فاضلاب نمین و اردبیل به جد اجرایی شده تا مشکلاتی که مردم در این شهرها با آن روبهرو هستند برطرف شود. افضلیفرد یادآور شد: از محل تبصره 22 بیش از 10 میلیارد تومان در سال گذشته و 15 میلیارد تومان در سال جاری در اختیار نمایندگان بوده که ما این اعتبار را برای تکمیل راههای روستایی، کانالهای کشاورزی، سدهای معیشتی، عمران شهری و تکمیل برخی از زیرساختها در حوزه مسکن مهر تخصیص دادیم تا مورد استفاده قرار گیرد. وی ادامه داد: 50 درصد این اعتبارات تاکنون جذب شده و مابقی نیز جذب خواهد شد. * توزیع اعتبارات استانی باید عادلانه باشد عضو ناظر شورای برنامهریزی استان اردبیل گفت: در توزیع اعتبارات استانی و شهرستانی خواستار برچیده شدن روش ناعادلانه هستیم چراکه شاخص توزیع اعتبارات باید بر اساس جمعیت هر منطقه باشد. افضلیفرد یادآور شد: مجمع نمایندگان استان اردبیل نیز تصمیم گرفته تا در این زمینه موانع واقعی برطرف شده و با تسهیل و روانسازی کارها به سمتی حرکت کنیم تا عمران و آبادانی به شکل همهجانبه اتفاق بیفتد. انتهای پیام/62001/ت40
94/03/09 - 10:36
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 114]