واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس اداره بهزیستی شهرستان خمین در گفت و گو با پانا: کارگاه بلوغ و دوران نوجوانی به مدت 2 روز در خمین برگزار می شود خبرگزاری پانا: رئیس اداره بهزیستی شهرستان خمین گفت: کارگاه بلوغ و دوران نوجوانی با حضور 32 نفر کارشناس پیشگیری و مشاوره از 12 شهر استان به مدت دو روز در خمین برگزار خواهد شد.
۱۳۹۴ پنج شنبه ۷ خرداد ساعت 12:35
اسماعیل خانجانی در گفت و گو با خبرنگار پانا، اظهار داشت: این کارگاه توسط بهزیستی خمین با هدف ارتقا کیفیت خدمات مشاوره و روان شناختی مراجعین از نیمه دوم خرداد ماه در محل اداره بهزیستی برگزار می شود.
وی افزود: اجرای طرح گسترده و فراگیر مهارت های زندگی در بیش از 60 درصد روستاهای شهرستان خمین پوشش داده شده است که با همکاری بخشداری و بین بخشی با هدف ارتقا سلامت روان و کاهش آسیب های اجتماعی اجرا خواهد شد.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان خمین با اشاره به اینکه آمار طلاق در سطح شهرستان بالا است بیان کرد: با بررسی 10 ساله از سال 83 تا سال 93 ازدواج 4 درصد کاهش داشته و طلاق 5/3 درصد افزایش داشته است یعنی سال 91 ازدواج 1409 مورد بوده و طلاق 287 مورد و در شش ماهه اول سال 92 ازدواج 737 مورد بوده و طلاق 221 مورد .
خانجانی ادامه داد: به همین دلیل باید موارد طلاق آسیب شناسی شوند که در این راستا طرح شبیر شروع به کار نموده و از نیمه اردیبهشت ماه با همکاری مراکز غیر دولتی مشاوره بهار و کلینیک های مددکاری در حال اجراست.
وی ابراز داشت: اگر با اجرای این طرح آمار کاهش پیدا نکند طرح با شکست روبرو شده و باید راهکارهای جدید پیدا کنیم، این طرح در حال حاضر در چند استان کشور در حال اجراست و در صورت موفقیت در سراسر کشور اجرا خواهد شد.
رئیس اداره بهزیستی خمین اظهار داشت: در این طرح پرونده های زوج های مشکل دار از دادگستری به بهزیستی ارجاع پیدا می کند، توسط اداره بهزیستی در مرکز مداخله در بحران اورژانس اجتماعی پذیرش می شود، طبق تشخیص آنها اگر نیاز به مشاوره باشد به مراکز مشاوره معرفی و اگر نیاز به مداخله و بازدید منزل باشد به مداخلات مددکاری ارجاع داده می شوند .
خانجانی در ادامه گفت : بعد از چندین نوبت مداخله و مشاوره به اداره بهزیستی جواب می دهند که آنها باید از هم جدا شوند و یا زندگی را ادامه دهند که اداره بهزیستی نیز بر اساس همین اقدامات نامه به دادگستری می دهد.
وی با تشریح فواید این طرح ابراز داشت: این طرح در عرض نه ماه انجام می شود که قاعدتا باید آمار طلاق کاهش پیدا کرده باشد که با رصد ما این موضوع مشخص می شود، به خانواده هایی که به این مراکز مراجعه می کنند کوپن مشاوره داده می شود و هزینه اصلی را اداره بهزیستی به مراکز پرداخت می کند، بدونه اجازه و نامه از سوی اداره بهزیستی حکم طلاق از سوی دادگستری صادر نمی شود و خانواده های مشکل دار باید از این فیلتر عبور کنند.
رئیس اداره بهزیستی خمین استفاده از توان و پتانسیل مراکز دولتی به این شکل که یک تیم درمانی مرکز مداخله در بحران در اورژانس اجتماعی و مرکز مشاوره عمومی و کلینیک مددکاری و روانشناس و مددکار و مشاور در حال اجرای این طرح هستند و اینکه طرح در طول اجرا پایش و ارزیابی می شود و در هر کجا که دچار مشکل شود پروتکل آن تغییر می کند را از دیگر مزایای این طرح عنوان کرد.
خانجانی ادامه داد: برای شروع این طرح تا کنون 120 میلیون ریال به مرکز مشاوره و 100 میلیون ریال هم به کلینیک مددکاری پرداخت شده و هزینه کامل آن در حال حاضر 220 میلیون ریال می باشد که امکان افزایش آن نیز وجود دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]