تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):برترین عبادت مداومت نمودن بر تفکر درباره خداوند و قدرت اوست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870283346




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آمادگی نیروی زمینی ارتش برای ورود به فضای جنگ‌های نیابتی


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: امیر پوردستان مطرح کرد؛
آمادگی نیروی زمینی ارتش برای ورود به فضای جنگ‌های نیابتی

پوردستان


شناسهٔ خبر: 2761362 - سه‌شنبه ۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۰۳
سیاست > امنیتی و دفاعی

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: نیروی زمینی ارتش جمهوری‌اسلامی‌ایران در حال دستیابی به آمادگی لازم برای ورود به فضای جنگ‌های نیابتی است چرا که دنیای امروز چهره تازه‌ای از تهدیدات را به نمایش گذاشته است. به گزارش خبرگزاری مهر، امیر سرتیپ احمدرضا پوردستان فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران پس از پایان رزمایش بیت المقدس ۲۷ گفت: رزمایش نیروی زمینی ارتش با موفقیت برگزار و اهداف ما در این رزمایش محقق شد. وی ادامه داد: این رزمایش از ۳۱ اردیبهشت ماه در سه منطقه جغرافیایی کشور آغاز شد و نتیجه بسیار موفقیت‌آمیزی را به همراه داشت.پوردستان گفت: یگان‌های زرهی، توپخانه، هوانیروز، تیپ ویژه، تکاوری و گروه پهپادی نیروی زمینی ارتش با آمادگی بسیار بالا در این رزمایش نقش‌آفرینی کردند.فرمانده نیروی زمینی ارتش تصریح کرد: رزمایش بیت المقدس ۲۷ با توجه به فرمایشات فرمانده معظم کل قوا در مراسم تحلیف و دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه امام حسین(ع) مبنی بر ایجاد فضای جنگ‌های نیابتی و مشارکتی و آمادگی رزمی و هوشیاری نیروهای مسلح برگزار شد.وی اظهار کرد: در مرحله نخست این رزمایش که در کرمانشاه برگزار شد، نیروهای پیاده، زرهی، توپخانه، یگان‌های واکنش سریع، تکاور و هوانیروز نقش‌آفرینی کردند.
پوردستان افزود: مرحله دوم رزمایش نیز از دوم خرداد ماه با شلیک موفق موشک‌های «ام ۶» و «ام ۱۰» و فجر نیروی زمینی ارتش در منطقه آران و بیدگل مرنجاب کاشان آغاز شد.فرمانده نیروی زمینی ارتش ادامه داد: در مرحله نهایی رزمایش بیت المقدس ۲۷، یگان‌های پیاده، زرهی، هوانیروز، تیپ ویژه و تکاور به همراه بخشی از جنگنده‌های نیروی هوایی نقش‌آفرینی کردند. بر اساس فرض عملیاتی، در این مرحله از رزمایش، دشمن به صورت هوایی حمله کرد و نیروهای ارتش در کمترین زمان ممکن با استفاده از تمام توان خود بر دشمن فائق شدند.وی تصریح کرد: انجام عملیات‌های تکاوری، پهپادی و تک‌شبانه از دیگر بخش‌های رزمایش بیت‌المقدس ۲۷ بود که در مراحل مختلف به اجرا در آمدند. سلاح‌های جدید نیروی زمینی ارتش همچون تک تیرانداز شاهر، تیربار اخگر، تانک بهینه‌سازی شده و لانچر ضد بالگرد نیز در این مرحله مورد استفاده قرار گرفتند.پوردستان افزود: نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حال دستیابی به آمادگی لازم برای ورود به فضای جنگ‌های نیابتی است، چرا که دنیای امروز چهره تازه‌ای از تهدیدات را به نمایش گذاشته است. در سال‌های گذشته بیشترین میزان تهدیدات، مربوط به جنگ‌های ناهمتراز بود و ارتش ایران نیز تکنیک‌ها و تاکتیک‌های لازم را برای مقابله با این فضا ترسیم کرد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 173]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن