واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
![](http://www.mojnews.com/iCFileHandler.aspx?FieldName=img_Image&Contract=cms_Contents_I_Images&Size=250&StartupService=Read&BaseRecord=1641768)
۵ خرداد ۱۳۹۴ (۱۶:۴۰ب.ظ)
سرمايه گذاري١٢ هزار و ٢٦٦ميليارد ريالي بخش خصوصي در بندر شهيد رجايي موج- مديرکل بنادر و دريانوردي استان هرمزگان از انعقاد ۱۱ فقره قرارداد با رقم ۱۲ هزار و ۲۶۶ ميليارد ريال در بندر شهيد رجايي طي سال ۹۳ خبر داد.
به گزارش خبرگزاري موج، ابراهيم ايدني، مديرکل بنادر و دريانوردي استان هرمزگان، در اين رابطه اظهارکرد: بندر شهيد رجايي طي سال ۱۳۹۳ که به فرموده مقام معظم رهبري با عنوان سال اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي نامگذاري شده بود، توانست در زمينه جذب سرمايهگذاري در ميان بنادر کل کشور عملکرد قابلتوجهي داشته و رتبه نخست بنادر کشور در اين رابطه را از آن خود کند.
وي گفت: کل ميزان سرمايهگذاري تعهد شده اعم از نفتي و غيرنفتي در بندر شهيد رجايي طي سال ۹۳ با انعقاد يازده فقره قرارداد حدود ۱۲ هزار و ۲۶۶ ميليارد ريال بوده که ميتوان گفت بالغبر نيمي از حجم کل سرمايهگذاريهاي ۲۰ ساله اخير بندر، تنها در يک سال گذشته بوده است.
مديرکل بنادر و دريانوردي هرمزگان گفت: اين سرمايهگذاريهاي جديد در بخشهاي مخازن نگهداري فرآوردههاي نفتي و سوخترساني، سيلوي غلات، آب شيرين کن، پارکينگ کاميونهاي ترانزيتي، پايانه کانتينري و نگهداري پنبه و روغن نباتي است.
وي گفت: با تعهد سرمايهگذاريهاي صورت گرفته در بخش نفتي، حجم مخازن نگهداري فرآوردههاي نفتي در منطقه ويژه اقتصادي بندر شهيد رجايي بالغبر ۹۶۶ هزار مترمکعب خواهد شد، پيشبيني کرد؛ سهم بانکرينگ ايران در حوزه خليجفارس افزايش يابد.
ايدني افزود: امکان استفاده سرمايهگذاران از مزاياي منطقه ويژه، برخورداري از امکانات مجهز بندري و دريايي قوي (اعم از سختافزاري و نرمافزاري از قبيل وجود اسکلهها و خطوط انتقال فرآوردههاي نفتي) هم سويي سياستهاي مجموعههاي تصميم گير و اجرايي، برگزاري جلسات مستمر کميته اجرايي بازاريابي و سرمايهگذاري و بررسي مشکلات سرمايهگذاران به عنوان عامل تسريعکننده در روند اجرايي ثبت سرمايهگذاريها را از جمله دلايلي نام برد که باعث رقم خوردن اين دستاورد بزرگ شده است.
وي ايجاد مراکز ارائه کننده خدمات ارزش افزوده، بسط و توسعه صادرات مجدد، جذب و توسعه ترانشيپ، بانکرينگ، ايجاد ترمينالهاي پردازش و صادرات مواد معدني، دريافت و پردازش مواد زائد کشتيها را از جمله فرصتهايي در منطقه ويژه اقتصادي بندر شهيد رجايي نام برد که به منظور جذب سرمايهگذاري در اولويت واگذاري زمين قرار دارد.
ايدني همچنين احداث مجتمع تأمين آذوقه، روغن و تدارک به شناورها، ساخت سردخانه و نگهداري کالاهاي فاسد شدني، ايجاد ترمينالهاي صادرات و ترانزيت و سوآپ فرآوردههاي نفتي، احداث ترمينالهاي لجستيک کالا و کانتينر، احداث مخازن روغنهاي خوراکي و فرآوردههاي نفتي، احداث و بهرهبرداري از آب شيرين کن و نيروگاه برق را از ديگر فرصتهاي سرمايهگذاري در بزرگترين بندر تجاري ايران دانست.
لازم به ذکر است، منطقه ويژه اقتصادي بندر شهيد رجايي با ظرفيت تخليه و بارگيري سالانه ۹۰ ميليون تن کالا در فاصله ۲۳ کيلومتري غرب شهر بندرعباس قرار دارد و بيش از ۵۵ درصد صادرات و واردات و همچنين ۷۰ درصد ترانزيت بنادر کشور را پشتيباني ميکند.
اين بندر ضمن بهرهمندي از ۴۰ پست اسکله و با در اختيار داشتن بزرگترين و پيشرفتهترين ترمينالهاي کانتينري کشور، توانايي پهلو دهي به انواع کشتيهاي اقيانوسپيما را داراست و با برخورداري از ۱۸ دستگاه جرثقيل دروازهاي (گنتري کرين) و ۲۴۰۰هکتار محدوده عملياتي و پسکرانه، تخليه و بارگيري بيش از ۸۰ درصد کالاهاي کانتينري کشور را بر عهده دارد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]