محبوبترینها
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1853005657
دائماً در حال دورشدن از توافق خوب هستيم
واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: دائماً در حال دورشدن از توافق خوب هستيم
نشست خبري«مشق غيرت؛ بازرسي و بازجويي ممنوع» با محور حمايت از تيم مذاكرهكننده، تبيين توافق خوب و تأكيد بر عدم بازجويي از دانشمندان و بازرسي از مناطق نظامي با حضور چهرههاي سياسي برگزار شد.
نشست خبري«مشق غيرت؛ بازرسي و بازجويي ممنوع» با محور حمايت از تيم مذاكرهكننده، تبيين توافق خوب و تأكيد بر عدم بازجويي از دانشمندان و بازرسي از مناطق نظامي با حضور چهرههاي سياسي برگزار شد.
پس از سخنان مقام معظم رهبري درباره عدماجازه نظام جمهوري اسلامي براي مذاكره با دانشمندان هستهاي و همچنين بازرسي از مراكز نظامي در قالب پذيرش پروتكل الحاقي موج وسيعي درباره مخالفت با اين اقدام در محافل سياسي و نخبگان كشور به راه افتاد؛ موجي كه هر روز ابعاد آن بلندتر ميشود و حتي برخي مقامات غربي را وادار به واكنش درباره آن كرده است كه خط قرمز غرب براي پذيرش هر توافقي بازديد از مراكز نظامي ايران است.
خبرگزاري مهر ديروز ميزبان كارشناسان و صاحبنظراني بود كه به تبيين ابعاد مختلف اين موضوع پرداختند و بر ضرورت يك عزم پايدار براي مقابله با اين پيششرط غرب تأكيد كردند.
زاكاني: كاري نكنيم آيندگان به ما بخندند
عليرضا زاكاني نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي در اين نشست با بيان اينكه مسئله فناوري هستهاي امروز و در آينده نقش تعيينكنندهاي در سرنوشت كشورهاي مختلف جهان دارد، اظهار داشت: نكتهاي كه بايد به آن توجه كرد اين است كه مذاكره ما با 5+1، مذاكره بين دو اردوگاه «تفكر نوين اسلامي» و «جاهليت مدرن» است كه از زاويه نگاه خود، خودشان را آقا و ديگران را برده و نوكر ميدانند.
وي ادامه داد: نكته ديگري كه بايد به آن توجه شود، اين است كه آنچه امروز با عنوان موضوع هستهاي مورد مذاكره قرار گرفته، تنها يكي از بهانههاي طرف مقابل به ويژه شيطان بزرگ، امريكاست. او براي مهار انقلاب اسلامي و جمهوري اسلامي به عنوان جريان مورد تأييد امت اسلامي، بهانههاي مختلفي را فراهم كرده است.
وي در ادامه با بيان اينكه مسئله انرژي هستهاي با يك اشتباه برآوردي از سوي دشمن دنبال شده است، گفت: اين اشتباه برآوردي آنها اين بوده است كه تصور كردهاند ما به خاطر تحريمها، پاي ميز مذاكره رفتهايم و به اين توافق نياز داريم و اگر كسي به اين مسئله دامن بزند، در زمين دشمن بازي كرده است؛ به همان صورت كه اگر كسي در بين ملت شكاف و نقار ايجاد كند و موضوع هستهاي را به يك حركت جناحي و سياسي تبديل كند، پازل دشمن را تكميل كرده است. زاكاني تصريح كرد: تحريمها بياثر نبوده، اما كسي كه تحريمها را آنقدر اثربخش ببيند كه به واسطه آن، ما را تسليم بيگانه كند، خدمت نكرده و نبايد اشتباه برآوردي دشمن را تقويت كنيم.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: بر اين اساس بايد موضوع را ملي ببينيم و از تيم مذاكرهكننده به عنوان نمايندگان ملت ايران حمايت كنيم و در عين حال به دشمن بياعتماد باشيم؛ چراكه تاكنون يك بار نشده كه از در مسالمت و رعايت حقوق ملت وارد شوند. اين نماينده مجلس شوراي اسلامي تأكيد كرد: همچنين نبايد با اجازه بازرسي از دانشمندان و اماكن نظامي و اسناد، زمينه جاسوسي دشمن از خودمان را فراهم كنيم و بايد به موضوع تحقيق و توسعه به طور كامل توجه كنيم.
وي تصريح كرد: به ازاي اين مسير، ما هم نياز به راستيآزمايي، هزينههاي جدي و تأييد اقدامات متقابل داريم؛ چراكه در گذشته نيز اقدام ميكرديم، اما اقدامات دشمن به طور متقابل نتيجهبخش نبود. در بيانيه ژنو به ما وعده دادند اما در حوزه پولي و بانكي و برخي ديگر از حوزهها به تعهدات خود عمل نكردند، در حالي كه ما به تعهداتمان عمل كرديم.
زاكاني در ادامه با بيان اينكه در اين شرايط مجلس حساسيت ويژهاي نسبت به موضوع دارد، اظهار داشت:در جلسه غيرعلني روز گذشته به دوستانمان در تيم مذاكرهكننده با محبت اعلام شد كه ما يك پيكره هستيم و موضوع هستهاي نيز يك موضوع ملي است، نه جناحي و سياسي، بنابراين ما يك وظيفه و چارچوبي داريم كه بايد رعايت شود تا بتوانيم به وظايف خود طبق قانون اساسي عمل كنيم.
نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: از نظر ما نتيجه مذاكرات وقتي معتبر است كه به تصويب مجلس برسد و پروتكل الحاقي و امثال آن نيز از همين قاعده برخوردار است. آنچه براي ما مهم است، چارچوبهاي خودمان است از جمله اينكه اماكن نظامي و دانشمندان ما بازرسي نشوند و عزت ما خدشهدار نشود. حالا اگر در پروتكل الحاقي و در برخي بندهاي آن الزاماتي وجود دارد، قرار نيست با امضاي پروتكل آن الزامات را بپذيريم.
وي تأكيد كرد: مذاكره عرصه بده بستان است، اما اين بده بستان نبايد به گونهاي باشد كه امروز و آينده به ما بخندند و در پيشگاه امام و شهدا شرمنده شويم.
احديان: براي محك زدن موضوع هستهاي بايد شاخص داشته باشيم
سعيد احديان مديرمسئول روزنامه خراسان نيز در اين نشست گفت: امروز در عرصه سياسي بر مبناي آنچه در آزادسازي خرمشهر مورد استفاده قرار گرفت ميتوانيم عمل كنيم و در اين صورت قطعاً به نتايج خوبي خواهيم رسيد. وي با تأكيد بر اينكه آرمانها و شاخصهاي ما در مذاكرات هستهاي مشخص شود، گفت: شش آرمان و شاخص اصلي وجود دارد كه بايد هر توافق و بيانيهاي را با آن سنجيد.
احديان ادامه داد: داشتن حق غنيسازي، غنيسازي صنعتي براي رفع نيازها و وارد شدن به صنعت هستهاي، امكان تحقيق و توسعه براي باقي ماندن اين صنعت كه اگر از اين علم عقب بمانيم تا پايان عقب افتادهايم، رفع تحريمها، حفظ استقلال، عزت و امنيت ملي و حفظ رويكرد استكبارستيزي از مهمترين شاخصهايي است كه بايد هر توافق و بيانيهاي را با آن سنجيد. مدير مسئول روزنامه خراسان گفت: هر نتيجهاي كه از مذاكرات به دست آمد بايد با اين شاخص اصلي حفظ رويكرد استكبارستيزي سنجيده شود. ما نبايد به بهانه توافق، پايگاه استكبارستيزي خود را در جهان از دست بدهيم.
مدير مسئول روزنامه خراسان با اشاره به نگرانيهاي موجود درباره بازرسي از مراكز نظامي و تشريح اين نگرانيهاي جدي اظهار داشت: يكي از اين نگرانيها بازرسيهاست. ما در موضوع بازرسيها در فضاي رسانهاي غفلت راهبردي ميكنيم و ميگوييم بازرسي در هيچ منطقه نظامياي نبايد صورت گيرد، تيم هستهاي موضع دسترسي مديريت شده را مطرح ميكند كه ما معتقديم دسترسي مديريت شده همان بازرسي است. مدير مسئول روزنامه خراسان ادامه داد: با توجه به سابقه آژانس و وابستگي به امريكا در صورت پذيرش پروتكل و انجام توافق، در مراحل بعدي مجبوريم پروتكلي را كه امضا كردهايم، اجرا نكنيم و اجماع جهاني عليه خود ايجاد كنيم.
احديان در بخش ديگري از سخنراني خود به بررسي راهحل منطق بينالملل براي اجراي پروتكل پرداخت و گفت: نظارت متعارف راهحل اين مشكل است. امريكا نيز اين پروتكل را پذيرفته است. پيشنهاد ما اين است كه پروتكل الحاقي را همانگونه كه امريكا پذيرفته است، بپذيريم.
وي در تشريح اين موضوع گفت: به عبارت ديگر همانطور كه امريكاييها براي خود حقالشرط در پذيرش پروتكل الحاقي قائل شدند، ما هم براي خود حقالشرط قائل ميشويم كه امري متعارف بوده و مطابق با منطق بينالمللي است.
فضائلي:با سادهانديشي نبايد به دستاورد بزرگ هستهاي آسيب وارد شود
مهدي فضائلي كارشناس مسائل سياسي در اين نشست با اشاره به اينكه اين روزها با نام مقاومت پيوند خورده است، گفت: اين روزها تداعيكننده دوران دفاع مقدس است و همزماني موضوع اين نشست با اين روزها ميتواند براي ما الهامبخش باشد. وي افزود: بايد تحليل درستي از شرايط داشته باشيم و يك رفتار دقيقي را در نظر بگيريم. بايد به اين ۱۳ سال مراجعه كنيم و نبايد بگوييم گذشتهها گذشته است چراكه آنچه امروز اتفاق ميافتد همانند چيزي است كه در گذشته تجربه كردهايم.
اين كارشناس مسائل سياسي ادامه داد: ما در ارتباط با مذاكرات آنچه محور سخن منتقدين است رويگرداني از اصل مذاكرات نيست. ما هيچگاه از اصل مذاكره رويگردان نبوديم و در اين ۱۳ سال هيچ وقت ميز مذاكره را ترك نكرديم و امروز هم معتقد به ترك مذاكرات نيستيم.
وي تصريح كرد: تيم هستهاي بر اساس آنچه كه رهبر معظم انقلاب فرمودند از فرزندان انقلاب هستند و باتجربه هستند اما ما به همان ميزان كه به مذاكرهكنندگان خود اعتماد داريم به طرف مقابل بياعتماد هستيم و نگران حيله و مكر دشمن هستيم و نبايد اين موضوع را فراموش كنيم و بدانيم كه با دشمن فريبكار مذاكره ميكنيم و لازم است كه براساس تجربههاي قبلي خود اقدام كنيم.
صفار هرندي: اكنون در زمره دلواپسان هستهاي هستم
محمدحسين صفارهرندي عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در اين نشست، گفت: حقيقت امر اين است كه بنده در مباحث حقوقي نه به لحاظ حقوقي و نه فني، تبحري ندارم و به همين دليل كمتر به مباحث هستهاي ورود ميكنم. وي با اشاره به دلواپسي برخي از آنچه در پرونده هستهاي كشورمان ميگذرد، افزود: از اين جهت كه بنده تبحري در مباحث هستهاي ندارم، هيچ گاه در زمره كساني كه دغدغه و دلواپسي داشتهاند نبودهام، اما امروز ميگويم بنده نيز دلواپس هستم و جزو آن دسته از مردمي خواهم بود كه دغدغه هستهاي دارند.
عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام تصريح كرد: در اوايل كه تيم مذاكرهكننده هستهاي مسئول بحث هستهاي ايران شد، جانكري جملهاي را خطاب به تيم مذاكرهكننده گفته بود و آن اينكه شما اين همه نگران نباشيد و روي كلمات توقف نكنيد و بگذاريد اين جريان به توافق منجر شود آن وقت خواهيد ديد كه سيل سرمايهگذاران به ايران آنقدر زياد خواهد بود كه شما كلاً دستاوردهاي هستهاي را فراموش خواهيد كرد، كه اين گونه مباحث وسوسهكننده است.
صفارهرندي ادامه داد: شايد اميدواريهايي كه آقاي روحاني در ابتداي دولت خود داشت منبعث از همين وسوسههاي طرف مقابل باشد. اينكه مطرح شد در ۱۰۰ روز اول اتفاق جدي ميافتد، تصورشان اين بود كه اين اتفاق خواهد افتاد اما نه ۱۰۰ روز بلكه صدها روز هم گذشت و بالعكس مشكلات جديدي هم عارض شد.
وي با اشاره به دغدغهاي كه نسبت به مذاكره هستهاي وجود دارد، تصريح كرد: مسئلهاي كه دغدغهبرانگيز است اين است كه چرا مسيري كه در مذاكرات پيموده ميشود احساس نميكنيم كه به اتفاق خوب نزديك شدهايم بلكه نگرانيهايمان افزايش يافته است. نه تنها براي ما، حتي تيم مذاكرهكننده نيز نگرانيهايش براي رسيدن به نقطه مطلوب از يك سال پيش بيشتر شده است.
وي با بيان اينكه عدم اعتماد به طرف مقابل به يك دغدغه و نگراني تبديل شده است، گفت: صدا و سيما نظرسنجي را در ارديبهشت ماه انجام داده و اين نظرسنجي توانسته نگاه مردم را نسبت به امريكاييها كشف كند و نشان داده كه ميزان اعتماد مردم به امريكا نسبت به گذشته كاهش يافته و اين نشاندهنده آن است كه اين دغدغه دارد فراگير ميشود و توسعه پيدا ميكند.
صفار هرندي افزود: كساني كه مانند من هيچ آشنايي به مباحث فني مذاكرات ندارند و فقط روش برخورد طرف مقابل را مشاهده ميكنند، اين احساس را دارند كه ما داريم از يك توافق خوب دور ميشويم.
وي با طرح اين سؤال كه مهمترين خواسته مردم از مذاكرات هستهاي چه بوده است، گفت: اصليترين خواسته مردم رفع تحريمهاست، اما امروز از رفع تحريمها هيچ خبر خوشي نميرسد. نه تيم مذاكرهكننده ما اخبار خوشي منعكس ميكند و نه طرف مقابل.
صفارهرندي با بيان اينكه ظاهراً از موضوع رفع تحريمها قرار نيست آبي گرم شود، افزود: اضافه بر اين مسئله طرف مقابل ميگويد نوع خاصي از نظارتها و بازجوييها قرار است درباره ايران اجرا شود. چيزي كه مورد نظر آنهاست اين است كه تحقير را نيز در كنار تحريمها به ملت ما تحميل كنند.
توكلي: حل شدن مسائل اقتصادي ربطي به روابط خارجي ندارد
احمد توكلي نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي نيز در اين نشست با بيان اينكه ملت ايران در جنگ تحميلي غيرت به خرج داد، گفت: در جنگ تحميلي، ملت ايران با غيرت عمل كرد و به تعبير امروزي، غيرت همان عزت سياسي است.
وي با اشاره به اينكه اگر غيرت نباشد كشور از نظر اقتصادي خلاص است، اظهار داشت: كشور در اين حالت نميتواند بر اساس منافع ملي، عوامل را بسيج كند و سياستهاي مبتني بر منافع خارجي شكل ميگيرد. نماينده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: يك اشتباه مسبوق به سابقه است كه در ايران رخ داده است و سالهاست كه در كشور گروههاي مختلفي فكر ميكنند كه همه اصلاحات كشور از مسير سياست خارجي دنبال ميشود.
توكلي به تنازع سياسي كه اكنون در كشور وجود دارد اشاره كرد و گفت: تنازع سياسي مخل توليد و منابع و ايجاد شغل است. اينكه ما تحمل نداريم حرف يكديگر را در داخل و حتي بين گروههاي ديگر گوش دهيم، مشكل بزرگي است و يكي از بلايايي كه به آن مبتلا هستيم سپردن مناصب به افراد غيرمناسب به دلايل قوميگرايي و جناحگرايي است كه اين نيز خود سرمنشأ فساد است و با رابطه با امريكا بدتر ميشود. نماينده مردم تهران در مجلس گفت: ما بايد به وزن داخل بيفزاييم و بايد اهتمام خود را بيشتر كنيم.
منبع : روزنامه جوان
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 147]
صفحات پیشنهادی
تخت روانچی: به دنبال یک توافق خوب هستیم
سهشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۱۲ مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکا وزارت امور خارجه کشورمان در دیدار با معاون سیاسی وزارت روابط خارجی شیلی بر اهمیت روابط دو جانبه ایران با شیلی و کشورهای منطقه آمریکای لاتین تاکید کرد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا لبه دنبال یک توافق خوب هستیم
تخت روانچی به دنبال یک توافق خوب هستیم خبرگزاری پانا مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکا وزارت امور خارجه کشورمان در دیدار با معاون سیاسی وزارت روابط خارجی شیلی بر اهمیت روابط دو جانبه ایران با شیلی و کشورهای منطقه آمریکای لاتین تاکید کرد ۱۳۹۴ سه شنبه ۲۹ ارديبهشت ساعت 09 35 بروانچی: به دنبال یک توافق خوب هستیم |اخبار ایران و جهان
روانچی به دنبال یک توافق خوب هستیم کد خبر ۵۰۱۴۷۸ تاریخ انتشار ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰ ۳۰ - 19 May 2015 مجید تخت روانچی معاون اروپا و آمریکا وزارت امور خارجه کشورمان در دیدار با معاون سیاسی وزارت روابط خارجی شیلی بر اهمیت روابط دو جانبه ایران با شیلی و کشورهای منطقه آمریکای لاتینروانچی: به دنبال یک توافق خوب هستیم
روانچی به دنبال یک توافق خوب هستیمتاریخ انتشار دوشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ ساعت ۲۳ ۳۱ معاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه با تأکید بر سیاست اصولی ایران برای حصول توافق جامع در چارچوب راه حل های حاصله در بیانیه لوزان گفت ما به دنبال یک توافق خوب هستیم و به هیچ وجه زیر بار زیاده خواهدر دیدار معاون سیاسی وزارت روابط خارجی شیلی روانچی: به دنبال یک توافق خوب هستیم/ به هیچ وجه زیر بار زیاده خواه
در دیدار معاون سیاسی وزارت روابط خارجی شیلیروانچی به دنبال یک توافق خوب هستیم به هیچ وجه زیر بار زیاده خواهی های طرف مقابل نمی رویممعاون اروپا و آمریکای وزارت خارجه با تأکید بر سیاست اصولی ایران برای حصول توافق جامع در چارچوب راه حل های حاصله در بیانیه لوزان گفت ما به دنبال یکزیر بار زیاده خواهی طرف مقابل نمی رویم/ به دنبال توافق خوب هستیم
روانچی در دیدار با معاون وزیر روابط خارجی شیلی زیر بار زیاده خواهی طرف مقابل نمی رویم به دنبال توافق خوب هستیم شناسهٔ خبر 2584013 - سهشنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۵۲ سیاست > سیاست خارجی معاون اروپا و آمریکا وزارت امور خارجه با تاکید بر سیاست اصولی کشورمان در یافتن توافق جامعدر جمع خبرنگاران عنوان شد تشریح حال عمومی صالحی از زبان پزشک معالجش/شرایط رئیس سازمان انرژی اتمی خیلی خوب است
در جمع خبرنگاران عنوان شدتشریح حال عمومی صالحی از زبان پزشک معالجش شرایط رئیس سازمان انرژی اتمی خیلی خوب استپزشک معالج رئیس سازمان انرژی اتمی در تشریح حال عمومی صالحی گفت شرایط آقای صالحی خیلی خوب است و الحمدلله خطر گذشته و همه چیز در کنترل است به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجیحال عمومی صالحی خوب است
پزشک معالج صالحی حال عمومی صالحی خوب است تهران- ایرنا- پزشک معالج رییس سازمان انرژی اتمی با بیان موفقیت آمیز بودن عمل جراحی صالحی اظهارداشت در زمان حاضر حال عمومی وی خوب است دکتر احمد رضا سروش روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت در زمان حاضر خطر رفع شده اسحال عمومی صالحی خوب است/ حداکثر 4 روز دیگر مرخص خواهد شد
پزشک معالج صالحی حال عمومی صالحی خوب است حداکثر 4 روز دیگر مرخص خواهد شد پزشک معالج رئیس سازمان انرژی اتمی گفت شرایط صالحی خوب است و حداکثر تا 4 روز دیگر مرخص خواهد شد به گزارش خبرنگار سیاسی باشگاه خبرنگاران احمدرضا سروش سرپرست تیم پزشکی صالحی در جمع خبرنگاران اظهار کرد یکحالم خوب است، نگران نباشید/ به برد دربی و بازی با الهلال امیدوارم
علی پروین مطرح کرد حالم خوب است نگران نباشید به برد دربی و بازی با الهلال امیدوارم شناسهٔ خبر 2578900 - سهشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۱۲ ورزش > فوتبال ایران پیشکسوت باشگاه پرسپولیس و فوتبال ایران با بیان اینکه دوست نداشت با رسانهای شدن خبر کسالتش هواداران را نگران کند گفآمادگی واگذاری اموردولتی به خانه سینما/ خوشحالم وضع سینما خوب است
رئیس سازمان سینمایی آمادگی واگذاری اموردولتی به خانه سینما خوشحالم وضع سینما خوب است شناسهٔ خبر 2759512 - یکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۲۱ ۰۷ هنر > سینمای ایران رئیس سازمان سینمایی در مراسم تودیع محمد مهدی عسگرپور مدیرعامل دوره دوازدهم خانه سینما مطرح کرد آمادگی واگذاری امور دولتتاج: رقبا برنامهریزی میکنند و ما در حال دعوا هستیم
یکشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۶ ۴۳ رییس سازمان لیگ با اشاره به برنامهریزی کشورهای آسیایی گفت آنها برنامهریزی میکنند و ما در حال دعوا هستیم که حاصل آن عقبماندگی است به گزارش ایسنا مهدی تاج در جلسه با کارلوس کیروش درباره برنامهریزی برای فصل آینده لیگ برتر اظهار کرد افتخار میکندر نشست خبری گروه موسیقی «فروزان» عنوان شد حال بیژن کامکار خوب است/ میلاد کیایی در کنسرت گروه فروزان
در نشست خبری گروه موسیقی فروزان عنوان شدحال بیژن کامکار خوب است میلاد کیایی در کنسرت گروه فروزان تکنوازی میکنداحسان تارخ گفت ما به خاطر بیماری استاد کامکار کنسرت را به دو بخش تقسیم کردیم که به ایشان فشار کمتری وارد شود استاد کامکار 5 سالی است که درگیر بیماری است ولی خدا را شجهانگیری: اگر آمریکا و غرب تحت فشار صهیونیست قرار نگیرند حتما به توافق خوبی میرسیم
سهشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰ ۳۵ معاون اول رییس جمهور گفت اگر آمریکا و غرب تحت فشار صهیونیست و برخی کشورهای منطقه قرار نگیرند حتما به توافق خوبی دست خواهیم یافت به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا اسحاق جهانگیری در جلسه شورای اداری استان یزد ضمن گرامیداشتکری: خواهان کسب توافق هسته ای مناسب در مورد برنامه هسته ای ایران هستیم
کری خواهان کسب توافق هسته ای مناسب در مورد برنامه هسته ای ایران هستیم مسکو-ایرنا- جان کری وزیر امور خارجه آمریکا با تاکید بر موضع کشورش در مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1 5 گفت خواهان کسب توافق هسته ای مناسب با ایران هستیم و با روسیه در این مورد اتفاق نظر داریم به گزارش شبکه خبدر برنامه «نگاه یک» مطرح شد؛ محمدی: در مقابل تعلیق تحریمها نباید زیرساختهای هستهای ما برچیده شود/
در برنامه نگاه یک مطرح شد محمدی در مقابل تعلیق تحریمها نباید زیرساختهای هستهای ما برچیده شود حضرتی توافقی خوب است که عزت ملت را تأمین و تحریمها را برداردمهدی محمدی کارشناس مسائل سیاسی و الیاس حضرتی مدیر مسئول روزنامه اعتماد با حضور در برنامه نگاه یک به بررسی آخرین تحولات مآقاتهرانی: در تهران اوضاع اصولگرایان خیلی خوب است/ در رابطه با داستان هسته ای کشور دلواپس هستیم
آقاتهرانی در تهران اوضاع اصولگرایان خیلی خوب است در رابطه با داستان هسته ای کشور دلواپس هستیم دبیر کل جبهه پایداری گفت در تهران اوضاع اصولگرایان خیلی خوب است و اختلاف نظری وجود ندارد ولی اگر اختلافی هم وجود داشته باشد حرف بزرگتر ها را به عنوان حرف آخر قبول می کنیم به گزارش نا-
گوناگون
پربازدیدترینها