واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی: مهران دوستی درگذشت + عکس
مهران دوستی گوینده پیشکسوت رادیو و هنرمند توانای عرصه گویندگی در سالهای دفاع مقدس به دلیل عارضه تنفسی دار فانی را وداع گفت.
مهران دوستی درگذشت
گوینده پیشکسوت و اسطورهای سالهای دفاع مقدس رادیو که صدای نافذش در جبههها طنینانداز میشد، ساعاتی پیش به دلیل عارضه تنفسی درگذشت.
مهران دوستی متولد سوم بهمن ۱۳۳۵ بود که در روستای بلده از توابع نور زاده شد و دانشآموخته رشته مکانیک و مهندسی تصفیه آب بود. وی در دوران هشت سال دفاع مقدس از گویندگان رادیو جبهه بود. او در سالیان اخیر به عنوان یکی از چهرههای شناخته شده رادیو گویندگی برنامههای متعددی را بر عهده داشتهاست. دوستی در چند سال اخیر به عنوان گوینده برتر رادیو و نماینده ایران در ABU (اتحادیه رادیو تلویزیونی آسیا- اقیانوسیه) انتخاب شده بود.حمیدرضا خزایی مدیر وقت رادیو جبهه در سالهای دفاع مقدس، از همکاری مهران دوستی با رسانه ملی از سال ۵۹ تا به حال گفت و وی را دارای صدایی مخملی دانست که دیگر ماندگار شده است.
حمیدرضا خزایی مدیر رادیو جبهه در سالهای دفاع مقدس درباره همکاری با زندهیاد مهران دوستی اظهار کرد: دوستی فعالیت خود را از سال ۱۳۵۹ آغاز کرد و گوینده رادیو رشت بود. سپس به تهران آمد و تست داد و اولین کسی بود که از سال ۶۰ به گویندگی درباره جبهه میپرداخت. او آن زمان در مهمترین عملیاتها گویندگی میکرد.
وی افزود: سال ۶۵ بود که رادیو جبهه راه افتاد و دوستی اولین گوینده این رادیو بود. او به همراه آقای نورشاهی یک روز در میان برنامه را اجرا میکرد و از دوران دفاع مقدس به عنوان گوینده ملی حضوری فعال داشت.
گویندهای برای تمام جریانات ملی و میهنی
مدیر وقت رادیو جبهه تأکید کرد: این هنرمند پیشکسوت که از اساتید گویندگی به حساب میآمد، دارای صدای مخملی بود و در تمام جریانات ملی و میهنی حضوری پررنگ داشت. از انتخابات گرفته تا مراسم ۲۲ بهمن و دفاع مقدس. او در تمام جریانهایی که نیاز بود مردم تهییج شوند، به عنوان یک گوینده پرانرژی و نشاط، همراه رسانه ملی بود.
خزایی یادآور شد: صداوسیما سالیان طولانی از حضور دوستی بهرهمند بود. مردم به واسطه گویندگی او از جدیدترین اخبار و اطلاعیهها باخبر میشدند. او فردی بود که مردم را به جبههها کشاند و صدایش پیامهای زیادی را به مردم رساند.
صدای دوستی تا همیشه ماندگار خواهد بود
وی که در بیمارستان رامتین به سر میبرد، گفت: اکنون نفسی در جسم مهران مدیری نیست اما صدای او تا همیشه ماندگار خواهد بود. اهالی رادیو اینجا هستند. برادرهای او در خارج از کشور به سر میبرند و مادر او نیز در شمال کشور زندگی میکند.
این مدیر قدیمی رادیو همچنین درباره آخرین ساعات از زندگی دوستی توضیح داد: روز گذشته جمعه اول خرداد حال مهران دوستی بر اثر مشکل تنفسی بد شد و به بیمارستان رامتین رفت و سپس دچار مرگ مغزی شد. ما تا ساعت ۳ و ۴ بامداد در بیمارستان بودیم و پزشکان اعلام کرده بودند پنج درصد به زنده ماندن او امید است اما حوالی ساعت ۹ صبح امروز شنبه دوم خرداد بود که از او دنیا رفت.منبع : مهر
دوشنبه 4 خرداد 1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نیک صالحی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 83]