واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: کارگرپیشه: والیبال ایران همچنان قدرت برتر لیگ جهانی است ارومیه - ایرنا - پیشکسوت والیبال کشور گفت: والیبال ایران امسال نیز همچون دو دوره گذشته یکی از قدرت های برتر لیگ جهانی محسوب می شود.

یدالله کارگرپیشه روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تیم ملی والیبال ایران امسال سومین سال حضور در لیگ جهانی را تجربه می کند و مطمئنا تمامی بازیکنان در آنالیز کامل حریفان قرار دارند.
وی اظهار کرد: ایران در گروه 2 با روسیه، آمریکا و لهستان هم گروه است و سابقه بازی با این تیم ها را دارد و به خوبی با سبک و سیستم بازی آنان آشناست.
بازیکن و سرمربی اسبق تیم ملی ایران گفت: تیم ملی ایران کار بسیار سختی در پیش دارد و باید تمام توان خود را برای راهیابی به مراحل بعد به کار گیرد.
کارگرپیشه گفت: ایران به همراه سعید معروف بازیکنان بزرگی در اختیار دارد که در جمع بهترین های جهان قرار دارند و امسال نیز می توانند توانایی های بالقوه خود را به زیبایی سالهای گذشته به نمایش بگذارند.
وی گفت: علاوه بر آمادگی فنی، آمادگی روانی نیز یکی از مهمترین فاکتورهای مهم برای کسب نتایج قابل قبولی است که باید مورد توجه کادر فنی و بازیکنان قرار گیرد.
کارگرپیشه گفت: ورزش وسیله ای برای نشان دادن توانمندی است ولی جایگاه و شخصیت قهرمانان ورزشی را نمی توان صرفا به واسطه موفقیت در ورزش تعیین کرد و روحیه پهلوانی و رعایت اخلاق در ورزش جایگاه خاص خود را دارد.
وی اظهار کرد: مردم شهر ارومیه با والیبال زندگی می کنند و این رشته ورزشی برای آنان نه یک ورزش بلکه جزئی از فرهنگ آنان محسوب می شود و حضور چهار بازیکن از شهر عشاق والیبال ارومیه در لیگ جهانی موجب بسی افتخار است.
سعید معروف، عبدالرضا علیزاده، میلاد عبادی پور و فرهاد پیروت پور چهار بازیکن ارومیه ای در ترکیب نهایی تیم ملی برای شرکت در لیگ جهانی هستند.
مسابقات تیم های سطح یک لیگ جهانی والیبال سال 2015 با حضور هشت تیم در دو گروه از هشتم خرداد ماه سال 94 آغاز می شود.
بر این اساس تیم های ایتالیا، برزیل، صربستان و استرالیا در گروه یک و تیم های روسیه، آمریکا، لهستان و ایران در گروه دوم دور مقدماتی لیگ جهانی سال 2015 با یکدیگر رقابت می کنند.
هر تیم در هر هفته دو دیدار با حریف خود برگزار می کند تا هر تیم در دور مقدماتی لیگ جهانی 12 مسابقه برگزار کرده باشد.
برنامه مرحله مقدماتی این رقابت ها که به مدت شش هفته انجام می شود به شرح زیر است:
اسامی تیم میزبان ابتدا آمده است.
هفته نخست: 8 تا 10 خرداد ماه
گروه یک: برزیل - صربستان و استرالیا - ایتالیا
گروه دوم: آمریکا - ایران و لهستان - روسیه
هفته دوم: 15 تا 17 خردادماه
گروه یک: ایتالیا - صربستان و برزیل - استرالیا
گروه دوم: آمریکا - روسیه و لهستان - ایران
هفته سوم: 22 تا 24 خردادماه
گروه یک: ایتالیا - استرالیا و صربستان - برزیل
گروه دوم: روسیه - ایران و آمریکا - لهستان
هفته چهارم: 29 تا 31 خردادماه
گروه یک: ایتالیا -برزیل و صربستان -استرالیا
گروه دوم: روسیه - لهستان و ایران - آمریکا
هفته پنجم: 5 تا 7 تیرماه
گروه یک: صربستان - ایتالیا و استرالیا - برزیل
گروه دوم: روسیه - آمریکا و ایران - لهستان
هفته ششم: 12 تا 14 تیرماه
گروه یک: برزیل - ایتالیا و استرالیا - صربستان
گروه دوم: لهستان - استرالیا و ایران - روسیه
از هر گروه دو تیم برتر به مرحله نهایی این رقابت ها صعود می کند که مسابقات مرحله نهایی نیز از 24 تیرماه به مدت پنج روز پیگیری می شود.
7126/6008
02/03/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]