واضح آرشیو وب فارسی:فارس: فرماندار بروجرد تاکید کرد
ضرورت حرکت به سمت ایجاد کارگاههای کوچک زودبازده
فرماندار بروجرد گفت: حرکت به سمت ایجاد کارگاههای کوچک زودبازده و مشارکت فعال مردم این حوزه شتاب گیرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از بروجرد، مسلم پورقاسمیان عصر امروز در کارگروه اشتغال و سرمایهگذاری این شهرستان، اظهار کرد: نتایج بهدست آمده موید این است که فعالیت کارگاه و کارخانجات بروجرد در کشور ایران اثربخشی لازم را به همراه ندارد.
وی ادامه داد: از سویی با وجود دریافت اعتبارات از دولت، در صورت بروز مشکل در کارخانجات بزرگ اقدام به اخراج و تعدیل نیرو میکنند، به عبارت دیگر ضمانت کاری کارگران در این کارخانجات آنگونه که باید تضمین شده، نیست.
فرماندار بروجرد با اشاره به اینکه کارگران برخی کارخانجات چند ماهی است، حقوق دریافت نکردهاند، افزود: مواردی نیز وجود دارد که تسهیلات دریافت شده در محلهایی غیر از فعالیت کارخانه هزینه و صرف شده است.
پورقاسمیان راه حل را در حضور موثر و مستقیم مردم در فعالیتهای تولیدی و اقتصادی دانست و عنوان کرد: از سویی حمایت دولت از کارگاههای کوچک از ضروریات امر است.
وی با اشاره به اینکه اقدامات در راستای احداث منطقه ویژه اقتصادی شهرستان بروجرد در منطقه اشترینان در حال پیگیری است، اظهار کرد: احداث واحدهای تجاری در این منطقه نقش موثری در رونق بخشیدن به اقتصاد اشترینان دارد.
این مسئول با یادآوری اینکه اجرایی شدن کامل این پروژه عظیم زمانبر است، تاکید کرد: اجرایی شدن این مهم زمینه اشتغالزایی 100 هزار نفر را فراهم کرده و نقش بسیار موثری در ارتقاء اشترینان در حد یک شهرستان دارد.
پورقاسمیان با اشاره به اینکه دولت تعیین کرده است به ازای ایجاد هر اشتغال ثابت مبلغ 70 میلیون تومان تسهیلات ارائه دهد، تصریح کرد: این فرصت نقش موثری در رونق بخشیدن به تولید و اقتصاد شهرستان داشته و میتواند حرکت رو به جلو آن را سرعت ببخشد.
وی خاطرنشان کرد: برخی کشورها که امکانات و پتانسیلهای واقعی آنها بسیار محدودتر از آن چیزی است که تبلیغات میکنند، حال آن که با توسل به تبلیغات غیرواقعی و به منظور فریب اذهان عمومی در راستای جذب سرمایه برای خود تلاش میکنند.
فرماندار بروجرد ادامه داد: در صورتی که این امکان فراهم شود که از پتانسیلهای منطقه بهره برده و اشتغالزایی در آن ایجاد شود، از مهاجرت جوانان جلوگیری شده و از سویی میتوان از امنیت موجود در منطقه در راستای تقویت اقتصاد نیز بهره جست.
پورقاسمیان با اشاره به اینکه امکان مشاغلی نظیر باغداری، کشاورزی، گاوداری، زنبورداری و بسیاری مشاغل دیگر در مناطق روستایی و در قالب برخورداری از اعتبارات بخش روستایی وجود دارد، گفت: باید این طرز تفکر نادرست که اشتغالزایی را تنها در پشت میزنشینی و در قالب کارخانجات دنبال میکند، اصلاح شود.
انتهای پیام/85012/ک30
94/03/03 - 15:56
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]