واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۳ خرداد ۱۳۹۴ (۱۴:۱۶ب.ظ)
رئيس سازمان ادبيات بنياد حفظ آثار و ارزشهاي دفاع مقدس: به جاي داستانهاي تکراري در کتب درسي، داستان رزمندگان دفاع مقدس گنجانده شود موج - خرم آباد - رئيس سازمان ادبيات و هنري بنياد حفظ آثار و ارزشهاي دفاع مقدس گفت: در ترويج دفاع مقدس بايد به دنبال سوژههاي خوب باشيم تا در زندگي مردم امروز تاثيرگذار باشد که ميطلبد به جاي داستانهاي تکراري در کتب درسي، داستان رزمندگان دفاع مقدس گنجانده شود.
به گزارش خبرگزاري موج از خرمآباد، گلعلي بابايي، رئيس سازمان ادبيات و هنري بنياد حفظ آثار و ارزشهاي دفاع مقدس، ظهر امروز، سوم خرداد، در آيين افتتاحيه نخستين جشنواره انتخاب کتاب سال دفاع مقدس که در سينما استقلال خرمآباد برگزار شد، ضمن تبريک اعياد شعبانيه، گفت: سختترين مرحله از عمليات دفاع مقدس عبور نيروهاي ما از رودخانه کارون بود که با پيشروي گام به گام توانستهايم در چنين روزي به آزادسازي خرمشهر دست پيدا کنيم، برسيم.
وي افزود: از دوران دفاع مقدس ميتواند الگوي زيادي برداشت و ميتواند در همه ابعاد زندگي ما تاثير گذار باشد.
رئيس سازمان ادبيات و هنري بنياد حفظ آثار و ارزشهاي دفاع مقدس بيان کرد: با همت بلند اين دوستان با توجه به بودجه کم دولت که بودجههاي چشمگيري نيست برگزاري چنين جشنوارهاي ستودني است و اميدواريم که دستاورد آن دستاورد نويني باشد و گامي براي پيشبرد ادبيات دفاع مقدس؛ بهويژه ادبيات مردم لرستان باشد.
وي عنوان کرد: مقام معظم رهبري در جايي ديگر فرموده است که جنگ ما مانند نقاشي زيبايي است که ما آن را در دوردستها ميبينيم و اين دور دست بودن آن سبب ميشود که نتوانيم زوايا و تار و پودهاي رنگارنگ آن را ببينيم و کتاب چيزي است که ميتواند ما را به اين نقاشي نزديکتر کند.
رئيس سازمان ادبيات و هنري بنياد حفظ آثار و ارزشهاي دفاع مقدس گفت: نويسندگان نيز بايد بتواند به خوبي اين نقاشي را ترسيم کنند به شکلي که براي همه قابل هضم باشد.
وي افزود: وظيفه کتاب تبليغ است و ترويج فرهنگ دفاع مقدس در چند ژانو ميتواند قابل استفاده باشد و از تجربيات عملياتها؛ به ويژه عمليات بيتالمقدس استفاده شود؛ چرا که در پشت آن يک تفکر و يک استدلال علمي خوابيده است.
بابايي ادامه داد: فيلمسازان و هنرمندان ما ميتوانند از يک خاطره و سوژه کوچک مانند فيلم «شيار 134» بهترين بهره را ببرند و تاثيرگذارترين کار را بسازد.
وي گفت: در ترويج دفاع مقدس بايد بهدنبال سوژههاي خوب باشيم تا در زندگي مردم امروز تاثيرگذار باشد.
رئيس سازمان ادبيات و هنري بنياد حفظ آثار و ارزشهاي دفاع مقدس عنوان کرد: رزمندگان کشورهاي ديگر از رزمندگان ما الگو ميگيرند مانند حزبالله لبنان که پايهگذار اين حزبالله نيز رزمندگان ما هستند و امروزه نيروي شده که همه دشمنان از آنها ميترسند و حتي اگر مردم يمن و عراق در مقابل تکفيريها ميايستند از رزمندگان ما الگو گرفتهاند.
وي افزود: در تمام ابعاد زندگي خود بايد از شهدا بهره بگيريم و با ارائه اين امر در قالب هنر ممکن ميشود.
بابايي خاطرنشان کرد: مثالي که مقام معظم رهبري هميشه ميزند اين است که آمريکا از جنگ چهار ساله خود که جنگي حقطلبانه نيز نبوده است 150 هزار اثر هنري انتشار داده و براي ترويج فرهنگي ناحق تلاش ميکند و ما نيز از اين بيبهره نيستيم.
رئيس سازمان ادبيات و هنري بنياد حفظ آثار و ارزشهاي دفاع مقدس با بيان اينکه ادبيات ميتواند در هر کشوري کارگشا باشد، افزود: برگزاري اين جشنوارهها ميتواند در اين زمينه تاثيرگذار باشد و دلگرمي براي نويسندگان باشد.
وي خاطرنشان کرد: در لرستان کتاب خوبي تاکنون منتشر نشده است و بايد به دنبال تشويق نويسندگان در اين امر باشيم و نويسندگان نيز بايد به دنبال سوژههاي خاص در روستاها و مناطق عشايري باشند.
بابايي بيان کرد: کتابهاي خوبي در چند سال گذشته موج ادبيات دفاع مقدس را به راه انداختهاند و اميدواريم روزي به جاي داستانهاي تکراري در کتب درسي، داستانهاي رزمندگان دفاع مقدس را ببينيم.
رئيس سازمان ادبيات و هنري بنياد حفظ آثار و ارزشهاي دفاع مقدس گفت: اگر کار خوب انجام دهيم در ذائقه خوانندگان تاثيرگذار است و برگزاري اينگونه جشنوارهها در جهت شناساندن کارهاي خوب است.
وي افزود: بحثهاي اغنايي بودن مباحث نظامي هدف رزمنده و فرماندهان، ولايتي عمل کردن نيروهاي و بحث شجاعت و دلاوريهاي نيروهاي ما که بهرغم امکانات کم ازخود نشان ميدادند به زبان هنر و ادبيات خوشي بگوييم تا براي خواننده شيرين باشد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]