تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):همیشه جاهل یا افراط گر و تجاوزکار و یا کندرو و تفریط کننده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849770260




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وزیر علوم: از شهرستان‌ها حمایت می‌کنیم/ رئیس دانشگاه یزد: نظام رتبه بندی دانشگاه‌ها دغدغه‌های ماست


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: وزیر علوم: از شهرستان‌ها حمایت می‌کنیم/ رئیس دانشگاه یزد: نظام رتبه بندی دانشگاه‌ها دغدغه‌های ماست استان‌ها > یزد - وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: توسعه کمی دانشگاه ها تا نهایی شدن آمایش آموزش عالی و رتبه بندی دانشگاه‌ها متوقف شده است.


به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از یزد، دکتر محمد فرهادی در گفتگوی مجازی با رییس دانشگاه یزد که امروز شنبه دوم خردادماه از طریق سامانه ویدئوکنفرانس انجام شد، پس از استماع مهم‌ترین سیاست‌ها، اقدامات و پیشنهادهای مدیریت کلان دانشگاه یزد در راستای دستیابی به اهداف آموزش عالی کشور، برای حمایت و تأمین نیازهای ضروری این مجموعه قول مساعد داد.

فرهادی با بیان اینکه دانشگاه یزد با برخورداری از ۱۴ هزار دانشجو، بیش از ۴۰۰ نفر عضو هیأت علمی و رشته‌های متنوع تحصیلی، از دانشگاه‌های مطرح و بزرگ کشور به شمار می‌رود، سیاست‌ها و اقدامات این دانشگاه را در راستای اهداف آموزش عالی کشور قابل توجه و موفقیت آمیز توصیف کرد.

وزیر علوم با اشاره به رویکرد کیفیت محور وزارت علوم در دوره جدید و لزوم نیازسنجی برای ایجاد رشته‌های جدید گفت: وزارت علوم تحقیقات و فنآوری تا هنگامی که بحث آمایش آموزش عالی و رتبه بندی دانشگاه‌ها به نتیجه برسد، توسعه کمی را به جز درمورد رشته‌های خاص و ضروری، به طور کلی متوقف کرده است.
وی همچنین درخصوص فراهم نمودن تمهیدات لازم برای تأمین و استخدام نیروی انسانی هیأت علمی و غیرهیأت علمی قول مساعد داد.

در این گفتگوی مجازی که با حضور شورای معاونان وزارت علوم و اعضای هیأت رییسه دانشگاه یزد انجام شد، دکتر مجتبی شریعتی نیاسر، معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری نیز با استقبال از پیشنهادهای رییس دانشگاه یزد درخصوص اصلاح شاخص‌های ارزیابی و نظام رتبه بندی، گفت: دانشگاه یزد به نسبت عمرش، از دانشگاه‌های بسیار خوب و مطرح کشور به شمار می‌رود.

رییس دانشگاه یزد نیز در این گفتگو با تشریح برخی از مهم‌ترین سیاست‌ها و اقدامات دانشگاه یزد از دی ماه ۱۳۹۲ تا اردیبهشت ماه ۱۳۹۳، خواستار حمایت ویژه وزارت علوم، تحقیقات و فنآوری از برنامه‌های این دانشگاه شد.

دکتر محمد صالح اولیاء، نظام رتبه بندی دانشگاه‌ها را یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های دانشگاه‌های شهرستانی عنوان کرد و افزود: در این شیوه، نگرانی عمیقی درباره گروه بندی‌ها و شاخص‌های موجود وجود دارد. وی با طرح این پرسش که آیا سهم دانشگاه‌های شهرستانی دست‌کم در حد توان آن‌ها و نه بیشتر از آن، در این نظام رتبه بندی لحاظ شده است؟ گفت: میزان اعتبار نتایج این شیوه نیز در تبیین جایگاه حقیقی هر دانشگاه جای سؤال دارد. وی ادامه داد: این نگرانی هنگامی عمیق‌تر می‌شود که دامنه تبعات نظام رتبه بندی، به سایر حوزه‌ها نظیر تخصیص بودجه و حتی اجرای تغییرات سرفصل دروس هم گسترش می‌یابد.

وی در ادامه با استقبال از تحول ایجاد شده در زمینه بودجه بندی دانشگاه‌ها در چارچوب نظام سرانه‌ای، خاطرنشان کرد: متاسفانه برخی محافظه کاری‌ها مانع از اجرای عادلانه این نظام ارزشمند شده است. وی با ارایه آماری درخصوص بودجه بندی دانشگاه‌های شهرستانی نسبت به دانشگاه تهران، گفت: حدود یک سوم بودجه دانشگاه‌های دولتی در دانشگاههای استان تهران مصرف می‌شود و سرانه یک دانشجوی تهرانی تقریبا دو برابر یک دانشجوی یزدی است.

دکتر اولیاء با بیان اینکه دانشگاه‌های طراز اول کشور قادرند حتی بدون دریافت هیچ گونه بودجه دولتی، با بهره‌مندی از مزیت دسترسی به بازار آموزش عالی، برند و نشان بر‌تر خود، و همچنین دسترسی به منابع پژوهشی درآمد کسب کنند، افزود: متأسفانه دانشگاه‌های شهرستانی مجبورند با بودجه‌ای به مراتب کمتر، علاوه بر تأمین هزینه‌های ضروری، به منظور حفظ و ارتقای کیفیت نیز فشار مالی مضاعفی را تحمل کنند.

رییس دانشگاه یزد در ادامه سخنان خود، از طرح آمایش آموزش عالی کشور به عنوان طرحی مؤثر در راستای شناخت نیاز‌ها، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های مغفول مانده یادکرد و افزود: این طرح ملی می‌تواند با تعادل بخشیدن به برخی نابرابری‌های موجود در نظام آموزش عالی کشور، گام مؤثری در ایجاد و توسعه دانشگاه‌های مأموریت گرا در کشور باشد. دکتر اولیاء همچنین دانشگاه یزد را برای برعهده گرفتن مأموریت‌های ویژه از سوی وزارت علوم در زمینه‌هایی نظیر معماری بومی، منابع طبیعی، انرژی خورشیدی وفناوری اطلاعات بسیار توانمند و دارای مزیت نسبی توصیف کرد.

درخواست ارائه راهکاری مشخص برای تأمین نیروی انسانی مورد نیاز با استفاده از ظرفیت‌های قانونی موجود و انعطاف پذیری هیأت امنا برای استفاده از توان بخش خصوصی در ارتقای فعالیت‌های پژوهشی و فنآوری و توسعه شرکت‌های دانش بنیان از دیگر مواردی بود که در سخنان رییس دانشگاه یزد مورد تأکید قرار گرفت.

وی همچنین مساعدت وزارت علوم را در تصویب رشته‌های مورد نیاز دانشگاه‌ها که بر اساس ضرورت و نیاز جامعه و صنعت باوجود برخی نارسایی‌ها در تأمین هیأت علمی آن، به این وزارتخانه پیشنهاد می‌شود، خواستار شد.




یکشنبه 3 خرداد 1394 - 13:24:27





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن