تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):يك عالم برتر از هزار عابد و هزار زاهد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869863925




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

دولت خودروسازان را به خرید سرخابی ها مجبور نکرده است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: دولت خودروسازان را به خرید سرخابی ها مجبور نکرده است
در پی اظهارات آقای امیر رضا واعظی آشتیانی در برنامه گفتگوی ویژه خبری و همچنین برخی مطالبی که از سوی افراد مختلف در چند روز اخیر در مورد حضور خودروسازان در مزایده باشگاه های استقلال و پرسپولیس مطرح شده شرکت سایپا لازم می داند موارد ذیل را متذکر شود.
آفتاب : در پی اظهارات آقای امیر رضا واعظی آشتیانی در برنامه گفتگوی ویژه خبری و همچنین برخی مطالبی که از سوی افراد مختلف در چند روز اخیر در مورد حضور خودروسازان در مزایده باشگاه های استقلال و پرسپولیس مطرح شده شرکت سایپا لازم می داند موارد ذیل را متذکر شود.

1 - میزان بدهی های اعلام شده و معوقاتی که از سوی بعضی افراد خصوصا آقای آشتیانی دراین برنامه مطرح شده صحیح نیست و رقم های غیر واقعی که در جهت تخریب یک بنگاه اقتصادی اعلام گردید مورد اعتراض گروه خودروسازی سایپا است و با توجه به اعلام شخصی این موارد از سوی ایشان در رسانه ملی این موضوع پیگیری حقوقی خواهد شد و فرد یا افراد مطرح کننده این موضوع باید پاسخگوی مطالب خود باشند چون این موضوعات نقش موثری در ارزش گذاری و اعتماد مشتریان و افراد به یک بنگاه برتر اقتصادی در کشور دارد و بیان مطالب کذب اینچنینی به برند این شرکت خدشه وارد می کند.

2 - تجربه باشگاه داری و هدایت فوتبال پاک در باشگاه سایپا نشان از توانایی ویژه هدایت مجموعه هایی این گونه در جهت رشد تعالی و خدمت به ورزش فوتبال توسط سایپا دارد.
 اثبات این ادعا این است که باشگاه سایپا نمونه ای از یک مدیریت مناسب باشگاه داری ورزشی درکشور است که هرگاه بازرسان فیفا و کنفدراسیون فوتبال می خواهند نمونه ای از آن را در کشور ببینند نمونه مناسب توسط فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی در این باشگاه به نمایش گذاشته می شود و این چیزی نیست جز یک مدیریت صحیح ورزشی و هدایت مناسب ورزش در فوتبال که خدمت بزرگی به کشور کرده است.

3 - دولت تدبیر امید از زمان شروع به کار همواره دغدغه تولید داخلی و حمایت آن را داشته  و به طور اصولی در این زمینه حرکت کرده که حاصل این حرکت در خودروسازی کشور به خوبی قابل مشاهده است. خودروسازی کشور که با تحریم ویژه هنوز در بدترین شرایط بین المللی قرار گرفته اگر از این حمایت ها برخوردار نبود سال گذشته نمی توانست 60 درصد رشد بدست بیاورد و منش دولت در سیاسی نکردن خودروسازی ها یکی از حمایت های هوشمندانه ای است که انجام گرفته و امروز هم همانند آنچه در این دوره اتفاق افتاده هیچ حکمی از سوی دولت برای شرکت درمزایده خاص صادر نشده و تمامی حواشی و تهمت هایی که به دولت در این مورد زده می شود ناصواب و نادرست است و گفته های آقای آشتیانی هم که در این راستا صورت گرفته، قویا تکذیب می شود و سایپا به عنوان یک بنگاه اقتصادی خصوصی که تنها یک کرسی مدیریتی آن دولتی است منافع بنگاه خود را در نظر می گیرد و برآن اساس حرکت می کند .

4 - آقای آشتیانی بداند در صنعت هیچ گاه اصلی که ایشان اشاره کرده که "راه بینداز، جا بینداز" دیگر جایگاهی ندارد و همه مراحل بر اساس یک فرآیند صحیح تا برنامه ریزی نشود نمی تواند خروجی مناسب بگیرد و این ادبیات در صنعت جایی ندارد و باید از ایشان پرسید که این فرهنگ را کجا تجربه نموده اند.

5 -آقای آشتیانی در این برنامه زمانی به عنوان سخنگو و از جانب دولت صحبت هایی را ارائه کردند همچنین در مدت زمانی به عنوان سخنگوی مجلس و در برهه ای هم از جانب خودروسازان ایراد نظر کردند و حال آنکه هرکدام از این مراجع هم سخنگو دارند ، هم تریبون و هم رسانه و نیازی نیست که آقای آشتیانی صحبت ها و تفکرات خود را در قالب صحبت و نظرات مجلس، دولت و خودروساز بیان کند.



تاریخ انتشار: ۰۳ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن