تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):خدا اطاعت و پیروی از ما اهل بیت را سبب برقراری نظم اجتماعی در امت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860330951




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیت‌الله علم‌الهدی: یک عمر «یاحسین(ع)» گفته‌ایم و تسلیم نمی‌شویم/راه‌اندازی جنگ نیابتی علیه ایران یعنی با خاک یکسان شدن دردانه نامشروع آمریکا


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آیت‌الله علم‌الهدی:
یک عمر «یاحسین(ع)» گفته‌ایم و تسلیم نمی‌شویم/راه‌اندازی جنگ نیابتی علیه ایران یعنی با خاک یکسان شدن دردانه نامشروع آمریکا
امام جمعه مشهد گفت: این ملت یک عمر «یا حسین(ع)» گفته‌اند و در مقابل آمریکا تسلیم نمی‌شوند و چشم‌شان به رهبری است.

خبرگزاری فارس: یک عمر «یاحسین(ع)» گفته‌ایم و تسلیم نمی‌شویم/راه‌اندازی جنگ نیابتی علیه ایران یعنی با خاک یکسان شدن دردانه نامشروع آمریکا



به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های عبادی - سیاسی نماز جمعه مشهد که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: شهر مشهد مقدس از نظر انعقاد نماز جمعه جزو بزرگترین شهرهاست که در آن بیش از 70 سال است نماز جمعه برگزار می‌شود.

خطیب جمعه مشهد افزود: زمانی که امام حسین (ع) متولد شدند خداوند متعال 70 هزار فرشته را با جبرئیل به محضر مبارک پیامبر رساند که میلاد آن حضرت را تبریک بگویند، بنابراین آن نمایشگاه عشقی که امام حسین(ع) در کربلا به راه انداخت از اول نسل بشر نظیر نداشت و آن چیزی که ارزش داشت راه‌اندازی نمایشگاه عشق از سوی امام حسین (ع) بود.

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: در هنگام ولادت سیدالشهدا یک جریان آموزشی راهبردی برای امت اسلام به وجود آمد و آن هنگامی که دامن صدیقه اطهر(س) به نور جمال ایشان روشن شد و نخستین عنصری که امام حسین (ع) مشاهده کردند، حضرت زهرا (ص) بودند. وی ادامه داد: نخستین جریانی که در ولادت ایشان اتفاق افتاد و نکته آموزشی این جریان محسوب می‌شود این بود که حضرت زهرا (س)، امام علی (ع) و پیامبر (ص) در نامگذاری امام حسین (ع) سبقت نگرفتند و به دست خدا سپردند.

عضو مجلس خبرگان رهبری اضافه کرد: ولایت سلطه مطلق نیست، بنابراین ولایت‌گرایی در برابر آن عناصری که مبانی ولایت را درک نمی‌کنند و مغزهای آنان از علوم لیبرال دموکراسی پر شده است باید بدانند ولایت مطلق‌گرایی نیست و سرسپردگی است.

آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: دخالت جامعه ما در سیاست به خاطر تکلیف شرعی است؛ با این حال در زمانی که جامعه در محاصره توطئه و فتنه قرار می‌گیرد این سرسپردگی آرامش است. وی با اشاره به مذاکرات هسته‌ای گفت: مسئله مذاکرات ما با 1+5 اصلا وجود ندارد بلکه مذاکره تنها با یک و آمریکا است.

خطیب جمعه مشهد عنوان کرد: آمریکا از دو سو به دنبال دشمنی است، نخست آنکه در جریان مذاکرات هسته‌ای با زیاده‌خواهی‌های خود با فتنه این مذاکرات را دنبال می‌کند و دوم اینکه در اجلاس کمپ‌دیوید یک مشت هرزه و مزدور را دور خود جمع کرده است که یک جنگ نیابی را علیه کشور ما آغاز کند.

وی ادامه داد: ما مخالف مذاکره نیستیم اما باید بدانیم که رهبر معظم انقلاب فرمودند «من به این مذاکره خوشبین نیستم ولی مخالف هم نیستم». امام جمعه مشهد عنوان داشت: کنگره آمریکا 400 سناتور دارد که دو سوم آنها صهیونیست هستند و گفته‌اند ما تصویب می‌کنیم و اوباما بعد توافق را امضا کند و می‌خواهند همه چیز ما را بگیرند.

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: اگر زیاده‌خواهی‌های آمریکا را بپذیریم در آن صورت بازرسان و جاسو‌س‌های آمریکا تمام تجهیزات کشور را رصد می‌کنند و در نهایت جنگ نیابتی را آغاز می‌کنند، بنابراین مذاکره‌کنندگان کشور ما باید روند مذاکرات را عوض کنند و به خط قرمزهای رهبری اهمیت ویژه‌ای بدهند و زیاده‌خواهی را نپذیرند.

خطیب جمعه مشهد توضیح داد: زمانی که بخواهند جنگ نیابتی علیه ما راه بیندازند همان لحظه اول دردانه نامشروع آمریکا، یعنی رژیم فاسد صهیونیستی با موشک‌ها ما با خاک یکسان می‌شود. وی اظهار داشت: امروز جوانان غیور ما با تمام امکانات، پهباد آمریکایی را می‌نشانند و به جای یکی صدها از آن می‌سازند لذا آمریکا همچنین موجودی است و آن چیزی که ما را آرام می‌کند، بیانات مقام معظم رهبری است.
وی تصریح کرد: این ملت یک عمر یا حسین(ع) گفته‌اند و در مقابل آمریکا تسلیم نمی‌شوند و چشمشان به رهبری است. عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: با توافقی موافق هستیم که بتوانیم مشکلات خود را حل کنیم نه اینکه همه چیز خود را بدهیم، با این دید تیم مذاکره‌کننده ما فرزندان انقلاب هستند و دقیقاً همین فکر را دارند اما یک مشت عناصر قدرت‌یاب سیاسی یا از عربستان سعودی دلار می‌گیرند و با قلم شکسته‌ مطالبی می‌نویسند و یا خودشان به فکر این هستند که در پناه آمریکا به قدرت برسند و ما را جنگ‌طلب معرفی می‌کنند با این دید باید گفت ما نه جنگ‌طلب هستیم و نه مملکت فروش.
امام جمعه مشهد در پایان یادآور شد: عزیزان تیم مذاکره‌کننده باید بدانند موضع‌شان باید موضع همان شهدایی باشد که در جنگ تحمیلی رشادت خود را نشان دادند و افرادی که در مجلس نماینده این ملت هستند باید با کمال قدرت قضایا را رصد کنند و این تیم مذاکرات را حمایت کنند که عقب‌نشینی مسموم برای ما رخ ندهد.
انتهای پیام/3138/ذ40

94/03/01 - 14:05





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن