تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زبان خود را به نرمگويى و سلام كردن عادت ده، تا دوستانت زياد و دشمنانت كم شوند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834469287




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران امروز در موضوع هسته‌ای از اقتدار  بالایی برخوردار است


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


سخنگوی سازمان انرژی اتمی:
ایران امروز در موضوع هسته‌ای از اقتدار  بالایی برخوردار است
کمالوندی طی سخنانی گفت که امروز در موضوع هسته‌ای به برکت تلاش دانشمندان ایرانی، جمهوری اسلامی از اقتدار و پرستیژ بسیار بالایی برخوردار است.



به گزارش سرویس سیاسی جام نیوز، بهروز کمالوندی، معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس و سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران روز سه‌شنبه در مراسم افتتاحیه چهارمین همایش ملی کاربرد فناوری هسته‌ای در علوم کشاورزی و منابع‌ طبیعی در پژوهشکده کشاورزی هسته‌ای کرج ضمن اشاره به اینکه اگر جامعه‌ای علم نداشته باشد، زیر سلطه قرار می‌گیرد اظهار داشت: امروزه جوامع یا علم دارند و جایگاه سلطه و تسلط بر دیگران و یا ندارند. وضعیت دنیا امروز به این صورت است.
کمالوندی زر و زور و تزویر را منابع مرسوم قدرت دانست و گفت: ما اعتقاد داریم جای سومی را باید صداقت، توکل و توسل به خداوند و ایمان بگیرد. این است که باعث حرکت می‌شود. ما در ادبیاتمان که برگرفته از معرفت ائمه معصومین است باور داریم که  توانا بود هرکه دانا بود    ز دانش دل پیر برنا بود.
کمالوندی افزود: با دانش است که توانایی پیدا می‌کنیم. اگر با دانش مسلط نشویم نمی‌توانیم آنچه را در صحنه بین‌المللی دنبالش هستیم، محقق کنیم. صحنه امروز بین‌الملل سال‌هاست که درگیر موضوع اقتدار است.
سخنگوی سازمان با بیان اینکه آمال انسانی اگر راه حقیقت را پیدا نکند، راه افسانه می‌رود گفت: مسایل محیط زیستی، فقر و تبعیض نژادی از نبود ایمان و خالی شدن انسان از انسانیت است. وقتی انسان در جایگاه خودش نیست، توانا ‌شود تیغ در دست زنگی مست است. در منطقه ما امکانات روز از جمله امکانات نظامی باعث تخریب و کشتار بیشتر شده است. توانایی اگر در دست انسان شایسته نباشد، مشکل‌زاست.
کمالوندی اضافه کرد: طبق آموزه‌های قرآنی قبل از تعلیم باید تزکیه باشد. جمهوری اسلامی اگر ایدئولوژیک فکر نکند، هیچ مشکلی در سطح جهانی نخواهد داشت. آرمان‌ دفاع از مظلوم را کنار بگذارد، بسیاری از مشکلات سیاسی‌اش برطرف می‌شود. در طول تاریخ بشر به خاطر انحراف از این مسیر دچار مشکلاتی همچون برده‌داری، انسان برتر و نظریه نژادی شد.
ایشان ادامه داد: زمانی این مسائل تخفیف پیدا کرد که نیروی بخار کشف شد و نیاز به بازوی انسان کم شد. در طول تاریخ ایده‌های انسان‌دوستانه بعد از این مطرح می‌شود. سپس دوره استعمار آغاز می‌شود که منابع در خدمت کشورها و قدرت‌ها قرار می‌گیرد تا تسلط پیدا کنند.
کمالوندی افزود: تاریخ بشر تسلط بر دیگران، منابع و ثروت دیگران است و علم امکان برتری و قدرت را فراهم می‌کند. ما همواره با طرح این مسئله مواجه بوده‌ایم که علم برتر است یا ثروت. به نظر می‌رسد تعارضی در جمع شدن آنها دیده‌اند. درحالیکه در غرب چرخه "علمی که ثروت بدهد و ثروتی که علم تولید کند" را جا انداخته‌اند. این را برای ما جا انداخته‌اند که بین علم و ثروت فاصله است.
کمالوندی با بیان این مسئله که دو وظیفه عمده ناشی از انقلاب اسلامی کار ما را در سیاست خارجی سخت نموده است گفت: از طرفی باید خودمان را تقویت می‌کردیم و از طرف دیگر برای گسترش عدالت تلاش می‌کردیم. ما نسبت به ظلم بی‌تفاوت نیستیم و از مظلوم حمایت می‌کنیم. اما اگر کسی بخواهد از دیگران حمایت کند، باید توان ایستادن روی پای خود را داشته باشد. لذا باید به همه علوم مجهز شود.
کمالوندی اضافه کرد: امام این خودباوری را به ما داد که می‌توانیم. طلسمی که باعث شده بود پیشرفت نکنیم، عدم اعتماد بنفس بود که با بروز انقلاب اسلامی شکست.
کمالوندی تاکید کرد: ایران امروز در جایگاه والایی قرار دارد. متاسفانه می‌خواهند طوری در صحنه جهانی جا بیندازند که ایران به دنبال سلاح هسته‌ای است. کافر همه را به کیش خود پندارد. در مذاکرات هم این نگرش محسوس است. لحظه‌ای این احتمال را نمی‌دهند که کشورهای دیگر به دنبال کاربردهای صلح‌آمیز باشند.
معاون امور بین‌الملل، حقوقی و مجلس سازمان افزود: NPTمعاهده خوبی است اما از آن استفاده تبعیض‌آمیز می‌شود. جمهوری اسلامی از این بابت مسئولیت سنگینی دارد. و آن این است که امکان استفاده از علم و فناوری، بخصوص انرژی هسته‌ای که خداداد و متعلق به بشریت است را از انحصار بیرون بیاورد تا در اختیار همگان قرار گیرد. دعوای اصلی ما با این کشورها که خودشان را جامعه بین‌المللی معرفی می‌کنند در مورد همین انحصار است که نگران شکسته شدن آن هستند. سازوکارهای بین‌المللی نیازمند تغییرات اساسی هستند.
کمالوندی گفت: از دید آنها کشوری که سوخت 20% تولید می‌کند، مواد هسته‌ای و چاشنی پرتاب دارد، بمب دارد. می‌گویند هر 1200 کیلو یک بمب می‌شود بنابراین ما 8 بمب داریم. در مذاکرات گفتیم خوب اگر 8 بمب داریم پس چرا مسیر پیچ در پیچ را عبور می‌کنیم.
کمالوندی تصریح کرد: امروز در موضوع هسته‌ای به برکت تلاش دانشمندان ایرانی، جمهوری اسلامی از اقتدار و پرستیژ بسیار بالایی برخوردار است. یک طرف میز 80% قدرت اقتصادی نظامی دنیا می‌نشینند که حق وتو هم دارند. اما آنچه کشور ما به دنبالش است و از جمله سیاست‌ها اصلی ماست، حفظ دستاوردهای هسته‌ای بخصوص غنی‌سازی به عنوان مادر و شاخه اصلی این صنعت است.
سخنگوی سازمان تاکید کرد: حق رسمی کشور را لازم نیست کسی به رسمیت بشناسد. این مثل حق حیات از جمله حقوق مسلمه است. آنچه مهم است اینکه تدابیری بیندیشیم تا مانعی در مسیر آن ایجاد نشود و از بین نرود. در توافق مشترک دوره‌ای محدودیت خواهیم داشت تا رفع نگرانی شود. هرچند ما معتقدیم این نگرانی بی‌پایه است. ما دهمین کشور دنیا هستیم که غنی‌سازی می‌کنیم و امروز ما وارد باشگاه غنی‌سازی شده‌ایم.
کمالوندی گفت: اکنون باید در صنعت هسته‌ای توسعه متوازن صورت گیرد. زمانی در گذشته به دلیل اهمیت تولید سوخت، سرمایه‌گذاری زیادی در موضوع غنی‌سازی انجام شد تا نیاز نیروگاه بوشهر تامین شود. اما اکنون باید بهینه‌سازی کنیم و فعالیت‌ها متوازن شوند. لازم است در حاشیه خلیج فارس نیروگاه‌های 100 مگاواتی چند منظوره که از جمله آب‌شیرین‌کن داشته باشند، ساخته شود.
کمالوندی سه چهار حوزه از جمله کشاورزی هسته‌ای را برای متوازن شدن مناسب دانست و از محمد زمان نماینده آژانس حاضر در همایش خواست این موضوع در آژانس مطرح شود که با توجه به فعالیت 60 کشور جهان در کشاورزی هسته‌ای، انرژی هسته‌ای را فقط از منظر سوخت هسته‌ای و غنی‌سازی نشناسند.
کمالوندی افزود: اعلام می‌کنیم کشورهای غربی آمادگی داشته باشند بر اساس سه مدل شامل مسیج،(message) اتساب(etsap) و لیپ (leap) نیاز جمهوری اسلامی در حوزه تولید برق هسته‌ای 8 تا 12% است.این بیشتر به دلیل ملاحظات زیست محیطی است. آنچنانکه نیروگاه اتمی بوشهر از انتشار 7 میلیون تن آلاینده در سال جلوگیری می‌نماید.
کمالوندی ادامه داد: ما از اینکه همسایگان‌مان نیروگاه‌های بیشتری داشته باشند، استقبال می‌کنیم. چون هرچه نیروگاه اتمی بیشتر شود انتشار آلاینده کمتر می‌شود. اما باید با کشورهای منطقه مکانیزم‌های بین‌المللی ایجاد کنیم و هم‌افزایی داشته باشیم. این حجم نیروی انسانی باید با خودش همکاری بیاورد. متاسفانه دخالت خارجی در منطقه مانع این کار است.
کمالوندی گفت: در حوزه کشاورزی کارهای عظیم زیادی است که باید انجام شود. باید تلاش کنیم در حوزه کشاورزی و آفات علم در اختیار همه قرار گیرد. علم نباید خیلی تجاری شود و انسان‌های زیادی از بین بروند.
کمالوندی سپس به فعالیت‌های زیادی که مجتمع پژوهشی البرز با همکاری وزارت کشاورزی و وزارت بهداشت انجام می‌دهد اشاره کرد و گفت: اگر بخواهیم علمی که حاصل شده تبدیل به ثروت شود باید بین مراکز پژوهشی با مراکز تجاری ارتباط برقرار شود. خیلی از زمینه‌ها مثل پرتودهی غلات و محصولات را می‌شود به بخش خصوصی سپرد. باید زیرساخت حقوقی ، قانونی و مقرراتی ایجاد شود. کاری که از سال‌ها قبل با ایجاد یک اداره کل خصوصی‌سازی شروع کردیم.
کمالوندی افزود: ما نیازمند مکانیزم‌های منطقه‌ای و بین‌المللی هستیم تا چرخه اطلاعات و آموزش ایجاد شود و فضای بسته بتدریج باز شود. هرچند ما در شرایط فعلی هم آمادگی داریم اما آنها را ترسانده‌اند. توافق از این جهت مهم است که موانع را برطرف می‌کند و بر اساس آن هم دهنده و هم گیرنده فناوری باشیم. این نوع تعاملات باعث گره خوردن منافع می‌شود و همکاری سیاسی را تقویت می‌کند.
کمالوندی با اشاره به جدیت تیم مذاکره کننده گفت: آنها نگرانی‌های ساختگی دارند که برطرف می‌شود. ما محدودیت را پذیرفته‌ایم اما برخلاف آنچه برخی در جامعه شایعه می‌کنند به هیچ وجه بالندگی و نشاط صنعت هسته‌ای را تحت تاثیر قرار نمی‌دهد. بخصوص در حوزه تحقیق و توسعه فقط بخش مربوط به غنی‌سازی کمی محدودیت دارد که می‌توان از آن استفاده کرد. در حوزه کشاورزی و پزشکی محدودیت نداریم و کشورهای دیگر از جمله در حوزه سوخت با ما همکاری خواهند کرد.   تولید سوخت در حال حاضر اقتصادی نیست و اگر 20% را به ما می‌دادند دنبال ساخت آن نمی‌رفتیم. نیاز مادر اختراع است و قطعاً جمهوری اسلامی در سوخت نیروگاهی یکی از کشورهای مطرح دنیا می‌شود چون دانش، فناوری و عزم و اراده را دارد.
کمالوندی در پایان با تاکید بر هوش و درایت انقلابی ایرانی‌ها در سطح جهان افزود: جمهوری اسلامی همین الان به لحاظ سیاسی از جایگاه بالایی در جهان برخوردار است و آنچه می‌خواهد را انجام می‌دهد و به لحاظ توانایی و هویت دینی و تاریخی خودش نگران هیچ قدرتی نیست. انشاء ا.. این کشور پایدار و باثبات رو به ترقی خواهد بود.   تسنیم  



۳۱/۰۲/۱۳۹۴ - ۱۱:۰۰




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن