واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مجموع بودجه وزارت ورزش برابر 10 درصد اعتبارات مورد نیاز است اردبیل - ایرنا - معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان های وزارت ورزش و جوانان مجموع اعتبارات این وزارتخانه را برابر با تنها 10 درصد از اعتبارات مورد نیاز برای تکمیل پروژه های نیمه تمام حوزه ورزش در سطح کشور عنوان کرد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، امیررضا خادم چهارشنبه شب در نشستی با مسوولان ورزشی و نهادهای غیردولتی فعال استان اردبیل در حوزه ورزش و جوانان گفت: هم اکنون سه هزار و 500 پروژه ورزشی نیمه تمام در سطح کشور وجود دارد که با توجه به اعتبارات موجود امکان فعال سازی همه آنها نیست.
وی افزود: بودجه مورد نیاز برای تکمیل این پروژه ها 80 هزار میلیارد ریال است در حالی که بودجه وزارت ورزش و جوانان حدود هشت هزار میلیارد ریال می باشد.
او بیان کرد: برخی پروژه های نیمه تمام و یا به اتمام رسیده نیز معارضینی دارند که در مجموع منجر به محکومیت قضایی 40 هزار میلیارد ریالی این وزارتخانه شده و برای حفظ مجموعه های موجود باید این مبلغ پرداخت شود.
خادم اضافه کرد: در این شرایط اجرای پروژه های جدید منطقی نیست و شرایط اعتباری هم، چنین اجازه ای نمی دهد و یکی از راه های حفظ مجموعه های موجود نیز معاوضه و یا تهاتر می تواند باشد.
وی به کمبود اعتبار فدراسیون های ورزشی در سطح کشور نیز اشاره کرد و گفت: فدراسیون ها ناچارند در کنار بودجه وزراتی، چند برابر آن را به روش های دیگر جذب کنند و از این رو نمی توان از آنها انتظار داشت حمایت خاصی از هیات های ورزشی استان ها انجام دهند.
وی ادامه داد: برخی مشکلات حوزه ورزش و جوانان از جمله مشکلات هیات های ورزشی و کمبود اعتبارات یک اپیدمی در سطح کشور است؛ به دلایل مختلف پیمانه بودجه ای اندک می باشد و با وجود همه حواشی و جذابیت ها از این حیث جزو فقیرترین وزارتخانه ها هستیم.
معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان های وزارت ورزش و جوانان تشریح کرد: یکی از طرح های در دست بررسی با توجه به شرایط موجود، راه اندازی آمایش رشته های ورزشی در استانهاست تا با بودجه حداقلی رشته های مختلف در استان های مستعد مورد توجه ویژه قرار بگیرد.
او عنوان کرد: در دنیای ورزشی امروز کمتر عنوانی مانند هیات یا فدراسیون ورزشی مورد توجه قرار می گیرد و در مقابل باشگاه ها از این حیث جایگاه خاصی دارند.
خادم اظهار کرد: امروزه باشگاه ها وظیفه توسعه ورزش بانوان و آقایان را در یک فضای رقابتی با درآمدزایی قابل توجه برعهده دارند و ما نیز باید از این الگو پیروی کنیم.
وی تصریح کرد: چندان خوش بین نیستم و نگرانی هایی از قدرت مجموعه های دولتی در مواجه با بخش های خصوصی وجود دارد اما به هرحال امیدواریم برنامه ها عملی شود و بتوانیم خصوصی سازی واقعی را به عنوان یک الگو در جامعه مطرح کنیم.
معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان های وزارت ورزش و جوانان افزود: در کشور تنها توقع از بخش خصوصی فقط هزینه کردن است و تحمل رشد آنها را نداریم اما باید فرهنگ حضور سرمایه در ورزش و خصوصی سازی تقویت شود تا هیات های ورزشی درگیر تامین مبالغ ناچیز نباشند.
او تاکید کرد: باید ساز و کاری فراهم شود تا تمرکز زدایی صورت گیرد و هر چه باشگاهی از مرکز کشور و حتی استان دورتر باشد، در رشته های متعدد ورزشی فعالیت داشته و به ورزش بانوان توجه کند باید بتواند از حمایت های لازم از طرف دولت برخوردار باشد.
خادم با اشاره به فعالیت های انقلابی خیرین مدرسه ساز بر ایجاد فضایی برای حضور خیرین در حوزه ورزش نیز تاکید کرد و گفت: متاسفانه هم اکنون فضا در حوزه ورزش فراهم نیست و راهکارهای قانونی نیز برای ایجاد رغبت در بخش خصوصی وجود ندارد.
وی افزود: خیرین حتی اجازه مدیریت مجموعه ها را ندارند اما با الگوبرداری از آموزش و پرورش باید فضا را برای ورود خیرین فراهم کنیم و از جمله به سمت اداره هیات امنایی مجموعه های خیرساز گام برداریم.
معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان های وزارت ورزش در ادامه بحث جوانان را یکی از موضوعات اصلی عنوان کرد که همیشه فرعی انگاشته می شود.
او بیان کرد: در بودجه عملیاتی این وزارتخانه در سال گذشته نیز در مجموع 70 میلیارد ریال اختصاص یافت که با آن می بایست همه انتظارات جوانان کشور را مدیریت می کردیم.
خادم گفت: در این شرایط توجه به سازمان های غیردولتی فعال در حوزه جوانان و استفاده از ظرفیت آنها می تواند در مواردی راهگشا باشد.
معاون حقوقی، امور مجلس و هماهنگی امور استان های وزارت ورزش و جوانان همچنین تاکید کرد: استانداران با توجه به اشراف بر سایر دستگاه های مرتبط با حوزه جوانان، می توانند در این زمینه موثر بوده و از آنها بخواهند کار عملیاتی انجام داده و گزارش های منطقی ارایه کنند.
/6016/8123**1565
30/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]