واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:

۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ (۲۲:۷ب.ظ)
ساماندهي ۲۰ هزار هکتار از اراضي کشاورزي آذربايجان شرقي موج -رييس جمهوري در اجتماع بزرگ مردم آذربايجان شرقي در ورزشگاه تختي تبريز با تاکيد بر اينکه "پايان مذاکرات هسته اي به حول و قوه الهي افتخار براي ملت بزرگ ايران خواهد بود"، گفت: دولت يازدهم، مسير پيشرفت و رونق اقتصادي را با همه مشکلات، با قدرت ادامه خواهد داد.
به گزارش خبرگزاري موج،دکتر حسن روحاني در ميان شعارهاي حمايت آميز مردم آذربايجان شرقي تصريح کرد: "مسير را براي رونق اقتصادي و رفاه عمومي و پيروزي در مذاکرات هسته اي به شرطي که طرف مقابل ما زياده خواه نباشد، ادامه ميدهيم."
رييس جمهوري در بخشي از سخنان خود با اشاره به اين که از آغاز اين دولت مسيري را که انتخاب کردهايم، مسير پيشرفت اقتصادي است، اظهار داشت: ما در طول ۲۱ ماه گذشته توانستهايم يک آرامش اقتصادي را در سراسر کشور بوجود بياوريم. وي افزود: گر چه ما امسال در سالي قرار داريم که قيمت نفت به نصف کاهش پيدا کرده است، اما در عين حال دولت مصمم است با همه توان مسير پيشرفت اقتصادي و رونق اقتصادي را به حول و قوه الهي به پيش ببرد.
رييس جمهوري درباره اقداماتي که دولت براي آذربايجان شرقي در اين سفر انجام خواهد داد، گفت: اولاً ما از آغازين روز اين دولت نسبت به نگراني مردم آذربايجان شرقي و آذربايجان غربي و بخش غرب کشور درباره درياچه اروميه اهتمام کرديم. ما همه تلاش خودمان را به کار گرفتيم که درياچه اروميه به شرايط قبل به حول و قوه الهي برگردد.
دکتر روحاني خاطرنشان کرد: در طول اين ۲۰ ماه گذشته اقدامات فراواني انجام شده و الگوي کشت در منطقه در حال تغيير است. براي احياي درياچه اروميه در مجموع ما امروز نسبت به گذشته بسيار اميدوار هستيم. امروز وضع درياچه اروميه نسبت به گذشته و نسبت به سال قبل از آن به مراتب بهتر است.
وي تاکيد کرد: ما مسيرمان و راهمان را براي احياي اين درياچه ادامه خواهيم داد و گزارش آن را به طور منظم به محضر ملت ايران و مردم آذربايجان عرضه خواهيم داشت. بحمدالله وضع درياچه اروميه از سال گذشته تا امروز بهتر است و روز به روز در حال بهتر شدن است. اين طرح بلند مدت است و تا پايان دولت يازدهم براي احياء اين درياچه تلاشهاي خود را ادامه خواهيم داد.
رييس جمهوري گفت: براي آب شرب در تبريز و کل آذربايجان شرقي و همچنين طرحهاي فاضلاب، اقداماتي که لازم است در اين اقدامات بحث کرديم و تصميماتي اتخاذ کرديم تا در سال ۹۴ بخشي و بخشي هم در سال ۹۵ اجرايي و عملياتي خواهد شد. يک طرح مهمي نياز است و تصميم گرفتيم و آغاز خواهد شد و آن اينکه آب شرب تبريز بخشي از سهميه رود ارس تأمين شود. اين تصميم اتخاذ شده و اقدامات اجرايي آن را آغاز خواهيم کرد.
وي يادآور شد: نسبت به تصفيهخانهها، طرحهاي فاضلاب و زهکشيها تصميمات خوبي اتخاذ کرديم که همه آنها به اطلاع شما مردم خواهد رسيد. نسبت به اراضي کشاورزي نيز تصميماتي که اتخاذ شده از مسائل آبهاي مرزي استان در سال ۹۴، يکي اينکه ۲۰ هزار هکتار از اراضي ساماندهي خواهد شد و مابقي در سالهاي آينده و همچنين زهکشيهايي که در اين منطقه لازم است، انجام خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]