واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: گزارش روسيا اليوم از نقض حقوق روزنامه نگاران در اسرائيل
این حجم عظیم از تعرضات اسرائیل به همه چیز بدون هیچ بازخواست و پاسخگویی صورت گرفته است. این مسئله سئوالاتی را درباره میزان قدرت اسرائیل در وارونه جلوه دادن واقعیات مطرح می کند.
کد خبر: ۵۰۱۹۸۳
تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۲۰:۵۸ - 20 May 2015
نبود نام رژیم صهیونیستی در فهرست خطرناک ترین مناطق برای روزنامه نگاران، به رغم موارد متعدد تعرض به روزنامه نگاران در فلسطینی اشغالی، سئوال برانگیز است.
به گزارش شبکه تلویزیونی روسیا الیوم، اخیرا حملات نظامیان صهیونیست به روزنامه نگاران افزایش یافته است. این در حالی است که گزارش سازمان گزارشگران بدون مرز، نیروهای اسرائیلی را به حمله عمدی به روزنامه نگاران متهم کرده است، با توجه به ادامه این تعرضات به روزنامه نگاران ، این سئوال مطرح است که چرا نام این رژیم در فهرست خطرناک ترین کشورها برای آزادی مطبوعات وجود ندارد.
محمد ابو حمدیه گزارشگر این شبکه در گزارشی در این زمینه گفت، در رژیمی که برخی ها آن را سرزمین دموکراسی توصیف می کنند و دولت آن بر پایبندی کامل خود به آزادی بیان تاکید می کند، آمارها و واقعیات وحشتناکی از استفاده بیش از حد و غیرقابل توجیه آن از زور علیه روزنامه نگاران افشاء شده است با وجود آن، نام این رژیم در فهرست خطرناک ترین کشورها برای زندگی روزنامه نگاران وجود ندارد.
سلسله اقدامات نیروهای اسرائیلی علیه رسانه ها ، متوقف نشده است.
در جریان راهپیمایی شهرک نشینان در شهر قدس به نام «راهپیمایی یکپارچه سازی شهر» پلیس به گروه خبری شبکه تلویزیونی راشا تودی تعرض کرد و تجهیزات و دوربین های فیلمبرداری آن را شکست.
این تعرض به گروه خبری راشا تودی نخستین اقدام از این دست نبوده است زیرا ارتش اسرائیل به دفتر این شبکه در رام الله نیز یورش برد و اسناد و مواد آرشیوی آن را مصادره کرد.
بعلاوه آنها مستقیما به خبرنگار این شبکه در جریان پوشش خبری راهپیمایی روز زمین نیز حمله کردند.
اگر توجه داشته باشیم که سال گذشته خونین ترین سال برای روزنامه نگاران براثر تعرضات نیروهای اسرائیلی بود ، این اقدامات برای ما تعجب برانگیز نخواهد بود.
مرکز فلسطینی توسعه و آزادی های رسانه ای(مدا) و سندیکای روزنامه نگاران فلسطینی با ثبت 351 مورد تعرض و جنایت صهیونیست ها علیه روزنامه نگاران، حقایق و ارقام شوک آوری را از این اقدامات مستند کرده اند. بارزترین این تعرضات به شرح زیر است:
1ـ کشته شدن 17 روزنامه نگار به دست نیروهای ارتش اسرائیل در جنگ اخیر علیه غزه
2ـ 158 روزنامه نگار هدف تعرضات نیروهای اسرائیلی قرار گرفته اند که برخی از آنها به شدت زخمی شده اند و حتی در برخی موارد، این تعرضات به قطع عضو آنها منجر شده است.
3ـ مقر بیست نهاد رسانه ای هدف بمباران ارتش اسرائیل قرار گرفته است که برخی از آنها به طور کامل تخریب شده است.
4ـ در اقدامی بی سابقه، نیروهای اسرائیلی 17 روزنامه نگار را به علت نوشته هایشان در پایگاه های ارتباط اجتماعی بازداشت کرده اند.
5ـ نیروهای اسرائیلی همچنین از دو روزنامه نگار به عنوان سپر انسانی استفاده کرده اند.
6ـ مقامات اسرائیلی 5 روزنامه نگار را نیز ممنوع الخروج کرده اند.
7ـ منازل 37 روزنامه نگار توسط جنگنده های اسرائیلی بمباران و تخریب شده است.
به این ترتیب موارد نقض حقوق روزنامه نگاران به دست رژیم صهیونیستی در سال 2013 به دو برابر افزایش یافت و به 44 درصد کل موارد نقض حقوق رسانه ها و نهادهای مربوطه از سال 2008 تا 2013 توسط این رژیم رسید.
این حجم عظیم از تعرضات اسرائیل به همه چیز بدون هیچ بازخواست و پاسخگویی صورت گرفته است. این مسئله سئوالاتی را درباره میزان قدرت اسرائیل در وارونه جلوه دادن واقعیات مطرح می کند.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]