واضح آرشیو وب فارسی:فارس: از طریق ویدئو کنفرانس
رئیس جمهور پروژههای بزرگ عمرانی آذربایجانشرقی را افتتاح کرد
رئیس جمهور در سفر استانی کاروان تدبیر و امید به آذربایجانشرقی، تعدادی از طرحها و پروژههای بزرگ عمرانی، فرهنگی و آموزشی را از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح یا دستور آغاز عملیات اجرایی آنها را صادر کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، امشب در سفر استانی کاروان تدبیر و امید به آذربایجان شرقی، تعدادی از طرحها و پروژههای بزرگ عمرانی، فرهنگی و آموزشی را از طریق ویدئو کنفرانس افتتاح کرده و یا دستور آغاز عملیات اجرایی آنها را صادر کرد. بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان؛ دیتا سنتر استان؛ مرکز خدمات آموزشی و رفاهی فرهنگیان؛ ساختمان آموزشی و تحقیقاتی جهاد دانشگاهی استان آذربایجانشرقی از جمله طرحهایی بودند که توسط دکتر حسن روحانی در این سفر افتتاح شدند.
رئیس جمهوری فرمان آغاز عملیات اجرایی آزادراه تبریز – مرند – بازرگان؛ آزادراه مراغه – هشترود و شهر جدید شهریار(غیردولتی) را صادر کرد.
افتتاح طرح هایی که توسط رئیسجمهوری از طریق ویدئو کنفرانس
* بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان
بنیاد فرهنگ، هنر و ادب آذربایجان برای تحقق وعده رئیس جمهور به مردم نجیب استان در ساختمان میراثی متعلق به خانواده پروین اعتصامی شهر تبریز افتتاح شد.
عمده ترین ویژگی فرهنگ مردم این منطقه، تکوین فرهنگ، زبان و ویژگیهای فولکوریک و ... آداب و سنن برجسته قومی در این مکان تجلی خواهد یافت.
ساختمان میراثی قدیمی در دو طبقه و در حدود یک هزار و 300 متر مربع ساخته شده است.
دیتا سنتر استان
این طرح، یکی از زیرساختهای شبکه ملی اطلاعات بوده و سبب میشود تعادل و ترافیک دادهها در داخل استان اتفاق بیفتد. با ایجاد IX در این مرکز نسبت به یکپارچهسازی دادههای سازمانهای دولتی اقدام میشود.
این طرح دارای 15 سرور پردازشی، 15 سرور ذخیرهسازی و 15 سرور مجازی، سیستم Power، تابلوها و ژنراتور برق و ups، سرورها در 14 راک و اتاق NOC(کنترل) قرار گرفتهاند.
ساختمان این طرح حدود 300 مترمربع با رعایت کامل مسائل امنیتی و پدافند غیرعامل ساخته شده و عملیات اجرایی آن از سال 90 آغاز شده بود.
50 میلیارد ریال اعتبار برای این طرح صرف شده است. مرکز خدمات آموزشی و رفاهی فرهنگیان
اهمیت این طرح، به دلیل اهداف آموزشی، برگزاری کارگاهها و اسکان فرهنگیان بوده و مساحت آن 10000 مترمربع و اعیان آن 6864 متر مربع است.
محل اجرای این طرح، شهر تبریز و میزان اعتبار هزینه شده، 110 میلیارد ریال(از محل منابع ملی و استانی) بوده است.
این مرکز دارای دو باب سالن چند منظوره، دو باب سالن غذاخوری، هر کدام به ظرفیت 450 نفر، 22 باب سوئیت مهمان و سالنهای همایش و جلسات، نمازخانه و آشپزخانه است.
اجرای این طرح از سال 87 شروع شده بود. ساختمان آموزشی و تحقیقاتی جهاد دانشگاهی استان آذربایجانشرقی
موضوع فعالیت این ساختمان، سلولهای بنیادی، ناباروری، فناوری انرژیهای نو، آموزشهای علمی و کاربردی بوده و این ساختمان در 4500 مترمربع و 9 طبقه شامل مرکز علمی و کاربردی، مرکز ناباروری پژوهشگاه توسعه و برنامهریزی، سالنها، آزمایشگاه و سازمان اداری ساخته شده است.
محل اجرای این طرح، شهر تبریز بوده و عملیات اجرایی آن از سال 91 آغاز شده و هزینه اختصاص یافته برای آن،98 میلیارد ریال بوده است. طرحهایی که فرمان آغاز عملیات مطالعاتی و اجرایی آنها صادر شد: آزادراه تبریز – مرند – بازرگان
طول این پروژه 253 کیلومتر و میزان سرمایهگذاری برای آن، 58 هزار میلیارد ریال بوده و سرمایه گذار آن، شرکت BERGIZ ترکیه به میزان 65 درصد و وزارت راه و شهرسازی به میزان 35 درصد خواهد بود.
مدت زمان اجرای این طرح، 5 سال (از 1394 تا 1399) بوده و بخش خصوصی 18 سال بهره برداری از آن را بر عهده خواهد داشت. آزاد راه مراغه – هشترود
طول این پروژه، 92 کیلومتر و میزان سرمایهگذاری در آن، 8950 میلیارد ریال بوده و سرمایه گذار آن، وزارت راه و شهرسازی به میزان 60 درصد، بانک سپه به میزان 20 درصد و شرکت آب و خاک به میزان 20 درصد هستند. مدت زمان اجرای آن، به مدت 3 سال (از 1394 تا 1397) است. شهر جدید شهریار(غیردولتی)
محل اجرای این طرح، شمال شرق تبریز(کیلومتر 5 جاده تبریز – اهر) بوده و هدف از اجرای آن، اسکان سرریز جمعیت شهر تبریز و اجرای شهر هوشمند با زیرساختهای مناسب بوده و پیشبینی جمعیت آن، 170 هزار نفر و مساحت محدوده آن، 1500 هکتار(استملاک اراضی اشخاص حقیقی در منطقه) است.
تعداد واحدهای مسکونی، 60 هزار واحد مسکونی(ویلایی و آپارتمانی) در چهار فاز همراه با ساختمانهای جانبی و تاسیسات بر اساس طرح جامع شهر جدید خواهد بود.
میزان سرمایهگذاری برای این طرح، 13 هزار میلیارد ریال، و سرمایه گذار آن، شرکت جهاد خانهسازی آذربایجانشرقی است.
این طرح، از سال 1394 آغاز و فاز اول آن در پایان سال 1395 آماده بهره برداری شده و مابقی تا سال 1406 مورد بهرهبرداری قرار خواهد گرفت.
این طرح در حال حاضر برای 500 نفر اشتغالزایی ایجاد کرده و تعداد شاغلان آن به مرور به 2000 نفر خواهد رسید. انتهای پیام/60002/گ
94/02/30 - 20:52
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]