تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سوگند به خدا ، هر كس كه حقيقت سجده را به جاى آورد ، زيان نكرد و كسى كه در سجده، ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867673590




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

قیمت اوراق تسهیلات مسکن افت کرد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: قیمت اوراق تسهیلات مسکن افت کرد
قیمت اوراق تسهیلات مسکن که از ابتدای سال با افت مواجه شده بود، نسبت به هفته گذشته افت ناچیزی را تجربه کرد و در محدوده 73 هزار تومان قرار گرفت.
آفتاب : قیمت اوراق تسهیلات مسکن که از ابتدای سال با افت مواجه شده بود، نسبت به هفته گذشته افت ناچیزی را تجربه کرد و در محدوده 73 هزار تومان قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار ایسنا، قیمت اوراق تسهیلات مسکن از ابتدای سال تاکنون روند متعادلی در پیش گرفته و در محدوده ی 70 تا 80 هزار تومانی در حال حرکت است به طوری که قیمت این اوراق در ابتدای سال و به خصوص بعد از بیانیه هسته ای روند نزولی به خود گرفت و به سطح 78 هزار تومان رسید.

اما بررسی میزان افزایش وام مسکن در جلسه 19 فروردین شورای پول و اعتبار قیمت این اوراق را تحت تاثیر قرار داد و مجددا آن را به سطح 80 هزار تومان برگرداند، اما با افزایش پیدا نکردن وام مسکن روند حرکتی آنها تغییر کرد.

اکنون نیز افزایش میزان وام مسکن به 80 میلیون تومان که توسط شورای پول و اعتبار به تصویب رسیده است، تاثیری در روند حرکتی این اوراق نداشت زیرا به گفته ی رئیس اداره ابزارهای نوین فرابورس، تسهیلاتی که دیشب به تصویب شورای پول و اعتبار رسیده مشمول دارندگان اوراق تسهیلات مسکن، نمی‌شود و روی قیمت این اوراق تاثیری ندارد.

بنابراین روند حرکتی قیمت تسه ها نسبت به هفته گذشته نشان می‌دهد که قیمت این اوراق با کاهش ناچیزی مواجه شده و "تسه" های بهمن و اسفند 1393 از 74 هزار تومان به محدوده 73 هزار تومان رسیده و تسه دی ماه در همان محدوده ی 74 هزار تومانی در حال معامله است.همچنین "تسه" آبان از 75 تومان به 74 تومان رسیده و تسه مهر ماه در همان محدوده ی 73 هزار تومان باقی مانده است.

تسه تیر ماه نیز از 75 تومان به 74 تومان رسیده و تسه مرداد به نیمه 73 هزار تومان بازگشته است و تسه شهریور نیز در همان محدوده 73 هزار تومان در حال حرکت است؛ این در حالی است که تسه فروردین از 74 هزار تومان به 72 هزار تومان رسیده و تسه اردیبهشت و خرداد نیز ماه از 76 هزار تومان در هفته گذشته به محدوده ی قیمتی سایر اوراق نزدیک تر شده است.

قیمت اوراق تسهیلات مسکن در حالی با کاهش اندکی مواجه شده است که در حال حاضر عرضه و تقاضای برای این اوراق در حالت تعادل قرار داشته و حقیقی ها برای خریداری این اوراق مشارکت بیشترین دارند.

اوراق تسهیلات مسکن اوراقی است که متقاضیان استفاده از انواع تسهیلات مسکن باید در ازای هر 500 هزار تومان، یک برگه حق تقدم تسهیلات مسکن خریداری کرده و به بانک مسکن ارائه کنند. یعنی برای دریافت وام 45 میلیونی مسکن باید 90 ورقه حق تقدم تسهیلات (با احتساب قیمت 72 هزار تومان برای هر ورقه) به مبلغ شش میلیون و 480 هزار تومان خریداری شود.




تاریخ انتشار: ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 38]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن