تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات دانش، آموزش به كسانى كه شايسته آن‏اند و كوشش در عمل به آن است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870586934




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اختصاص ۱.۲ میلیارد تومان اعتبار امور پژوهانه به دانشگاه لرستان


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: فیضیان مطرح کرد:
اختصاص ۱.۲ میلیارد تومان اعتبار امور پژوهانه به دانشگاه لرستان

پژوهش


شناسهٔ خبر: 2586172 - چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۷
استانها > لرستان

خرم آباد - معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان از اختصاص یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار امور پژوهانه به این دانشگاه خبر داد. ‌به گزارش خبرنگار مهر، محمد فیضیان صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران به اهداف موردنظر دانشگاه لرستان در زمینه امور پژوهشی در سال ۹۴ اشاره کرد و اظهار داشت: ما به دنبال افزایش ۱۰۰ درصدی مبلغ پژوهانه برای حمایت بهتر از اعضای هیئت علمی دانشگاه و دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی هستیم. وی از اعزام اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان به کشورهای منطقه برای کسب اطلاعات در زمینه فناوری در سال جاری خبر داد و افزود: امسال همایش های خوبی در دانشگاه لرستان برگزار شد که همایش فرصت های سرمایه گذاری برای جلب سرمایه گذار در استان از جمله این همایش ها بود. معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان میزان اعتبار امور پژوهانه دانشگاه لرستان را حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برشمرد و افزود: امیدواریم بتوانیم در سال جاری و در تکمیل کارهایی که سال گذشته به اتمام نرسیده گام های موثری برداریم. فیضیان ابراز امیدواری کرد دانشگاه لرستان بتواند هشت درصد بودجه هزینه ای که مد نظر وزارت علوم است را برای ایجاد طرح های پژوهشی در راستای رفع مشکلات استان محقق کند. وی با اشاره به اینکه در دانشگاه لرستان فضایی که متعلق به آزمایشگاه مرکزی باشد موجود نیست عنوان کرد: وجود آزمایشگاه مرکزی در دانشگاه لرستان امری ضروری است تا بتوانیم حامی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی و طرح های کاربردی آن ها باشیم. معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان به نیاز دانشگاه لرستان برای ایجاد گلخانه هایی در ارتباط با کشت آبی اشاره کرد و افزود: امیدواریم بتوانیم با ایجاد این گلخانه ها برای حل مسائل مربوط به  کم آبی استان گام های اساسی برداریم. فیضیان بیان داشت: با توجه به تعداد دانشجویان دانشگاه لرستان و مقاطع تحصیلی دکترا و کارشناسی ارشد در این دانشگاه می توانیم با کاربردی کردن پایان نامه دانشجویان گام های خوبی برای رفع معضلات استان برداریم و نیاز است این موضوع در وزارت علوم مورد بحث قرار گیرد. وی با اشاره به اینکه در حال حاضر بخش "آی تی" دانشگاه لرستان بستر نسبتا مناسبی ندارد بیان داشت: سرعت خط اینترنتی دانشگاه پایین بوده و این موضوع باعث اعتراض دانشجویان این دانشگاه و اعضاء هیئت علمی شده است که رفع این موضوع به تعامل شرکت مخابرات با دانشگاه لرستان نیاز دارد. معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان ایجاد مراکز رشد در دانشگاه لرستان و ایجاد مرکز توسعه فناوری آب را از اهداف مد نظر این دانشگاه خواند و افزود: ما به دنبال ایجاد مزرعه پژوهشی کاشت، تکثیر و اهلی کردن گیاهان دارویی در سه منطقه اقلیمی لرستان هستیم تا بتوانیم گیاهان دارویی را به صورت اهلی کشت کنیم. فیضیان از اقدام برخی مردم استان برای چیدن گیاهان دارویی نقاط مختلف استان انتقاد کرد و گفت: کندن و چیدن گیاهان دارویی باعث از بین بردن بانک ژن آن ها شده که با اهلی کردن این گیاهان و در دسترس قرار دادن آن ها در اختیار مردم می توانیم مانع از نابودی بانک ژن آن ها شویم. وی ایجاد مرکز نوآوری در زمینه نرم افزار در دانشگاه لرستان را یک نیاز اساسی برای این دانشگاه دانست و بیان داشت: لازم است کتابخانه های دانشگاه لرستان تجهیز شوند تا دانشجویان بتوانند برای انجام کارهای پزوهشی خود از منابع موجود در کتابخانه ها استفاده کنند. معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه لرستان از افتتاح کتابخانه جدید دانشگاه لرستان در مهر ماه امسال خبر داد.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن