واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اعتراض زلزله زدگان نپالی / کمک هایی که به دست عده ای خاص می رسد دهلی نو - ایرنا - تعدادی از مردم نپال بویژه مناطق دورافتاده این کشور با ابراز نارضایتی از نحوه توزیع کمک های امدادی می گویند: کمک های اهدایی به زلزله زدگان به صورت عادلانه بین مردم توزیع نمی شود و این کمک ها بیشتر به دست افراد با نفوذ می رسد.
به گزارش ایرنا؛ یکی از نمایندگان عضو تیم مدیریت بحران مجلس نپال که برای نظارت بر نحوه کمک های امدادی به مناطق دورافتاده این کشور سفر کرده با تایید توزیع کمک های امدادی در بین افراد بانفوذ می گوید: برای نظارت بر توزیع عادلانه کمک ها باید نمایندگان محلی بر نحوه توزیع این کمک ها نظارت داشته باشد.
"گیلمان شرستا" می افزاید: کمک های امدادی در منطقه باکتاپور تنها به افراد بانفوذ و خاص رسیده و بقیه مردم از آن بهره نبرده اند.
به گفته وی، نبود نمایندگان انتخابی محلی، عملیات نجات و امدادرسانی را با مشکل مواجه کرده است. نپال از سال 1997 انتخابات محلی برگزار نکرده است.
مردم مناطق دورافتاده نپال تاکنون در اعتراض به بی عدالتی در توزیع کمک ها ، اقدام به غارت کاروان های حامل کمک های امدادی کرده اند.
گزارش مجلس نپال درخصوص توزیع کمک های امدادی در بین افراد بانفوذ درحالی منتشر شده است که دولت نپال بارها اعلام کرده است که کمک های امدادی به صورت عادلانه و در بین افرادی که بیشترین نیاز را داشته باشند توزیع می شود.
روزنامه انگلیسی زبان هندو روز چهارشنبه در گزارشی در این زمینه نوشت: درحالی که حجم زیادی از کمک های بین المللی برای کمک به زلزله زدگان نپال هر روز وارد این کشور می شود ولی این کمک ها به موقع و به صورت عادلانه توزیع نمی شود.
به نوشته این روزنامه ، افرادی که در دولت نفوذ دارند و یا وابستگان افراد قدرتمند از نخستین افرادی هستند که با سرعت آب آشامیدنی ، دارو، چادر و غذا دریافت می کنند و این رفتار باعث نارضایتی عمیق مردم شده است.
یک گروه از تجار نپالی پیش از این اعلام کرده بود که مقدار زیادی کمک جمع آوری کرده اند ولی برای توزیع نیازمند یک گروه مسوولیت پذیر و قابل اعتماد هستند تا بتوانند، ان ها را عادلانه بین مردم توزیع کنند.
یک مقام دولتی نپال، نگاه حزبی در تصمیم گیری ها را یکی از مشکلات در زمینه خدمات رسانی عنوان کرد و اظهار کرد: هر فردی تلاش می کند که به اعضای حزب خود کمک کند و این عامل باعث کندی خدمات رسانی می شود.
براثر زمین لرزه شدید پنجم اردیبهشت ماه که مرگبارترین زمین لرزه در تاریخ نپال نام گرفت بیش از هشت هزار و 800 کشته و 21 هزار نفر مجروح شدند.
در این زمین لرزه حدود 500 هزار واحد مسکونی و اداری و 25 هزار مدرسه ویران شد.
با گذشت بیش از چهار هفته از زمین لرزه مرگبار نپال همچنان دانشگاه ها و مراکز اموزشی این کشور تعطیل است.
همچنان مردم نپال از ترس زمین لرزه و پس لرزه های ناشی از آن در فضای باز و در چادر زندگی می کنند.
*آساق*2 *267*1600**1392
30/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]