تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):حق، سنگين و تلخ است و باطل، سبك و شيرين و بسا خواهش و هوا و هوسى كه لحظه اى بيش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870144507




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاونت علمی و فناوری ارتقای علمی مقالات را دنبال می‌کند


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: ستاری:
معاونت علمی و فناوری ارتقای علمی مقالات را دنبال می‌کند
معاونت علمی و فناوری رئیس جمهور از برنامه این معاونت برای ارتقای کیفیت مقالات و تحقیقات علمی خبر داد.


به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران؛ دکتر سورنا ستاری معاون علمی فناوری ریاست جمهوری، در حاشیه نشست با گروهی از اساتید بر‌تر کشور با عنوان نشست هم اندیشی دستیابی به مرجعیت علمی جهانی که دوشنبه شب در هتل لاله برگزار شد با اشاره به موضوع ارتقای کیفیت مقالات و تحقیقات علمی گفت: به صورت خاص تمام تاکید برنامه‌ای که در حوزه مرجعیت علمی داریم، تاکید آن روی بالابردن کیفیت مقالات است چرا که متاسفانه در حوزه کیفیت ضعف‌های زیادی داریم. 


وی افزود: البته در کمیت اتفاقات بسیار خوبی در سالهای اخیر افتاده و تعداد مقالات کشور از حدود ۱۳۸۴ به این طرف به شدت افزایش یافته است. 


معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: امیدواریم با پیاده کردن برنامه مرجعیت علمی معاونت علمی و فناوری اتفاقات خوبی در این حوزه بیافتد. 


وی در توضیح این برنامه افزود: باشگاهی بین اساتید بر‌تر خواهد بود که در آن اعتبارات و امتیازهای متعددی به ازای مقالات در مجله‌های معتبری مثل ساینس و نیچر، ۱۰ مجله بر‌تر و حتی ۵۰ مجله بر‌تر علمی دنیا به نویسندگان اختصاص خواهد یافت. 


ستاری با تاکید بر نیاز استادان بر‌تر به اعتبارات پژوهشی خاص و حمایت از شرکت در همایش‌ها و ارتباطات بین المللی گفت: این امر قدم جدیدی در این حوزه است که در حال کلید خوردن است و من امیدوارم اتفاقات جدی در این حوزه رخ دهد. 


 علی وطنی، معاونت توسعه فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز گفت: براساس سیاست‌های کلی علم و فناوری که مقام معظم رهبری سال گذشته در بحث مرجعیت علمی در سطح جهان ابلاغ فرمودند و برای عملیاتی شدن آن، ما باید ظرفیت‌های علمی کشور را در درجه اول شناسایی کنیم، چه از نظر ارائه مقالات علمی در مجلات معتبر بین المللی و چه کسانی که دارای دستاوردهایی در قالب اختراعات بین المللی هستند و همچنین توانسته‌اند در سطح جهانی به عنوان دانشمندان بر‌تر شناسایی شوند. 


وی افزود: خوشبختانه معاونت علمی ریاست جمهوری گسترش مرزهای دانش را در کنار تولید علم و از طرف دیگر شرکت‌های دانش بنیان را به عنوان هدف در نظر گرفته است. 


وطنی تصریح کرد: ما ۱۳ ستاد توسعه فناوری‌های راهبردی داریم که در کنار شناسایی و رفع نیازهای کلان ملی از جمله در نانوفناوری، زیست فناوری و گیاهان دارویی به گسترش مرزهای دانش نیز اقدام کرده‌اند. 


وی با بیان اینکه ما در مجموعه ستاد‌ها، دستاوردهای بسیار مهمی را داشتیم ولی این‌ها همه ظرفیت‌های ملی نیست، گفت: هدف از برگزاری نشست این بود که ما محققان بر‌تر کشور را شناسایی و حمایت کنیم‌‌ همان گونه که استعدادهای بر‌تر و دانشجویان نخبه کشورمان را شناسایی کردیم. 


وطنی تصریح کرد: ما در ۵ سال گذشته از نظر رشد توسعه علمی در دنیا مقام اول را داشتیم ولی از نظر رشد توسعه فناوری این جایگاه به ما تعلق نداشت لذا امیدواریم این قبیل حرکت‌ها منجر به پیشرفت هر دو بخش توسعه علمی و توسعه فناوری شود. 


وی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۶۰ نفر واجد شرایط که از محققان بر‌تر کشور هستند انتخاب شده‌اند و به محض اینکه این آیین نامه حمایتی نهایی شد و به تصویب معاونت علمی رئیس جمهور رسید، عملیات اجرایی را شروع خواهیم کرد ولی حمایت به همین تعداد محدود نمی‌شود بلکه اگر افراد دیگری امتیازهای آیین نامه را کسب کنند، از امتیازهای آن بهره‌مند خواهد شد. 








انتهای پیام/







اخبار مرتبط

لزوم تقویت شرکت‌های بایوتکنولوژی
توجه به توسعه علوم انسانی بخش مهمی از اقتصاد دانش‌بنیان است
جشنواره شیخ بهایی با انتخاب 25شرکت دانش بنیان برتر به کار خود پایان داد
جوانان پایه‌گذاران اصلی اقتصاد دانش‌بنیان هستند
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری وارد استان کهگیلویه و بویراحمد شد
برند مشکل شرکت‌های دانش بنیان
نامناسب بودن وضعیت نظام آموزشی کشور /تقويت NBICاقتدار كشور را در پی دارد




۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن