واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نماینده ولی فقیه در گلستان: ورزش دو بعد قهرمانی و سیاسی دارد گرگان - ایرنا - نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان گفت: امروز ورزش علاوه بر ابعاد قهرمانی، ابعاد سیاسی هم دارد که باید همزمان به این دو توجه داشت.

به گزارش ایرنا آیت اله سیدکاظم نورمفیدی ظهر دوشنبه در دیدار با وزیر ورزش و جوانان در گرگان افزود: در گذشته نگاه بین المللی به ورزش در ایران نبود اما امروز با توجه به اوضاع سیاسی و جایگاه ایران در مسائل روز جهان، به ورزش کشور نیز در ابعاد سیاسی نگاه می شود.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری اظهار کرد: امروز دیگر میدان های ورزشی علاوه بر مسابقه و رقابت ورزشی برای کسب قهرمانی و به دست آوردن مدال، به رقابت سیاسی هم تبدیل شده، به طوری که اخیرا در رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان بعد از پیروزی تیم ملی کشورمان برابر آمریکا، خوشحالی مردم به لحاظ ورزشی و به لحاظ سیاسی و غلبه بر آمریکا، مضاعف تر از گذشته شد.
آیت اله نورمفیدی گفت: با توجه به این که اکنون ورزش ایران در عرصه های بین المللی به عنوان یک قطب اصلی محسوب می شود، بهتر است افرادی بر مسند کار بنشینند که خود از اهالی و جامعه ورزش باشند تا بتوان این جایگاه و قطب بودن را حفظ کرد.
امام جمعه گرگان افزود: از سوی دیگر امروز ورزشکاران به عنوان بهترین الگوی جوانان به خصوص در رشته های پرطرفداری مانند فوتبال، الگو شده اند که این الگوها می توانند بهترین مشوق جوانان در دیگر مسائل مذهبی و اعتقادی باشند.
آیت اله نورمفیدی ادامه داد: اگر یک ورزشکار قبل از شروع مسابقه در زمین نماز بخواند و رسانه ها نیز به این مهم توجه کنند، جوانان نیز از آن الگو خواهند گرفت.
نماینده ولی فقیه در گلستان گفت: این مسائل باعث شده تا کار و مسئولیت وزیر بیشتر از گذشته شود و باید دولت نیز در این خصوص توجهش به ورزش بیشتر و کاملتر باشد و بهتر است مدیریت ورزش را از جنس خود ورزشی ها و ورزشکاران انتخاب کنیم.
آیت اله نورمفیدی تصریح کرد: در جامعه امروز ما که نسل جوان در معرض همه نوع آسیب قرار گرفته باید جوانان را از این آسیب ها به هر طریقی که می شود دور نگه داشت.
امام جمعه گرگان با اشاره به برنامه تلویزیونی خندوانه گفت: این یک نمونه ملموس شاد بودن و لذت بردن از برنامه های تلویزیونی است که باعث سرگرمی مناسب خانواده ها و جوانان شده و نشان می دهد که باید در این خصوص کارهایی صورت گیرد.
آیت اله نورمفیدی اظهار کرد: استفاده از افرادی که می توانند الگو باشند در مسائل اعتقادی و اخلاقی تأثیرگذاری بهتری دارد.
نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری در ادامه به ورزش همگانی اشاره کرد و گفت: متاسفانه آن طور که باید و شاید به این مهم پرداخته نشده و تبلیغات مناسبی در این زمینه صورت نگرفته است.
آیت اله نورمفیدی افزود: ورزش همگانی باید در بین توده های مختلف مردم رواج داده شود و آن را به مسائل اعتقادی و دینی وصل کنیم زیرا مردم بهتر و راحت تر آن را قبول می کنند و از آن استقبال می کنند.
امام جمعه گرگان خاطرنشان کرد: فرهنگ سازی در ورزش همگانی کار ساده و آسانی نیست و متاسفانه در این استان که در اخیرا پایتخت پیاده روی جهان نام گذاری شد، کسی ادامه آن را پیگیری نکرد.
آیت اله نورمفیدی گفت: البته با توجه به جاده سلامت در مسیر ناهارخوران و حتی پارک جنگلی النگدره در گرگان، وضعیت ورزش همگانی به خصوص پیاده روی در این شهر نسبتا مناسب است اما این کار به معنای ورزش همگانی نیست بلکه باید کاری کنیم تا ورزش همگانی و عمومی شود زیرا این مهم هزینه در درمان را بسیار کاهش خواهد داد.
وزیر ورزش و جوانان به منظور افتتاح استادیوم پنج هزار نفری شهرستان گنبدکاووس در شرق گلستان پیش از ظهر امروز وارد گرگان مرکز استان شد و در بدو ورود مورد استقبال استاندار و برخی مقامات ارشد استانی قرار گرفت.
وی سپس در دیدار با آیت اله سیدکاظم نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان و امام جمعه گرگان، نماز ظهر و عصر را در بیت ایشان به جماعت اقامه کرد.
گودرزی همچنین پیش از عزیمت به گنبدکاووس به منظور حضور در برنامه اصلی، دیداری با کارکنان اداره کل ورزش و جوانان استان گلستان داشت.
6159/3014**1379
28/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]