تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 10 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سكوت مؤمن تفكر و سكوت منافق غفلت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835788182




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بنیانگذار ایرانی کمپینی با ٢٧ میلیون مخاطب کیست؟


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
بنیانگذار ایرانی کمپینی با ٢٧ میلیون مخاطب کیست؟
«ایران را باید دید» نام هشتگی است که نزدیک به یک‌سال است در تمام شبکه‌های اجتماعی به تبلیغ ایران می‌پردازد، کاربران شبکه‌های اجتماعی از هر کجای ایران عکسی را می‌گذارند و این هشتگ را زیر آن می‌نویسند.

خبرگزاری فارس: بنیانگذار ایرانی کمپینی با ٢٧ میلیون مخاطب کیست؟



روزنامه اعتماد نوشت: «ایران را باید دید» نام هشتگی است که نزدیک به یک‌سال است در تمام شبکه‌های اجتماعی به تبلیغ ایران می‌پردازد. کاربران شبکه‌های اجتماعی از هر کجای ایران عکسی را می‌گذارند و این هشتگ را زیر آن می‌نویسند. این کمپین باعث بیشتر شدن ورود گردشگران خارجی به ایران شده است و اکثر رسانه‌های دنیا از این کمپین، گزارش‌هایی را برای مردم خودشان نوشته‌اند. یک هفته پس از راه‌اندازی این کمپین بیش از ٢٧ میلیون کاربر در شبکه‌های اجتماعی با این هشتگ درگیر شده بودند و به یکی از پرترند‌ترین هشتگ‌ها در توییتر تبدیل شده بود. علی عراقچی، هشتگ ایران را باید دید must see Iran را راه‌اندازی کرده است. او چند سال در خارج از کشور تحصیل کرده و معتقد است که رفتار خارجی‌ها درباره ایران باعث راه‌اندازی این کمپین شده تا او بتواند زیبایی‌های ایران را به همه نشان دهد. این کمپین پس از چند ماه توسط خود کاربران ایرانی به چند زبان دنیا در حال ترجمه است و برای اکثر مردم دنیا قابل فهم است. همچنین سایتی با همین عنوان (mustseeiran.ir) راه‌اندازی شده و مرجع خوبی برای گردشگران خارجی است. براساس آمارهایی که ابراهیم پورفرج، رییس جامعه تورگردانان ایران درباره آمار توریست‌هایی که به ایران می‌آیند، اعلام کرد رشد چشمگیری در سال ٩٣ داشته است. او گفته بود: طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته برای سال ١٣٩٣ آمار گردشگران ورودی به کشور را چهار میلیون و ٦٠٠ هزار نفر اعلام کرده بودیم، این در حالی است که این عدد به بیش از چهار میلیون نفر و تا پایان سال آمار توریست برای سال ٩٣ به بیش از پنج میلیون نفر رسید. انتظار می‌رود با استقبال زیادی که از این کمپین شده در سال‌های آینده توریست‌های بیشتری را در ایران مشاهده کنیم. «اعتماد» در ادامه با علی عراقچی، آغازگر کمپین ایران را باید دید گفت‌وگو کرده است.  چرا به این فکر افتادی تا این کمپین را تشکیل بدهی؟
من زمانی که در خارج از کشور تحصیل می‌کردم به این فکر افتادم. آنجا که بودم بین همکاران من تفکر مناسبی درباره ایران وجود نداشت. حتی فکر می‌کردند که ما با شتر حرکت می‌کنیم. بی‌احترامی‌های زیادی به پاسپورت ما می‌کردند این در صورتی است که هزاران سال قبل از اینکه کشورهای دیگر باشند ایران بوده است. من همیشه دوست داشتم که از این عرق ملی خودم دفاع و به کشورم کمک کنم. به همین خاطر به فکر راه انداختن هشتگی برای معرفی ایران افتادم.
 چرا عنوان «ایران را باید دید» را انتخاب کردید؟
آنجا خبرنگاران و رسانه‌های خارجی ایران را به ایران سانتریفیوژ و هسته‌ای می‌شناسند و اصلا تفکر مناسبی درباره ایران نداشتند. اما همین باعث شد که من در ذهن خودم عبارت «ایران را باید دید» را بگویم و ابتدا آمدم در توییترم نوشتم که هشتگی را درست کردم که از این به بعد بیاییم تصاویر زیبای ایران را بگذاریم تا این‌گونه بتوانیم ایران را به دنیا معرفی کنیم. برای همین (must see Iran) را به عنوان هشتگ درست کردم. اولین عکس را هم از حرم امام رضا(ع) گذاشتم.
  دقیقا از کی کار این هشتگ شروع شد؟
عید نوروز سال گذشته به ایران آمدم. تقریبا از فروردین سال ١٣٩٣ این کار را شروع کردم. در برخوردی که با رسانه‌های مختلف به خصوص خارجی‌ها داشتم، متوجه شدم که آنها هم دوست دارند ایران را به کشورهای دیگر معرفی کنند. اینکه در ایران همه‌چیز وجود دارد، از تنوع زیست‌محیطی تا تمدن، سوغاتی‌هایی مختلف و آثار باستانی که شاید در کمتر کشوری از دنیا باشد.
 به نظر شما چه چیزهایی برای توریست‌ها جذاب است؟
ایران ویژگی‌ها و جاذبه‌های زیادی دارد، مثلا عده‌ای هستند که خیال می‌کنند، تابستان ایران گرم است و توریست‌ها جاهای گرم نمی‌آیند، خیلی‌ها فکر می‌کنند حجاب مانع ورود توریست می‌شود اما توریستی که اینجا می‌آید، می‌داند که کجا آمده و چه قوانینی وجود دارد، توریست‌ها وقتی به ایران می‌آیند دوست دارند که این روسری را تست کنند، توریست‌ها دوست دارند که بروند پیش عشایر زندگی کنند. یکی از توریست‌ها می‌گفت که من شبی هزار یورو دادم که کنار عشایر زندگی کنم. البته باید به این هم اشاره کنم که توریست‌ها وقتی وارد ایران می‌شوند تفکری درباره ایران ندارند اما وقتی در حال بازگشت به کشورهای خودشان هستند بسیار راضی‌تر هستند. ایران برای دنیا بسیار جذاب است.
 اولین توییتی که درباره این کمپین انجام دادی چه بود؟
من عکسی از نقشه کل دنیا پیدا کردم که دور ایران را قرمز کرده بود. این عکس را گذاشتم و زیرش نوشتم باید ایران را دید. که بیش از هزار بار ریتوییت شد و واقعا مردم این کار را دوست داشتند. من بیشتر سعی می‌کردم ببینم چه بازتابی بین رسانه‌های جهان دارد و مردم همین طور در حال گذاشتن عکس بودند. من یکی از مهم‌ترین اهدافم تصویر سازی برای جهانیان بود که ایران چه اندازه می‌تواند زیبا باشد.
 چه رسانه‌هایی از دنیا از این کمپین گزارش دادند؟
 سی‌ان‌ان گزارشی منتشر کرد و هشتگ ایران را باید دید را گذاشت و رسما تبلیغ ایران را کرد. اصلا بی سابقه بود که سی‌ان‌ان برای ایران تبلیغ کند. خبرنگار خود سی‌ان‌ان عکس دیزی و سبزی را در توییترش منتشر کرد. این‌ها برای همه دنیا جذاب است. لورا لوزان، سردبیر المانیتور امریکا در توییتر با من مکالمه‌ای داشت و هشتگی را که درست کرده بودم گذاشت. فرانس٢٤ هم پس از اینکه عکس‌های این هشتگ را دید از ایران گزارش تهیه کرد. واشنگتن پست هم گزارشی نوشت درباره تاثیراتی که این کمپین در اقتصاد ایران دارد. مردم با عکس‌های‌شان موتور‌های جست‌وجو را بمباران می‌کنند تا ایران را به کشور‌های مختلف معرفی کنند. اینستاگرام آقای روحانی هم این هشتگ را گذاشت و نوشتند که آماده پذیرایی از مردم دنیا در ایران هستیم.
 چه اتفاقاتی در طول این کمپین برای شما افتاد که جذاب بود؟
به این هشتگ حمله‌های زیادی هم شد. مشکلات اجتماعی در هر کشوری وجود دارد اما نه اینکه این عکس‌ها را ما زیر این هشتگ بگذاریم. این هشتگ برای معرفی ایران درست شده است. یک آژانسی از لوزان سوییس به من ایمیل زد که با من کار دارند. گفت از وقتی این هشتگ راه‌اندازی شده ما کلی درخواست تور ایران داشتیم و از هرکسی می‌پرسم از کجا متوجه شده‌اید، می‌گویند عکس‌های این هشتگ را دیده‌اند و این راه را ادامه دهید. خبرگزاری‌هایی مثل مهر، خبرآنلاین و باشگاه خبرنگاران درباره این هشتگ و عکس‌های مردم نوشتند و به خصوص باشگاه خبرنگاران عکس‌های برتر را با اسم مردم منتشر می‌کنند. سفیر هلند در ایران در توییتر خودش عکس ایران را گذاشت و نوشت با دیدن ایران لذت ببرید. وزیر فرهنگ و گردشگری ایتالیا در سال ٢٠١٣ این هشتگ را دیده بود و به ایران سفر کرد. همچنین خیلی از توریست‌هایی که به ایران آمدند عکس‌هایی از ایران و پرواز ایران ایر می‌گذاشتند و هشتگ را زیرش می‌گذاشتند.
 در اینستاگرام چه تعداد عکس از سمت مردم گذاشته شده است؟
٢٤٠ هزار عکس در یک سال در اینستاگرام داریم. امیدواریم اگر مردم کمک کنند تا آخر امسال به ٥٠٠ هزار عکس برسیم. این کمپین کاملا مردمی است و اگر مردم کمک کنند، می‌توانیم ایران را به همه جهان نشان دهیم. امیدوارم همه برای معرفی ایران تلاش کنند.
 کسی از دوستان خودتان را هم به ایران آورده‌اید؟
دو تا از دوستان سوییسی من به ایران آمدند. حدود سه هفته نقاط مختلف ایران را با آنها دیدیم. از شمال تا جنوب را به آنها نشان دادم. تقریبا ٢٠٠٠ یورو نزدیک به هشت میلیون تومان برای این سه هفته هزینه کردند. وقتی این‌ها برگشتند به من ایمیل زدند که ما که سه هفته در ایران ٢٠٠٠ هزار یورو هزینه داشتیم و به مسافرت آمده بودیم، توانستیم پول ذخیره کنیم، یعنی اگر در سوییس بودیم، هزینه بیشتری داشتیم.
  فکر می‌کنید این کمپین چه اندازه می‌تواند تاثیرگذار باشد؟
این هدیه ایرانیان به کاربران شبکه‌های اجتماعی است که کشور خودشان را به خارجی‌ها نشان می‌دهند. فکر کنم اثراتش خیلی زود مشخص شود. این کمپین را من شروع کردم اما ادامه دادن آن به دست مردم است و نسل‌های آینده قطعا از برکات این گردشگری استفاده خواهند کرد. ورود توریست به ایران می‌تواند همانند درآمد نفت برای ما تاثیرگذار باشد.   مطلب فوق مربوط به سایر رسانه‌ها می‌باشد و خبرگزاری فارس صرفا آن را بازنشر کرده است. بازگشت به صفحه نخست گروه فضای مجازی انتهای پیام/

94/02/28 - 14:08





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن