تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عريف بيش از استحقاق، چاپلوسى و كمتر از استحقاق، از ناتوانى در سخن و يا حسد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826093149




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همایش سراسری قطبهای علمی در دانشگاه اصفهان برگزار می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: همایش سراسری قطبهای علمی در دانشگاه اصفهان برگزار می شود اصفهان- ایرنا- سومین همایش سراسری قطب های علمی روز چهارشنبه این هفته 30 اردیبهشت جاری در دانشگاه اصفهان برگزار می شود.


به گزارش ایرنا، دبیر قطبهای علمی علوم انسانی و هنر دانشگاه اصفهان روز یکشنبه در جمع خبرنگاران در اصفهان با اعلام این خبر گفت: این همایش با هدف هم افزایی و بهره گیری از توانمندیهای قطب های علمی در حل چالشهای عمده و رفع نیازهای اساسی کشور برگزار می شود.
دکتر علی اصغر میرباقری فرد، محورهای این همایش را رویکرد آینده قطب های علمی و روش های حمایت و ارتباط قطب های علمی با صنعت و جامعه عنوان و اضافه کرد: این همایش فرصت مناسبی برای بررسی تجارب گذشته و دستاوردهای قطب های علمی است.
وی با اشاره به فعالیت 154 قطب علمی در دانشگاه های کشور گفت: مدیران این قطب ها بهمراه مسئولان ارشد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت صنعت، معدن و تجارت و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و اعضای کمیسیون های تخصصی شورای قطب های علمی در این همایش شرکت می کنند.
میرباقری فرد افزود: دو نشست تخصصی با موضوع «قطبهای علمی، تجارب و چالش ها» و «راهکارهای افزایش استفاده از ظرفیت قطب های علمی در صنعت و جامعه» نیز از مهمترین برنامه های همایش است و نایج این دو نشست تخصصی در سیاست ها و برنامه های آینده قطب های علمی کشور اعمال می شود.
دبیر اجرایی همایش سراسری قطبهای علمی خاطرنشان کرد: علاوه بر برنامه برنامه مذکور شش قطب برگزیده کشوری نیز در این همایش به معرفی دستاوردهای خود می پردازند و همزان نمایشگاهی از دستاوردهای قطبهای علمی دانشگاههای اصفهان بر پامی شود .
قطبهای علمی با ساختاری فرا دانشگاهی از سال 1379 با رویکرد برنامه محور، ترویج فعالیت های علمی گروهی ، ایجاد محیط پویا در بین دانشجویان و تخصصی کردن فعالیت های علمی ذیر نظر وزارت علوم شکل گرفت .
این قطبها در پنج گروه اصلی فنی و مهندسی، علوم انسانی و هنر، علوم پایه، کشاورزی و دامپزشکی دسته بندی می شود و دوره فعالیت هریک پنج سال و متناسب با برنامه های توسعه است.
به گفته دبیر اجرایی همایش قطب های علمی کشور ، فعالیت دوره سوم قطب های علمی از سال 1390 آغاز شده و با توجه به اینکه امسال این دوره به پایان می رسد فرصت مناسبی برای ارزیابی فعالیت های آنهاست.
میر باقری فرد درباره جایگاه قطب های علوم انسانی گفت: در دوره اول فعالیت قطبهای علمی تعداد آنها زیاد نبود اما در دوره های دوم و سوم تعداد و جایگاه آنها پر رنگتر شد بطوریکه تعداد آنها اکنون به 28 قطب رسیده است.
وی با تاکید بر اینکه قطب های علمی علوم انسانی باید در مرزهای دانش حرکت و ایده های جدید تولید را با رویکرد فناورانه بومی سازی کند افزود: این قطبها اکنون به بخش قابل توجهی از اهداف خود رسیده اند.
میرباقری فرد بدون اشاره به دستاوردهای عینی این قطب ها بویژه در دانشگاه اصفهان اظهار کرد: تعداد مقاله برای قطب ها مهم نیست بلکه نشر برون داد علمی و فنی باید در خدمت تحقق اهداف آنها باشد.
هم اکنون هشت قطب علمی در دانشگاه اصفهان فعالیت دارد و پس از دانشگاه ترین از این نظر در رتبه دو قرار دارد دانشگاه تهران دارای 38 قطب علمی است .
قطب های علمی علوم انسانی دانشگاه اصفهان در زمینه های ر متون حکمی وعرفانی، جغرافیای شهری، صفویه شناسی، روان شناسی معنویت و شادی، اقتصاد بین الملل و سه قطب علوم پایه را آلاینده های محیط زیست، تنش های گیاهی و جبر فعالیت دارند .
اولین همایش سراسری قطب های علمی توسط دانشگاه تهران و دومین دوره توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد.
دانشگاه اصفهان با 70 سال قدمت بعنوان یکی از دانشگاههای جامع و برتر کشور دارای حدود 15 هزار دانشجو و 660 عضو هیات علمی است.
اصفهان دومین استان دانشگاهی کشور با بیش از 150 مرکز آموزش عالی و 330 هزار دانشجوی در حال تحصیل است.
پ/3011 / 1339



27/02/1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن