محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844665190
اعراب و آمریکا برای ایجاد سامانه موشکی توافق کردند/ نتایج کمپ دیوید از نگاه سفیر پیشین ایران در باکو
واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین:
اعراب و آمریکا برای ایجاد سامانه موشکی توافق کردند/ نتایج کمپ دیوید از نگاه سفیر پیشین ایران در باکو بین الملل > دیپلماسی - سفیر پیشین ایران در باکو در گفتگویی با محوریت بررسی نتایج و دستاوردهای نشست کمپ دیوید گفت: توافق کلی بر سر ایجاد سامانه دفاع موشکی منطقه ای میان کشورهای منطقه و آمریکا حاصل شده، اما بحث بر سر جزئیات و همچنین پیچیدگی های فنی و تاکتیکی ادامه دارد.
زهرا خدایی: آمریکا و مقامات شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس (عربستان سعودی، قطر، کویت، عمان، امارات متحده عربی و بحرین) در پایان نشست یک روزه در گردشگاه معروف کمپ دیوید واقع در 100 کیلومتری واشنگتن با صدور بیانیه ای مشترک به کارخود پایان دادند. این در حالی بود که در این نشست تنها دو کشور در سطح رهبری یعنی "تمیم بن حمد آل ثانی" امیر قطر و"صباح الاحمد الصباح" امیر کویت، حضور داشتند و بقیه کشورها در سطوحی پایین تر به این گردهمایی آمده بودند. خبرگزاری خبرآنلاین در گفتگویی با دکتر افشار سلیمانی، تحلیلگر مسائل سیاسی و سفیر پیشین کشورمان در جمهوری آذربایجان نتایج و دستاوردهای این نشست را مورد بررسی قرار داده است که در ادامه می خوانید:
هدف از نشست کمپ دیوید چه بود؟
پیش از برگزاری نشست کمپ دیوید گمانه زنی های زیاد، متشابه ومتفاوتی از سوی ناظران و تحلیلگران سیاسی منطقه وجهان نسبت به محتوا ونتایج احتمالی این اجلاس صورت گرفت. از جمله اینکه برخی اعلام کردند که در جریان این دیدار، اوباما تلاش خواهد کرد نظر زمامداران عربی منطقه را نسبت به توافق هستهای با ایران جلب کند و احتمالاً دولت اوباما به منظور جلب اعتماد زمامداران عرب، قراردادهای فروش اقلام نظامی جدید و سیستم دفاع ضدموشکی "تاد"را پیشنهاد خواهد کرد. دیگر رسانههای امریکایی وغیر امریکایی نیز به مسایل مختلف دیگری از جمله اختلاف میان عربستان و امریکا درموضوع سوریه و یمن که دراین نشست مطرح شده بود پرداخته بودند. این درحالی بود که اوباما تلاش کرده بود تا اندازه ای اعتماد متحدان سنتی خود را جلب کند. اوباما یکروزپیش از نشست کمپ دیوید در دیدار خود با ولیعهد و محمد بن سلمان نایب ولیعهد و وزیر جنگ آل سعود در کاخ سفید گفته بود آمریکا و عربستان رابطه و دوستی فوق العاده ای دارند که سابقه آن به زمان فرانکلین روزولت می رسد. به موازات اینگونه اظهارات، برخی مقامهای امریکایی پیش از برگزاری نشست با مقامهای کشورهای عربی خلبج فارس هدف از این نشست را تحکیم روابط راهبردی 50 ساله آمریکا و کشورهای عربی اعلام کرده بودند. پیشتر نیز و به دفعات در طول برگزاری مذاکرات هسته ای ایران با 5+1 برخی کشورهای عربی منطقه خلیج فارس به ویژه عربستان از توافق هسته ای احتمالی گروه 1+5 با ایران ابراز نگرانی کرده بودند. رهبران عربستان و فرانسه نیز یکروز پیش از نشست کمپ با صدور بیانیه ای مشترک بر این مساله تاکید کرده اند که توافق هسته ای با ایران نباید متضمن تهدیدی علیه کشورهای همسایه ایران در منطقه شود.
نکات مهم و برجسته بیانیه کمپ دیوید آیا هدفی که بدان اشاره کردید را تضمین می کند؟
در این بیانیه از ایران خواسته شده است تا تدابیری برای اعتماد سازی و از میان بردن نگرانی های کشورهای همسایه خود اتخاذ کند.
دیگر بندهای مهم این بیانیه عبارتند از:
- واشنگتن و کشورهای عرب حاشیه خلیج فارس بر پایبندی خود به شراکتی راهبردی و برقراری روابطی قوی تر از گذشته میان خود تاکید می کنند. - واشنگن بر التزام خود به همکاری مشترک با کشورهای منطقه خلیج(فارس) برای حمایت از منطقه در برابر هرگونه تهدید تاکید کرد.
- آمریکا و کشورهای شورای همکاری خلیج فارس همچنین تصمیم گرفته اند برای مقابله با تهدیدات تروریستی همکاری های خود را افزایش دهند. - آمریکا سرعت بخشیدن به صادرات سلاح به کشورهای جنوب خلیج فارس را تضمین می کند و هیاتی از آمریکا برای بررسی این موضوع در هفته های آینده به منطقه خواهد آمد. - کشورهای جنوب خلیج فارس التزام خود را به مشورت و رایزنی با آمریکا قبل از برنامه ریزی برای هر اقدام نظامی اعلام می کنند.
- توانمندی های دفاعی موشکی در منطقه خلیج فارس شامل سامانه هشدار زودهنگام با کمک فنی آمریکا ایجاد خواهد شد.
- سران آمریکا و شورای همکاری خلیج فارس تاکید میکنند که همه اعضای شورای همکاری از توافق هسته ای که پیش بینی می شود در ماه آینده میلادی میان ایران و گروه 1+5 به دست آید استقبال می کنند. - سران آمریکا و مقاماتی از 6 کشور جنوب خلیج فارس ازجمله سران قطروکویت بر ضرورت تحول سریع از عملیات نظامی به عملیات سیاسی در یمن، حل نزاع ها در خاورمیانه با استفاده از راه های سیاسی و حل نزاع فلسطین و اسرائیل براساس راه حل دو دولت تاکید میکنند.
- سران هفت کشور توافق میکنند که در سال آینده میلادی نیز نشست مشترک دیگری میان سران آمریکا و کشورهای جنوب خلیج فارس برگزار خواهدشد.
آیا این بیانیه می تواند زمینه ساز اعتمادسازی باشد؟
در بررسی محتوای کمپ 3 بنظر میرسد تعهد مشترک به ایجاد یک سامانه دفاعی منطقه ای، از معدود نتایج قابل توجهی است که ازاین نشست حاصل شد. این تعهد در چارچوب درخواست کشورهای منطقه برای دریافت تضمین های دفاعی از آمریکا در مقابل ایران مطرح شده است.
کشورهای عرب منطقه از این نگرانند که برداشته شدن تحریم های ایران در پی حصول توافق نهایی هسته ای، سبب احیای اقتصاد ایران شده و این کشور را قادر به دستیابی به موشک های دقیق تر و مطمئن تر سازد. لذا تصورمیکنند یک سامانه دفاعی مشترک کشورهای منطقه را قادر خواهد ساخت حمله احتمالی از جانب ایران را بهتر دفع کرده و رادارها و تجهیزات شناسایی خود را بدین منظور در یکدیگر ادغام کنند.
اظهارات و لحن رییس جمهور را چگونه دیدید؟
تفاوت محتوایی اظهارات اوباما با سخنان وزیر امورخارجه عربستان سعودی در قبال مسایل مربوط به ایران و عدم حضور سران 4 کشور عربی خلیج فارس در کمپ دیوید و اختلافات نهان وآشکار عربستان با امریکا و کشورهای عربی خلیج فارس بایکدیگر بیانگراین است که نشست کمپ به نفع کشورهای عربی نبوده و به بیشتر خواسته های خود ازجمله دررابطه با توافق هسته ای باایران، تضمین امنیتی این کشورها ازسوی امریکا، برخورد با بشاراسد آنگونه که عربستان و یارانش میخواهند با کم وکیفی که عربها طالب آن بودند نایل نشده اند و آمریکا تاحدود زیادی موفق به اقناع آنها وتحمیل برخی دیدگاههای خود براین کشورها شده است. چرا که به نظر میرسد واشنگتن قصد ندارد خود را درگیر مستقیم بحرانها و رودررویی های نظامی احتمالی در منطقه خاورمیانه نماید بویزه آنکه دوره ریاست جمهوری اوباما روبه پایان است ودرمدت قریب دوسال مانده به انتخابات ریاست جمهوری که ازیکسال دیگر فضای انتخاباتی رابر آمریکا تحمیل خواهدنمود دموکراتها نیز قصد پیروزی دران را دارند . با این اوصاف پیام اوباما به اعراب چه بود؟
اولویت و توصیه امریکا برای عربهای خلیج فارس این است که آنها خود ارتش متحدی را تشکیل دهند و امریکاهم مساعدتهایی به آنها نماید اما نه درسطح واحدی که روزی این کشورها بتوانند امنیت اسراییل را مخاطره افکنند و اینجاست که این سخن اوباما بیشتر معنی می یابد که به اعراب خلیج فارس بویژه عربستان گفت بیشتر از اینکه از اوضاع بیرونی (ایران) باشید ازاوضاع داخلی خودنگران باشید! این سخن اوباما نشان میدهد که او و دولتمردان و سیاسیون آمریکایی، کشورهای عربی خلیج فارس را بی ثبات میدانند و اینکه روزی حکومتهایی در این سرزمینها روی کار بیایند که حامی مسلمانان و بویژه فلسطینیان باشند نگرانند.
اخباری مبنی بر ایجاد سامانه دفاع موشکی آمریکا در منطقه شنیده شده است، این مسئله تا چه میزان شدنی است؟ توافق کلی بر سر ایجاد سامانه دفاع موشکی منطقه ای میان کشورهای منطقه و آمریکا حاصل شده، اما بحث بر سر جزئیات و همچنین پیچیدگی های فنی و تاکتیکی سبب می شود عملی شدن این ایده همچنان محل بحث و تردیدهای فراوانی باشد. به عنوان مثال آنتونی کردسمن، تحلیلگر ارشد مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی می گوید بزرگترین چالش در مقابل ساخت سپر موشکی، دستیابی به توافقی جامع درباره قواعد مواجهه با هرگونه تهدید است. به گفته وی، پیش از اینکه نخستین موشک شلیک شود، باید درباره کلیت ساختار این سامانه به توافق و تفاهم رسید. دستیابی به این هدف، نیازمند انعقاد موافقتنامه های بی سابقه ای میان ارتش آمریکا و کشورهای منطقه و همچنین میان خود این کشورهاست که اغلب روابط پرتنشی نیز با هم دارند. در این چارچوب، این کشورها می بایست به توافقی بر سر تسهیم اطلاعات دست یابند تا از خطر هدف قرار گرفتن تجهیزات و ناوگان خود توسط یکدیگر احتراز کنند. افزون بر این، آموزش های فراوانی از سوی آمریکا باید در اختیار این کشورها قرار گیرد تا جلوی وقایع ناگوار احتمالی گرفته شود. از سوی دیگر ایجاد یک سامانه موشکی آمریکایی برای جلوگیری از حملات احتمالی ایران علیه کشورهای منطقه، سال ها زمان خواهد برد و همچنین نیازمند افزایش اعتماد میان کشورهای منطقه، فروش بیشتر تسلیحات حساس آمریکایی به این کشورها و ارائه آموزش های فشرده از سوی آمریکا برای جلوگیری از وقوع هرگونه اتفاق ناگوار درباره این تسلیحات است.
در کم نتیجه بودن اجلاس کمپ همین بس که یکی از سران عرب شرکت کننده در اجلاس کمپ دیوید که نامش فاش نشده و نیویورک تایمز خبرآن را منتشر کرده گفته است که «عربستان سعودی و کشورهای کوچکتر عرب به دنبال رساندن خود به توانایی هستهای جمهوری اسلامی هستند». علاوه بر این، شاهزاده ترکی بن فیصل، رئیس سابق سازمان امنیت پادشاهی عربستان سعودی نیز گفته «ما به هر آنچه ایران به دست آورده، دست خواهیم یافت». هرچند که اخبارواطلاعاتی درزمینه تلاشها وفعالیتهای هسته ای عربستان ازچندسال پیش به بیرون درزکرده و به این مهم نباید ساده انگارانه نگریسته شود. سیاست خاورمیانه ای آمریکا در برقراری توازن سنتی میان ایران و عربستان از چه زاویه ای قابل ارزیابی است؟
اقدام دولت آمریکا به جلب نظر کشورهای عربی کرانه جنوبی خلیج فارس البته یک سیاست دوسویه و از برخی جهات پارادوکسیکال است؛ زیرا درعین حال که قراردادهای میلیارد دلاری فروش تسلیحات جدید به کشورهای عربی سودهای سرشاری را عاید شرکتهای اسلحهسازی آمریکا و دولت واشنگتن میکند اما این عربستان است که هزینه های گزافی را صرف توسعه مدارس افراطی وهابی وتربیت نیروهای رادیکال میکند که موجد تروریسم درمنطقه وجهان هستتد که امروز امریکا با آنها رودروست. آنچه روشن است اینکه تلاش عربهای خلیج فارس برای حل مشکلات منطقه با امریکا و سیبل نمودن ایران اقدام پسندیده ای نیست و ضرورت دارد ایران همانگونه که پرونده هسته ای خودرا با درایت و واقع بینانه پی می گیرد و با امریکا وارد مذاکرات مستقیم شده است در راستای اعتمادسازی وبرقراری امنیت وصلح و تقویت ثبات در منطقه نیز به مذاکرات موازی با کشورهای منطقه و امریکا واروپا و روسیه و چین بپردازد و با استخدام توأمان دیپلماسی رسمی وعمومی، مساعی معطوف به هدفی در راستای تامین منافع ملی ایران و تقویت ثبات و امنیت منطقه ای مبدول دارد. چراکه افزایش شکاف میان ایران و کشورهای منطقه و ایران -امریکا به نفع ما و منطقه نیست. 5252
کلید واژه ها: شورای همکاری خلیج فارس -
یکشنبه 27 اردیبهشت 1394 - 08:57:03
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]
صفحات پیشنهادی
نشست اوباما و سران 6 کشور جنوب خلیج فارس در کمپ دیوید: استقبال از توافق هسته ای/ تسریع در فروش سلاح / راه اند
نشست اوباما و سران 6 کشور جنوب خلیج فارس در کمپ دیوید استقبال از توافق هسته ای تسریع در فروش سلاح راه اندازی سامانه دفاع موشکی این بیانیه تاکید می کند کشورهای جنوب خلیج فارس نیز التزام خود را به مشورت و رایزنی با آمریکا قبل از برنامه ریزی برای هر اقدام نظامی اعلام می کنند"کمپ دیوید؛ آخرین ایستگاه توافق اعراب با آمریکا"
چهارشنبه ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵ ۲۶ کمپ دیوید نه فقط اقامتگاه تفریحی ریاست جمهوری آمریکا بلکه مکانی ویژه و مهم است مکانی که در سپتامبر 1978 میزبان مذاکرات هیات مصری به ریاست محمد انور سادات رئیس جمهور وقت مصر با هیات اسرائیلی به ریاست مناخیم بگین رئیس وقت اسرائیل و شاهد امضروزنامههای آمریکایی مطرح کردند کمپدیوید مانع توافق هستهای نمیشود/ اوباما حاضر به مهار ایران به سود اعراب ن
روزنامههای آمریکایی مطرح کردندکمپدیوید مانع توافق هستهای نمیشود اوباما حاضر به مهار ایران به سود اعراب نیستروزنامههای آمریکایی با اشاره به توافق احتمالی هسته ای میان تهران و واشنگتن تأکید کردند که کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از همگرایی میان ایران و آمریکا نگرانند ولی آمریپشت پرده نشست کمپ دیوید/ کلید سپر موشکی اعراب در دست آمریکا/ روابط ویژه نایف و تمیم
پشت پرده نشست کمپ دیوید کلید سپر موشکی اعراب در دست آمریکا روابط ویژه نایف و تمیم فعال و وبلاگ نویس سعودی فاش کرد از مهم ترین توافق های آمریکایی ها و کشورهای عرب خلیج فارس در کمپ دیوید سپر موشکی به هزینه ده ها میلیارد دلار است که راه اندازی آن در اختیار آمریکاست به گزارش پایسفیر امارات در آمریکا: توقع یک تضمین امنیتی را از نشست فردا در کمپدیوید داریم
سفیر امارات در آمریکا توقع یک تضمین امنیتی را از نشست فردا در کمپدیوید داریم سفیر امارات میگوید که نمایندگان کشورهای عربی در جلسه مشترک فردا با باراک اوباما انتظار خواهند داشت که آمریکا یک تضمین امنیتی در خصوص برنامه هستهای ایران به آنها بدهد 94 02 17 - 20 26نشست کمپ دیوید/ نارضایتی متقابل اعراب و آمریکا از یکدیگر
نشست کمپ دیوید نارضایتی متقابل اعراب و آمریکا از یکدیگر تهران-ایرنا- نشست باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا با سران شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس در حالی از امروز در کاخ سفید آغاز می شود و از فردا در کمپ دیوید ادامه می یابد که هر دو طرف نارضایتی خود را از مواضع یکدیگر نشانرویترز: آمریکا پس از نشست «کمپ دیوید»، بیانیهای درباره «یکپارچهسازی دفاع موشکی» صادر می
رویترز آمریکا پس از نشست کمپ دیوید بیانیهای درباره یکپارچهسازی دفاع موشکی صادر میکندمقامات آمریکایی میگویند نشست رئیسجمهور این کشور با سران کشورهای حاشیه خلیج فارس با صدور بیانیهای درباره آنچه یکپارچهسازی دفا موشکی خوانده شده به کار خود پایان میدهد به گزارش گروه بین&zwnدمشق: حضور اعراب در کمپ دیوید برای دریافت دیکتههای جدید آمریکا است
جمعه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲ ۳۲ معاون وزیر خارجه سوریه با بیان اینکه دست اسرائیل در حوادث سوریه بسته است عنوان داشت کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس برای دریافت دیکتههای جدید آمریکا به کمپ دیوید رفتهاند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا فیصل مقداد معاون وزیر خارجه سنشست کمپ دیوید و نارضایتی اعراب و آمریکا از یکدیگر
نشست کمپ دیوید و نارضایتی اعراب و آمریکا از یکدیگر نشست باراک اوباما رییس جمهوری آمریکا با سران شش کشور عضو شورای همکاری خلیج فارس در حالی از امروز در کاخ سفید آغاز می شود و از فردا در کمپ دیوید ادامه می یابد که هر دو طرف نارضایتی خود را از مواضع یکدیگر نشان داده اند بهبا اشاره به نشست «کمپدیوید» سردبیر سابق الحیات: اعراب! به آمریکا اعتماد نکنید
با اشاره به نشست کمپدیویدسردبیر سابق الحیات اعراب به آمریکا اعتماد نکنیدسردبیر اسبق روزنامه سعودی الحیات در یادداشتی پیرامون نشست هفته جاری اعراب در کمپدیوید آمریکا خطاب به سران عرب نوشت که به آمریکا اعتماد نکنید که هر وقت کردید خوار شدید کلید خلیج فارس دست آمریکا نیست بهکارشناس مرکز مطالعات الاهرام مصر در گفتوگو با فارس عنوان کرد کمپ دیوید بازار فروش سلاح به اعراب/نابخردی شیوخ
کارشناس مرکز مطالعات الاهرام مصر در گفتوگو با فارس عنوان کردکمپ دیوید بازار فروش سلاح به اعراب نابخردی شیوخ خلیج فارس در دنبالهروی از آمریکاکارشناس مرکز مطالعات الاهرام مصر کمپ دیوید را بازار فروش سلاح به کشورهای عربی با موج ایران هراسی و به منظور شعله ور کردن آتش جنگهای منطقهالشرقالاوسط گزارش داد «کمپدیوید» برای همکاری نظامی بیسابقه آمریکا و اعراب آماده میشود
الشرقالاوسط گزارش دادکمپدیوید برای همکاری نظامی بیسابقه آمریکا و اعراب آماده میشودیک مقام آمریکایی اعلام کرد که در نشست هفته آینده اعراب با مقامات آمریکایی در کمپ دیوید تصمیمهای مهم و بیسابقهای گرفته خواهد شد به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس «باراک اوبامانیامدن اعراب به کمپ دیوید تاثیری در سیاست های آمریکا ندارد
واکنش کاخ سفید به قهر ملک سلمان نیامدن اعراب به کمپ دیوید تاثیری در سیاست های آمریکا ندارد شناسهٔ خبر 2578681 - سهشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹ ۲۶ بین الملل > آمریکای شمالی کاخ سفید در واکنش به خبر حضور نیافتن رهبران عرب کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در نشست کمپ دیوید اعلگزارش الحیات از پیشنویس بیانیه پایانی نشست کمپدیوید ایجاد زرادخانه تسلیحاتی برای شورای همکاری و حمایت از توا
گزارش الحیات از پیشنویس بیانیه پایانی نشست کمپدیویدایجاد زرادخانه تسلیحاتی برای شورای همکاری و حمایت از توافق هستهای با ایرانیک روزنامه فرامنطقهای در آستانه نشست سران شورای همکاری خلیج فارس با رئیس جمهور آمریکا خبر داده که ایجاد زرادخانه تسلیحاتی برای کشورهای شورای همکاری خلیواشنگتن تایمز: اوباما برای خاموش ساختن عربستان در مورد توافق هسته ای ایران به راه حل رسید؛ ارائه بمب های بتن ش
واشنگتن تایمز اوباما برای خاموش ساختن عربستان در مورد توافق هسته ای ایران به راه حل رسید ارائه بمب های بتن شکن و ایجاد سامانه موشکی در مقابل تهران روزنامه آمریکایی واشنگتن تایمز در تحلیلی نوشت اوباما بی سروصدا کشورهای عربی را به سمت سامانه موشکی سوق می دهد به گزارش نامه نیوحمايت آمريکا از تهاجم عربستان به يمن با بيانيه کمپ ديويد هم همخواني ندارد
۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ ۹ ۱۴ق ظ افخم حمايت آمريکا از تهاجم عربستان به يمن با بيانيه کمپ ديويد هم همخواني ندارد موج - سخنگوي وزارت امور خارجه گفت حمايت آمريکا از تهاجم عربستان به يمن نه تنها در تعارض با مقررات بين المللي است بلکه با برخي مفاد بيانيه کمپ ديويد هم همخواني ندارد به گزمطالبات اعراب از آمریکا در قبال توافق هستهای با ایران/الگوی ژاپن
چالش اوباما در کمپ دیوید مطالبات اعراب از آمریکا در قبال توافق هستهای با ایران الگوی ژاپن شناسهٔ خبر 2566941 - یکشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴ ۴۴ بین الملل > ایران در جهان کشورهای عرب منطقه در نشستی که با اوباما خواهند داشت احتمالا دولت واشنگتن را به بهانه حفظ برتری نظامی نسبت-
گوناگون
پربازدیدترینها