تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):حيا زينت اسلام است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804268490




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگاه شما: وقتی در عربستان، اینترنت می‌خوریم |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نگاه شما: وقتی در عربستان، اینترنت می‌خوریم
بخش «نگاه شما» برای ارائه و معرفی «نگاه» مخاطبان «تابناک» به همه موضوعات است. هر مخاطب «تابناک» می‌تواند با مد نظر قرار دادن شرایط همکاری با این بخش، «نگاه» خود را ارسال کند تا در معرض دید و داوری دیگر مخاطبان قرار گیرد.
کد خبر: ۵۰۰۱۴۸
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۶ - 16 May 2015


جواد موثق: الف) اواخر تیر ماه 1393، عازم مکه بودیم. سومین مرتبه‌ام بود که مهمان خانه خدا می‌شدم. از آن‌جایی که هر شخصی طی سفرهای پیاپی به یک منطقه خاصی، به تجربیات سفرش اضافه می‌شود بنده نیز از این قاعده مستثنی نبودم. می‌دانستم سرعت اینترنت کشور عربستان، به مراتب بیشتر از اینترنتِ بلانسبتِ لاکپشت، در ایران بود. لذا لپ‌تاپم را هم با خودم در این سفر همراه داشتم. پس از این‌که وارد مدینه شدیم و در هتل مربوطه اقامت گزیدیم، و از آن‌جایی که ترم تابستان را هم اخذ کرده بودم اما به صورت اینترنتی دنبال کارهایش می‌بودم لذا در اولین فرصت به سراغ یکی از کارکنان عرب زبان هتل رفتم و از او خواستم تا رمز اینترنت را به من بدهد. او مرا به مدیر ایرانی حواله‌ام کرد. آن مدیر تا مرا دید گفت اومدی برای زیارت یا اینترنت؟ که گفتم لطفاً رمز را بدهید. گفت: گوشی را بیاور تا رمز را وارد کنم.

خب اگر هر شخص دیگری بود ممکن بود که با این طرز برخورد ناراحت و دلگیر شود اما از آن‌جایی که تخصص بنده کامپیوتر بود و گوشی اندرویدی بنده نیز هک شده بود، گوشی را دادم تا رمز را وارد کند. غافل از آن‌که این مدیر نمی‌دانست هر رمزی را که وارد کند پس از متصل شدن گوشی به اینترنت، رمز وارد شده، در یکی از فایل‌های سیستمی گوشی ذخیره خواهد شد. پس از این اقدام، گوشی را گرفتم و به اتاق رفتم. دنبال آن فایل سیستمی گشتم و خلاصه رمز را پیدا کردم. لپتاپ را روشن کردم. لپتاپم به مدت 21 روز روشن بود. 21 روز بود که کامپیوتر همراهم دانلود می‌کرد. در این مدت حجمی بالغ بر 1.5 ترابایت دانلود شده بود.

ب) در دو بار اولی که عربستان رفته بودم در هتل‌ها، رمز را در کاغذی نوشته و به دیواری می‌چسباندند. سخنم با دو طیف گران‌مایه می‌باشد. اول آن مدیران هتل‌هایی است که فکر می‌کنند پول اینترنت کشور عربستان از جیب مبارکشان خارج می‌شود. درست است که هزینه‌هایی را داراست اما مثل ایران، حجمی نیست و لفظ نامحدود، واقعاً نامحدود است در آن‌جا. درست است که با گرفتن پهنای باند اینترنت ممکن است اختلالاتی را وارد کرده باشم، اما دلیل نمی‌شود که آن مدیر از هرکس گوشی بگیرد و رمز را وارد کند. ضمن این‌که بنده در دانلود فایل‌هایم محدودیت سرعت قرار داده بودم. دوم، شرکت‌هایی است که جفا در حق مشترکین‌شان می‌کنند. سرعت دریافت در آن‌جا حداقل 2 مگابایت بر ثانیه بود. یعنی شما اگر بخواهید یک فایل با حجم 1 گیگابایتی را دانلود کنید فقط 512 ثانیه طول خواهد کشید یعنی کمی بیشتر از 8 دقیقه. دقیق‌تر بخواهم بیان کنم در این‌جا شرکت‌ها سرویس اینترنت 512 کیلوبیت به شما می‌دهند و شما می‌توانید فقط با سرعت 64 کیلوبایت قادر به دریافت از وب باشید. در صورتی‌که با سرعت حداقل 2 مگابایت عربستانی می‌شود یک سرویس 16 مگابیت واقعی.

ت) این تجربه فقط در کشور عربستان بود. کشوری که مردمان عادی‌اش نیازی به این سرعت ندارند در حالی‌که عده‌ی زیادی از تحصیل‌کرده‌های عزیز کشورمان، به 1 مگابایت هم، واقعاً راضی‌اند. ضمن این‌که اکثر سایت‌های خبری ایرانی فیلتر بود مابقی سایت‌هایی که سروکار داشتم با سرعت خیره‌کننده‌ای باز می‌شدند. خدا کشورهای دیگر را بخیر کند!











این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن