واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: چهاردهمین دوره لیگ برتر فوتبال از نظر کارشناسان تهران - ایرنا - چهاردهمین دوره لیگ برتر فوتبال باشگاههای کشور جام خلیج فارس در حالی از 9 مرداد ماه سال 93 و بعد از جام جهانی 2014 برزیل آغاز شد که برنامه ریزی یک ساله و برگزاری به موقع و حساسیت های پرهیجان هفته پایانی دیدارها از مشخصات بارز و مهم این دوره از لیگ برتر بود.
به گزارش ایرنا، چهاردهمین دوره لیگ فوتبال باشگاههای کشور توسط سازمان لیگ به گونه ای بود که حتی با وجود برگزاری لیگ قهرمانان آسیا ، جام ملتهای آسیا ودیدارها و اردوهای تدارکاتی تیم ملی خللی در نظم و برگزاری به موقع آن ایجاد نشد و تعامل بسیار خوب سازمان لیگ با سرمربی تیم ملی و باشگاهها سبب شد تا کمترین آسیب نیز به تیم ملی وارد شود و همه بازیکنان دراردوهای این تیم حضور داشته باشند.
ازهیجان و هفته های پراسترسی که برای تیم های بالای جدول و پایین جدول در هفته های پایانی لیگ گذشت نباید غافل شویم، چرا که تا هفته سی ام نیزسه تیم تراکتورسازی، نفت تهران وسپاهان اصفهان شانس قهرمانی داشتند ودرپایین جدول نیز به غیر از نفت مسجد سلیمان، پیکان، استقلال خوزستان، ملوان و راه آهن در تلاش برای بقا در لیگ بودند و همین موضوع حساسیت لیگ را تا لحظات آخر دوچندان کرده بود.
در این رابطه نظرات برخی کارشناسان و صاحبنظران در زیر می آید:
پرویز مظلومی سرمربی پیشین تیم استقلال در خصوص چهاردهمین دوره برگزاری لیگ برترگفت: لیگ امسال دارای نظم، برنامه ریزی و انضباط خوبی بود و برای بسیاری از تیم ها به ویژه برای سرخابی ها فراز و نشیب زیادی داشت.
وی اظهارداشت: مسئله جوانگرایی هم با الزام لیگ به باشگاه ها برای استفاده نکردن بیش از 18 بازیکن بزرگسال خیلی خوب بود و خیلی از جوانان خود را نشان دادند وازنکات دیگر تعامل بین سازمان لیگ و فدراسیون وتیم ملی بود به شکلی که هیچ خدشه ای به برنامه تیم ملی وارد نشد.
فرشاد پیوس بازیکن اسبق پرسپولیس و تیم ملی هم گفت: هماهنگی بین سازمان لیگ و فدراسیون از نکات بارز لیگ چهاردهم بود و از این نظر به لیگ های جهانی از نظر برنامه ریزی نزدیک می شویم.
سعید عباسی مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز با تاکید برلزوم برنامه ریزی های مدون برای تیم ها خاطرنشان کرد: باید از تجارب سایر لیگ ها استفاده کرد وایران در جام باشگاه های آسیا 4 تیم دارد که باید خودشان شرایط مالی شان رافراهم وبامشکلات بازیکنان مبارزه می کردند و با همان کیفیت هم در لیگ برتر ظاهر می شوند.
مهرزاد خلیلیان مدیرعامل باشگاه سپاهان اصفهان در خصوص کیفیت لیگ برتر باشگاههای کشور در سال 94-93 گفت: فشارهایی که سال گذشته به ویژه از تیم ملی به ما آمد سبب شد تا وقتی بازیکن را در اختیار تیم ملی می گذاشتیم، با آسیب ها و مصدومیت ها و همچنین دور بودن از فضای بازی های باشگاهی مواجه می شود که ضربات زیادی می زد.
وی معدل برنامه ریزی های لیگ را خوب دانست وافزود: اگر بخواهیم در آسیا بدرخشیم باید در فضای مناسب تری قرار بگیریم.
رییس سازمان لیگ فدراسیون فوتبال هم در خصوص لیگ چهاردهم گفت: لیگ امسال نسبت به امکانات و شرایطی که وجود داشت خوب و پویا بود و کاهش میانگین سنی بازیکنان یکی از خصوصیات بارز آن بود.
مهدی تاج با اشاره به کاهش هزینه های لیگ یادآور شد: میانگین قرارداد 463 بازیکن 200 میلیون تومان است که به طور میانگین بیش از 35 درصد از پول خود را گرفته اند.
نایب رییس اول فدراسیون فوتبال ادامه داد: یکی دیگر از نکات مهم لیگ برتر انجام به موقع همه مسابقات بود.
چهاردهمین دوره لیگ برتر باشگاههای کشور (جام خلیج فارس) با 16 تیم از 9 مرداد سال 93 با دیدار تیم های تراکتورسازی و فولاد خوزستان آغاز شد که تیم تبریزی با نتیجه 2 بر یک حریف جنوبی خود را شکست داد.
درهفته سی ام و پایانی چهاردهمین دوره رقابت های لیگ برتر باشگاههای کشور که بسیار حساس و پرهیجان بین تیم های تراکتورسازی تبریز، نفت تهران و سپاهان اصفهان دنبال می شد سرانجام به دلیل کسب نتیجه مساوی 3 بر 3 بین تیم های تراکتورسازی و نفت تهران، جام قهرمانی به سپاهان اصفهان رسید.
به این ترتیب تیم سپاهان اصفهان، تراکتورسازی تبریز و نفت تهران به ترتیب با کسب 59 و 58 و 58 (تفاضل گل کمتر) در رده های اول تا سوم قرار گرفته و به لیگ قهرمانان آسیا راه یافتند.
در پایین جدول نیز نفت مسجد سلیمان و پیکان به لیگ دسته اول سقوط کردند و تیم استقلال خوزستان برای بقا در لیگ برتر باید در دیدار پلی آف لیگ برتر به مصاف حریف خود برود.
ورزشی**1067**1590
25/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]