واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
سهم ايران از گردشگري دنيا چقدر است؟
معاون گردشگري ميراث فرهنگي استان اصفهان گفت: بايد به بخش خصوصي بها دهيم نه اينکه در شعار مدافع بخش خصوصي باشيم.
روز نو : معاون گردشگري ميراث فرهنگي استان اصفهان گفت: بايد به بخش خصوصي بها دهيم نه اينکه در شعار مدافع بخش خصوصي باشيم.
به گزارش روزنو،محسن يارمحمديان روز گذشته (پنجشنبه) در همايش گردشگري، سرمايه ملي و نگاه به آينده در دانشگاه پيام نور شهرستان، اظهار کرد: براي پيشبرد کارها در ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري حداقل بايد 15 ارگان و نهاد به آن کمک کند و به دليل اينکه حوزه گردشگري در کشور بسيار وسيع است، اگر يکي از اين زنجيرهها قطع شود، به طور کل کاراييها از دست ميرود.
وي ادامه داد: کاستيها را ميپذيريم، اما بخشي از آن به شرايط عمومي دولت و خود شهرستانها مربوط ميشود و فرمانداران بايد کمک کنند. همچنين يکي از ضعفهاي ما در کشور اين است که شعارهاي قشنگي ميدهيم، اما حرفهايمان کاربردي نيست.
معاون گردشگري ميراث فرهنگي استان اصفهان با بيان اينکه در استان 22 هزار جاذبه تاريخي داريم، گفت: بايد به بخش خصوصي بها دهيم نه اينکه در شعار مدافع بخش خصوصي باشيم، اما در عمل به گونهاي رفتار کنيم که بخش خصوصي فرار را بر قرار ترجيح دهد. بايد با اين بخش تعامل داشته باشيم و راه را برايشان هموار کنيم.
يارمحمديان با بيان اينکه امروزه سهم ايران از گردشگري دنيا تنها نيم درصد است، خاطر نشان کرد: شعار ميدهيم که استان اصفهان ديگر توان توسعه کشاورزي و صنعتي را ندارد و در شعار همه معتقديم که گردشگري خوب است، اما چوب لاي چرخ بخش خصوصي ميگذاريم، به گونهاي که براي گرفتن يک وام بايد کوچه پس کوچههاي اداري را بگذرانند.
مديرکل ستاد مديريت بحران استانداري اصفهان گفت: امروز اگر خوانسار به عنوان محور گردشگري ميدرخشد، به دليل ايمن بودن منطقه است.
منصور شيشه فروش نيز در اين همايش اظهار کرد: همه به دنبال اين هستيم که فضاي توسعه پايدار را در منطقه ايجاد کنيم و اين امر محقق نميشود مگر اينکه مولفههاي آن به وضوح اجرايي شود.
وي با بيان اينکه ايمني بر همه امور مقدم است، ادامه داد: فن، هنر و دانش يک مدير اين است که نظم را بر سيستم بي نظمي که در اثر وقوع يک حادثه ايجاد شده است، برگرداند.
مديرکل ستاد مديريت بحران استانداري اصفهان گفت: حوادث طبيعي همچون خشکسالي براي کشور هم رخ ميدهد و بايد در جهت پيشگيري از آنها برنامه ريزيهاي لازم انجام شود، براي نمونه در سالهاي گذشته در خوانسار سيلابي رخ داد و بعد از آن اقداماتي براي جلوگيري از حوادث احتمالي بعدي در شهرستان انجام شد.
شيشه فروش افزود: امروز اگر خوانسار به عنوان محور گردشگري ميدرخشد، به دليل ايمن بودن منطقه است، همچنين گردشگر همواره به دنبال يک فضاي امن ميگردد، لذا پيشگيري امر مهمي به شمار ميآيد.
وي يادآورشد: اگر سايت گردشگري ميخواهد در کنار چشمه خوانسار ايجاد شو،د امروزه بايد الزامات زيستمحيطي و مديريت بحران رعايت شود و نميتوانيم در کنار رودخانهها مکاني را انتخاب کنيم که مستعد سيل باشد.
مديرکل ستاد مديريت بحران استانداري اصفهان ادامه داد: مديريت بحران در طول سال براي ايمن سازي اين منطقه اعتباري را خواهد داد از جمله در بخشهاي تامين آب شرب، حذف نقاط پرحادثه در جادهها، ايمن سازي اماکن مسکوني فرسوده و در مجموع کمک به طرحهايي که ميتواند خطرپذيري اين منطقه را کم کند، همکاري خواهيم کرد.
منبع: ایسنا
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]