تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860446583




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرمایه گذاری 500 میلیارد ریالی شرکت های دولتی برای رونق اقتصادی


واضح آرشیو وب فارسی:جام جم آنلاین:

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور خبر داد: سرمایه گذاری 500 میلیارد ریالی شرکت های دولتی برای رونق اقتصادی رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: دولت برای خروج از رکود و رونق اقتصادی، 500 میلیارد ریال از طریق ادارات و شرکتهای دولتی سرمایه گذاری می کند.
 

محمدباقر نوبخت شامگاه پنجشنبه در شورای برنامه ریزی و توسعه چهارمحال و بختیاری گفت: در سال جاری، 800 میلیارد ریال نیز از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی برای رونق اقتصادی سرمایه گذاری می شود. معاون رئیس جمهور افزود: امسال برابر یک هزار و 30 میلیارد ریال از سوی شرکت های دولتی در کشور سرمایه گذاری می شود. وی گفت: در سال جاری، پنج میلیارد دلار منابع جدید پولی وارد صندوق توسعه ملی می شود که 20 درصد این مبلغ به ازای هر دلار 28 هزار و 500 ریال به ریال تبدیل و به صورت تسهیلات و وام، در اختیار بخش غیردولتی قرار می گیرد. رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور افزود: طرح های عمرانی کشور به سه دسته ملی، استانی ویژه و استانی تقسیم شده که سهم چهارمحال و بختیاری در طرح های ملی سال گذشته 868 میلیارد ریال بوده که با 79.12 درصد رشد، به یک هزار و 550 میلیارد ریال در سال 1394 رسیده است. نوبخت اظهار کرد: سهم چهارمحال و بختیاری ازطرح های استانی های ویژه نیز در سال 1393 برابر 464 میلیارد ریال بوده که در سال جاری به 726 میلیارد ریال رسیده که 58.26 درصد رشد نشان می دهد. وی افزود: اعتبارات چهارمحال و بختیاری در بخش طرح های استانی نیز در سال گذشته 600 میلیارد ریال بوده که امسال با 53 درصد رشد به 930 میلیارد ریال رسید. معاون رئیس جمهور در خصوص تحریم های اعمال شده علیه کشور گفت: سال گذشته در چنین روزی نفت بشکه ای 108 دلار بود و اکنون به 52 دلار کاهش یافته است.تمامی این اقدامات و پیشرفت ها، در همین شرایط سخت کشور و وجود تحریم ها انجام شده است. نوبخت افزود: ایران ظرفیت تولید و صادرات روزانه چهار میلیون بشکه نفت را داشته که به علت تحریم ها، اکنون روزانه یک میلیون بشکه تولید و صادر می شود. رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: تخصیص های سال گذشته اعتبارات چهارمحال و بختیاری و همچنین سفر رئیس جمهور به شهرکرد صد درصد محقق شده است. معاون رئیس جمهور افزود: برای تخصیص صد درصد اعتبارات سال جاری نیز استان های کمتربرخوردار مانند چهارمحال و بختیاری در اولویت قرار دارد. نوبخت اظهار کرد: تا 10 ماه دیگر، قطار برنامه ششم توسعه در کشور آغاز به حرکت می کند و طبق برنامه ششم توسعه، کشور در پنج سال آینده، در مسیر توسعه متوازن پیش می رود. وی افزود: با احیای سازمان مدیریت و برنامه ریزی در استان ها، بخشی از اختیارات کشور، به استان ها تفویض و زمینه سرعت بخشی به روند اجرای امور فراهم می شود. معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به منظور شرکت در همایش تدبیر در توسعه چهارمحال و بختیاری به شهرکرد سفر کرده است.(ایرنا)


 


جمعه 25 اردیبهشت 1394 ساعت 10:15





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام جم آنلاین]
[مشاهده در: www.jamejamonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن