تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نگاه مؤمن عبرت آميز و نگاه منافق سرگرمى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872068399




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هرمز هدایت: خسروشکیبایی گفت چطور می‌توانی جای سوسک حرف بزنی! /کار عروسکی فقط ادا درآوردن نیست


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: هرمز هدایت: خسروشکیبایی گفت چطور می‌توانی جای سوسک حرف بزنی! /کار عروسکی فقط ادا درآوردن نیست
صداپیشه شخصیت هاپوکمار در مجموعه «خونه مادربزرگه» خاطره ای از خسرو شکیبایی که به او گفته چگونه می‌توانی به جای حیوانات حرف بزنی، تعریف کرد.
به گزارش نامه نیوز هرمز هدایت که سال ها در تلویزیون برنامه های کودک و نوجوان و تله تئاتر داشته است، درباره ساختار و محتوای برنامه های کنونی تلویزیون به خبرنگار مهر گفت: آن زمان ها به تحقیق و پژوهش تلویزیونی اهمیت بیشتری می دادند. در آن زمان هنگام تولید آثار تلویزیونی بودجه مجزایی برای پژوهش وجود داشت که شاید البته اکنون هم وجود داشته باشد ولی آن زمان پرداخت بودجه عملی می شد. این بودجه در پیش تولید اثر پیش بینی شده بود و قبل از تولید پرداخت می شد. درواقع در دهه ۶۰ پژوهش نسبت به امروز از اهمیت بیشتری برخوردار بود.


این نویسنده و کارگردان برنامه های تلویزیونی با اشاره به کاهش سطح کیفی برنامه های تلویزیون عنوان کرد: در آن زمان عوامل کارها حرفه ای بودند، به طور مثال تهیه کننده ها کاملا به کار مسلط بودند اما اکنون بیشتر، تهیه کنندگان جوان هستند که تولید برنامه ها و سریال ها را بر عهده می گیرند.


کارگردان مجموعه «زیر گنبد کبود» اضافه کرد: اکنون تهیه کنندگی آثار بیشتر بر مبنای رابطه است. آن هم رابطه های منفی و عوامل گاهی از تخصص های لازم برخوردار نیستند اما آن زمان تهیه کننده ها اطلاعاتشان از کارگردان هم بیشتر بود و به نوعی بر تصویربرداری، نورپردازی، صدا و... هم اشراف داشتند.


صداپیشه هاپوکمار در «خونه مادربزرگه» به همکاری خود با مرضیه برومند کارگردان این مجموعه اشاره و بیان کرد: من و مرضیه برومند همکلاس بودیم و یکدیگر را می شناختیم به همین دلیل در کارها با هم همکاری داشتیم. برای «خونه مادربزرگه» او پیشنهاد داد که من صداپیشگی داشته باشم و من هم با اینکه ابتدا علاقه ای به کار کودک نداشتم قبول کردم چون بیشتر فعالیتم در حوزه تئاتر بود. 


وی درباره سختی این کار عروسکی یادآور شد: آن زمان کارهای عروسکی به شکل پلی‌بک تولید می شد و این بسیار سخت بود چون نیاز داشت ما تمرین بیشتری داشته باشیم. ما ابتدا صدا را ضبط می کردیم و سپس تصویر را تولید می کردیم و برای این کار ابتدا به نوعی استوری برد نیاز داشتیم. همچنین جاسازی عروسک ها هم کاری بود که سختی های بسیاری به همراه داشت.


هدایت با بیان اینکه پیشینه تئاتر باعث می شد که درک ویژه ای از شخصیت ها داشته باشند، عنوان کرد: کار عروسکی فقط ادا درآوردن نیست و ما چون تئاتری بودیم و شخصیت های نمایشی را می شناختیم سعی می کردیم بتوانیم این ارتباط را حتی با یک حیوان عروسکی برقرار کنیم.


بازیگر مجموعه «میوه ممنوعه» ادامه داد: البته صداپیشگی این شخصیت ها گاهی برای بعضی تعجب آور بود. به طور مثال روزی من و خسرو شکیبایی با هم بودیم و او چون می دانست من کار عروسکی هم انجام می دهم پرسید چطور می شود یک نفر به جای یک سوسک حرف بزند و بازی کند.


کارگردان مجموعه «زنگ بیداری» عنوان کرد: من آن زمان صداپیشگی هاپوکمار را بر عهده داشتم و خسرو شکیبایی سوسک را مثال زد اما واقعیت این است که این عروسک ها می توانند ما به ازای انسانی داشته باشند و در این صورت مخاطب هم با آنها ارتباط بیشتری برقرار می کند. هاپوکمار سگی است که اهل مرام و معرفت است و نوعی تنهایی و حزن همیشگی دارد. 


وی در پایان به بعضی مشکلات در برنامه ها اشاره و بیان کرد: هاپوکمار شخصیتی هندی داشت و عده ای ابتدا فکر می کردند که ما در این کار ادای هندی ها را درمی آوریم و پخش سری دوم «خونه مادربزرگه» به همین دلیل با توقف کوتاهی همراه شد اما بعد متوجه شدند که او شخصیت مثبتی دارد.




منبع: مهر


۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 102]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن