واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پایلوت مجازی شدن، فرصتی مناسب برای توسعه همه جانبه استان کرمانشاه است کرمانشاه - ایرنا - مدیرعامل شرکت مخابرات کرمانشاه با اشاره به تعیین این استان بعنوان پایلوت مجازی در کشور، آن را فرصتی مناسب برای فعالان حوزه آی.تی و توسعه همه جانبه این استان برشمرد.
به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی شرکت مخابرات کرمانشاه، مسیب قبادیان روز پنجشنبه با اشاره به شعار اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) در سالجاری با عنوان "مخابرات و فناوری اطلاعات و ارتباطات؛ محرک های نوآوری" اظهار کرد: در کشور ما یکی از راه های برون رفت از مشکلات اقتصادی و بیکاری توجه به بخش آی.تی هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی می باشد.
وی افزود: شرکت مخابرات بیش از 70 درصد از ارتباطات داخل کشور را به عهده دارد و در همین راستا مخابرات استان کرمانشاه نیز در تلاش است تا زیرساخت های لازم را برای ارائه خدمات نوین فراهم نماید.
قبادیان شرکت مخابرات استان کرمانشاه را در بخش تلفن ثابت با داشتن بیش از 570 هزار شماره و ضریب نفوذ 73/28 دارای جایگاهی مناسب در کشور عنوان کرد.
وی همچنین شماره های تلفن همراه فعال در این استان را افزون بر یک میلیون و 660 هزار شماره با ضریب نفوذ بیش از 83 درصد عنوان کرد و افزود: کرمانشاه با داشتن سهم 62 درصدی در تلفن های همراه دارای ضریب نفوذی بیش از میانگین کشور است.
به گفته قبادیان، در سال گذشته افزون بر80 هزار پورت اینترنت پرسرعت (ADSL) توسط شرکت مخابرات استان و تعداد 60 هزار پورت هم توسط دیگر شرکت های فعال این بخش واگذار شد.
** مهمترین برنامه های سال 94
براساس اعلام مدیرعامل شرکت مخابرات استان کرمانشاه، در حوزه تلفن ثابت و در سالجاری واگذاری 20 هزار شماره در دستور کار است و برای این کار بسترهای لازم برای واگذاری از راه پروژه های مختلف در حال فراهم شدن است گرچه در این بخش به همکاری مردم و سایر ارگان ها هستیم.
قبادیان از مشترکین خواست با توجه به اینکه سرمایه گذاری در این بخش یک فعالیت اقتصادی محسوب نمی شود و تنها بر اساس تصمیم هیأت مدیره شرکت مخابرات ایران واگذاری در مناطق جدید اجرایی خواهد شد بنابراین مشترکین با پرداخت بموقع کارکرد تلفن و تسویه بدهی های خود ما را در تأمین منابع مالی برای اجرای پروژه ها یاری دهند.
وی همچنین از برنامه این شرکت برای نصب و توسعه 50 هزار پورت اینترنت پرسرعت در سطح مراکز شهری و روستایی استان خبر داد و گفت: تجهیزات مورد نیاز برای اجرای این پروژه در حال تهیه می باشد.
وی در مورد پروژه وای.فای به منظور ایجاد امکانات دسترسی برای متقاضیانی که در مناطق فاقد امکانات اینترنتی قرار دارند گفت: یک پروژه ملی در سطح کشور اجرا و تامین تجهیزات آن توسط مخابرات ایران در حال انجام است که در مرحله بعد در سطح استان ها واگذار خواهد شد.
قبادیان گفت: در حوزه تلفن همراه، استان کرمانشاه نیازمند توسعه می باشد که در این راستا تامین تجهیزات انجام شده اما عمده مشکل ما ممانعت از نصب تجهیزات است که ریشه در نگرانی مردم از تشعشعات تلفن های تلفن همراه دارد گرچه در هیچ جای جهان تاکنون مضر بودن تشعشعات آنتن ها اثبات نشده است.
وی تاکید کرد: هر چه تعداد آنتن های تلفن همراه بیشتر باشد، تشعشعات دستگاه تلفن کمتر خواهد بود و مردم نباید از این لحاظ نگرانی داشته باشند زیرا باند فرکانسی تلفن همراه در رنج فرکانس رادیویی و ضعیف تر از آن می باشد و این تکنولوژی سالهاست که در کشورهای دیگر مورد استفاده قرار گرفته و هیچگونه زیانی گزارش نشده است.
قبادیان گفت: در صورتی که پروژه های نصب آنتن تلفن های همراه اجرا نشود، نباید انتظار پوشش کامل ارتباطی را در سطح استان داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت مخابرات کرمانشاه همچنین آمادگی این شرکت را برای توسعه و ارتقای تکنولوژی شبکه و افزایش ظرفیت پهنای باند اعلام کرد کامل دارد ولی شرط تحقق این هدف را نصب بی.تی.اس ها عنوان کرد.
6539/8066
24/02/1394
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]